Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Národní divadlo Praha - je tam zima?

Od: kubinec® odpovědí: 13 změna:

prosím vás, byl někdo z vás v poslední době v Národním divadle?

je tam příjemná teplota nebo spíše chladněji

dá se to vydržet v poho v tenkých kalhotách a halenkou s krátkými rukávy, nebo raději mít na sobě svetřík, halenku apod.

děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

vždy tam bylo krásně, aby dámy mohli mít hluboké dekolty a my se měli na co v klidu dívat. (představení)

ženy vydrží hodně a krásné ještě více.

(na co jdete?)

hodnocení

ále,zítra je tam prý nějaké představení večer, ale ani nám neřekli na co vlastně jedeme, máme to za odměnu za

sebod*

Kubinec, neblázni :). Přeci nepůjdeš v halence *haha*?

a s výstřihem?*hi*

doplněno 30.03.10 21:03:

a pozítří doplnit co to bylo, jak se to líbilo

se můžu podívat do programu

doplněno 30.03.10 21:05:

Othello balet?

sebod*

No, třeba je Kubinec má jako ten Číňan, co o něm včera psali v Novinkách (pro neinformované - po čtyřicítce mu začaly růst prsa - teď má poctivý čtyřky). To bys Milane valil *sok*, viď? *smich*

Kubi, zítra si to užijte *slunce*

hodnocení

nikdy jsem tam nebyl, tak jak se mám obléci? přece nepojedu v saku?

a nebudu tahat kufry do autobusu od nás :(, přes půl rebubliky

v noci jedem zpátky

doplněno 30.03.10 21:06:

a zjistil jsem to , Cyrano z Bergeracu,
Činohra

Jé zítra je středa...

samozřejmě v obleku!

Jak jinak

sebod*

Sako mít nemusíš. LEHCE společenský oděv - kalhoty (NE rifle) a košili s dlouhým rukávem. A je to.

Ale pravda je, že tam potkáš plno lidí v riflích. Já si myslím, že pro nás drňáky z vesnic (;)), je návštěva ND takový malý svátek a tak by tomu mělo oblečení odpovídat. :)

repak*

Do ND mám předplatné a ty pány, co přijdou v jiném než v obleku s kravatou považuji za nekulturní nevychovance. Bohužel jich je dost.

Jinak prostředí umožní jít dámám i ve slavnostní večerní róbě - dekolt a ramena *palec* .Pánům v asku tam horko ani zima není,

No myslím, že do Národního byste tím sakem nic nezkazil...Jednou za čas se hezky obléci, a vzdát tím úctu účinkujícím...*palec*

hodnocení

takže v ND ve slavnostní róbě nikho jsem si nevšiml, ale za to spousta lidí v "běžném" oblečení

bena*

Do divadla je hřích chodit v riflích. Já když jedu do divadla, tak košile, kravata, sako, kalhoty a je to. Člověk do divadla nemůže chodit " jak od táboráku".

hodnocení

to je jasný, ale bohužel je taková doba

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]