Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přemluvit mamku

Od: simona odpovědí: 2 změna:
Moje máma nechce abych se bavila s moji bff kvůli tomu ze si mysli ze mě seznámila s klukama ale to není pravda a cele léto jsme si plánovali přespávacky a vsechno a nakonec nic protože nemuzu s ni ani ven jak ji přemluvit jinak vám reknu ze jsem skoro cele léto jenom doma protože ve své vesnici se s nikým jiným nebavim než s ni ale nemuzu se s ni bavit takže jsem skoro porad doma a když chci někam jet za kamoskou tak nemuzu mužů být jen ve své vesnici ale nemam s kým ven a tak. Simona 12 let

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

saruska*
hodnocení

0x

zkus mamce udělat nakou radost , nebo jí narovinu řekni že si chces leto užit s kamarady, nebo jestli chces tak mi napis na ig @ qsarus jestli nebudes daleko klidne dojedu za tebou;) je mi 16

hodnocení

0x

Zkratku bff jsem si musel vyhledat

Dceru vcházející do puberty nemám, takže nemůžu mluvit z vlastní zkušenosti, ale chápu rodiče, kteří jsou v takovém případě dost ostražití.

S přespávačkama by to mohlo být tak, že jednou ona u tebe, podruhé ty u nich, záleží i na jejich rodičích jak se s tvými znají. Naopak kamarádění přes den by nemuselo být problémové, pokud ty sama nejsi problémová, tj. příjdeš včas domů k jídlu a nezlobíš. Ostatně si myslím, že rodiče by mohli být rádi, když se děti přes prázdniny zabaví samy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]