Nejste přihlášen/a.
O tomto problému jsem nesčetněkrát četla v pohádkách. A v pohádkách se skrývá lidská zkušenost skoro se vším. Princezna teskní, nebo nemluví, dokonce spí. Král vypisuje pohádkové odměny. A pak se objeví šikovný mládenec a je všechno v pořádku. Myslím, že i Vám by nějaký mužský mohl pomoci. Šikovný po všech stránkách.
Já jsem hluboce přesvědčená, že smutek a stejně i radost jsou vlastním rozhodnutím. Když se rozhodnu být šťasná, vždycky si najdu důvod. A šťastná jsem. Nezáleží kde jsem, co mě obklopuje a co jsem prožila nebo co mě čeká. Mám veliké štěstí, že to umím.
Ne tak! Neříkat si, že nemám důvod být nešťastná, ale mám mnoho důvodů být šťastná. Takhle ne. Vzpomenu si na to, co se mi líbilo v poslední době. Byť to je obyčejné video s kočkami, které jsou fakt prčovní, na poslední oslavu pravnučky, jak jí to slušelo, na srandu, když jsem se zastavila na zahrádce na jedno malé orosené, na srandovní kecy chlapů okolo, na to že mám v lednici meloun a můžu ho jíst, na to, že mi dialýza končí za půl hodiny a ani se mi ještě nechtělo na wc. Na hlavu? Jasně že jo. Ale já se usmívám a jsem v poho. Žádné chmury. Líbí se mi na světě.
Pokud je vám tak 20,je to dost normální, nevyrovnanost, hluboký smutek je prostě taky úplně normální, není trvat dlouho.Pak b to mohla být deprese, či záchvaty úzkosti, to chce zaměstnat mozek, jít ven mezi přátele, jít na brigádu, najít milence. Najít něco, co vás baví, koníček, zájem, sport je odbouravac spatne nálady vyplavuje endorfiny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.