Nejste přihlášen/a.
Tady čtu, že se lidi doma hádají a dokonce fackují. Já jsem se s manželkou nikdy nehádal a nefackoval. O čem se tedy doma hádáte?!
Dohadování s podobným zakončením (tak si to teda kup
) by se mi asi líbilo.
Už jen se smutkem vzpomínám na jediné neshody s partnerem. Týkaly se vytápění v zimě. On chtěl teplo, já chladno. Rozdíl ve stupních Celsia mezi našimi představami o pohodě byl poměrně velký. Při kompromisu jsme oba mlčky trochu trpěli.
No co se týká teploty doma, tak jsme oba udělali pro pohodu maximum. Já byl v trenýrkách a manželka v lyžařském overalu.
Někdy se dohadujeme, neboť občas manžel nechápe, co mu říkám...a naopak. Čím to asi je, to se mi za 47 let nepodařilo zjistit. ![]()
Také někdy nechápu co mi manželka říká. Někdy je to tak logicky absurdní, že to co říká, myslí, tak jak říká a marně hledáte nějakou logickou souvislost. No čím to asi bude? ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.