Nejste přihlášen/a.
Toto vše je stejné jméno pro jednu rostlinu.
Jednu dobu jsem užíval jeden suplement od justu, který měl obsahovat hlavně extrakt z guduchi. Samozřejmě přesné složení jsem se nedočetl. z vlastní zkušenosti jsem zjistil, že přípravek měl opravdu povzbuzující efekt a tak, když jsem ho dobral, rozhodl jsem se udělat vlastní průzkum, ale dozvědě jseml se prd.
O průzkum jsem se samozřejmě pokoušel, abych si přípravek vypěstoval a vyrobil doma, protože originál je nehorázně drahý.
Takže bych chtěl vědět, jestli někdo z vás nemá nějaké bližší info ke guduchi nebo by mi alespoň nedoporučil nějakou jinou zajímavou rostlinu, ze které by se dalo něco zajímavého vyrobit. (třeba na cévy, srdce, žaludek, mozek a tak = to jednou bude potřebovat každý )
Odkazy:
Examine: https://examine. Com/supplements/tinospora-cordifolia/ = prý bez účinků nebo jen velmi slabé. Konkrétní studie jsem neměl odvahu číst.
Guduchi extrakt z justu, který sice funguje, ale je strašně drahý: https://www. Justnahrin. Cz/produktove-rady/pamet-a-koncentrace/guduchi-roll-on
Děsím se takových otázek a také takových výrobků. Bez testů, bez znalostí někdo něco spatlá dohromady. Když si uvědomím, jak dlouho trvá vývoj nového léku, kolik testů, kolik zkoušek v laboratoři, se znalostí každé látky, každé molekuly, každého atomu v něm obsaženém, a pak na zvířatech a a pak lidech odzkoušené a prošlé obrovským schvalováním a novým zkoumáním, než je nabídnuto nemocným. A přesto na každém příbalovém letáku jsou vyjmenovány vedlejší účinky a také varování, kdo tenhle lék nesmí užívat a také s jakým lékem se nesnáší. A pak naklape zázračný léčitel žížalák a vyrobí zázrak, doma v hrnci od maminky. Žížaláku, se vší úctou, ty musíš být hodně hloupý tvor! Bez urážky, jen konstatování.
Já se složení dočetla. M.
Limonene, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Menthol, Polysorbate 80, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Tinospora Cordifolia Root/Stem Extract, Camphor, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Lavandula Hybrida Oil, Linalool, Geraniol, Citral
No jasně, internet. eshop.alfafit.cz/...
Ale i v jejich katalogu, kde je psáno toto: extrakt z guduchi, éterické oleje z limetky, citronu, rozmarýnu a levandule hybridní, mentol, kafr. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.