Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozvání

Od: abra* odpovědí: 12 změna:
Ahoj, já mám pocit, že už ti dnešní kluci nemají žádnou výdrž o holku bojovat...
Ráda bych se s Vámi podělila o můj příběh. Před asi třemi lety se mnou (asi) chtěl chodit kamarád ze třídy. Často se mě ptal co dělám ve volném čase a tak a usmíval se na mě, povídali jsme si cestou domů (měli jsme stejnou trasu MHD ze školy).
Říkal mi, že rád jezdí na kole, já jsem řekla, že taky...Jednalo se o poslední den školy, konec maturitního ročníku, najednou mi řekl, že bychom mohli spolu někdy na kola...Překvapil mě jeho návrh, nečekala jsem to a odmítla jsem ho...Dodnes nevím jestli to bylo myšleno jako rande...Ještě mi to řekl 2 stanice než vystoupil z MHD.
Od té doby jsem ho už neviděla. Vůbec mi nenapsal třeba na FB, nenavrhl ani žádnou jinou formu schůzky, prostě nic...
Mrzelo mě, že to tak rychle o mě vzdal, i když viděl a asi cítil, že si rozumíme. Co myslíte? Je to takhle dobře, že když holka kluka jednoho dne odmítne, tak už se dále o ni nesnaží?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

"Ženská lobby" vtlouká chlapům do hlavy, že když žena řekne NE, myslí NE.

Řekla jsi jasné ne, nenechala jsi mu možnost dále manévrovat. Takže co vlastně čekáš?

Typická ženská... vlastně nikdy neví co chce. A když to náhodou přece jen dostane, tak s tím stejně není spokojená... *smich*

dusger*
hodnocení

7x

Vzpomínám si na starý kreslený vtip, snad Jiránek. Kluk a holka na lavičce, u toho text; "Slečno máme emancipaci, tak tu neseďte jako kráva a zkuste mě nabalit."

itguru*
hodnocení

6x

A co jsi čekala? On tě pozval, ty jsi odmítla. Teď je řada na tobě. Nejlíp jsi měla říct "Nechce se mi na kolo, nechceš třeba na pizzu?". On tě pozval, ty jsi řekla ne. Konec příběhu. Jen děti ve škole si myslí, že má táhnout muž. Snaha je oboustranná, on není tvůj šašek aby se ti staral o zábavu. Pokud se nesnažíš ty a on tě musí furt balit (ano, to, že do tebe každý den po škole hustí je balení), pak nečekej, že to bude dělat do nekonečna, když mu nedáš slovně najevo zájem.

hodnocení

4x

Dneska máme rovnoprávnost, zkus tedy udělat první krok ty sama.

hodnocení

4x

@abra - Je to takhle dobře, že když holka kluka jednoho dne odmítne, tak už se dále o ni nesnaží?
Ano, je. Proč by se měl snažit, když je jasně odmítnut? Slečen je...

jbcx
hodnocení

3x
Vždyť se snažil dlouho a pak tě konecne někam pozval a tys řekla ne. Tak došel k logickemu závěru, že nemáš zájem.

hodnocení

2x
Mohla jste na tu projížďku přistoupit, ta přece k ničemu nezavazovala.
Proč by se dál snažil, když jste odmítla takovou neutrální nabídku?
A jestli Vás to dnes mrzí, že už neprojevil zájem, použil bych hlášku mého kamaráda ze Slovenska: Tak ti treba
liska5

Dřív bylo nepsané pravidlo, že holka dělala trochu drahoty. Že nebyla hned hrrr, sotva ji někdo někam pozve. Tím byla cennější. To dnes asi neplatí...

Tady se taky ukázalo, že muži z Marsu myslí přímočaře, zatímco dívka z Venuše říká ne a myslí ano. Neboli chce být přemlouvána.

Asi jste čekala, že se zeptá, jestli ještě pozvání platí...A on to zatím zabalil:(.

Asi se budete muset zeptat Vy, zda ještě pozvání na kola platí.

hodnocení

2x
Snažte se i Vy. Zkrátka jste ho odmítla a on to respektoval. Je to pořád lepší než kdyby to byl nějaký stalker. Bude jiný. Neřešte to.

smode*
hodnocení

2x
Dobrý den. Velmi jste mne pobavila. Děkuji :) "Ne" jsem slyšel od dívek mnohokrát ale v životě by mě nenapadlo se o tu co mi něco takového řekne dál snažit. Důvodů je k tomu více. Jednak potřebuji do života "parťáka" který nedělá zbytečné prostoje a drahoty neboť nechci se starat po dvou narozených dětech doma ve skutečnosti o děti tři ale naopak vyžaduji od partnerky kooperaci. Dále nejsem žádný zoufalec a nebo loudil. No a nakonec na světě běhá tak obrovské množství naprosto skvělých (+nádherných a šikovných) dívek a žen, že vůbec netuším proč bych se měl s nějakou takovou vůbec zdržovat :)

willybrandt*
hodnocení

1x
Odmítlas ho? Odmítla, on jde dál. Já bojoval o jednu 3 roky a nic. Asi to nemá moc smysl.

mathew
hodnocení

0x

Na Zemi je 7,8 miliardy lidí takže nevidím důvod zabývat se někým, kdo už se jasně vyjádřil. Třeba chtěl někoho, kdo s ním bude jezdit na kole a když jsi už na obecnou otázku bez konkrétního času a místa řekla ne tak prostě přestal mít zájem.

Já jsem měl před lety jít na výlet s pár lidmi a jedna slečna řekla, že nejde, protože nemá boty blablabla. Taky jsem jí už nepsal a po měsíci najednou napsala jestli s ní nechci letět. Tak jsme se domluvili... 3 roky jsou ovšem už poněkud dlouho, ale pokud chceš tak zkusit to můžeš třeba budeš mít štěstí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]