Nejste přihlášen/a.
Jsem řidič z povolání,v zemědělství. Jezdím s traktorem i kombajnem.Když je pěkně jsem na poli. Naučil jsem se v teď přes léto jezdit v takzvaných kraťasech. Což je prima, jenom jsem si zvyknul je mít na sobě jenom tak na holo.Je to pro mě i praktické nemám opruzeniny od spodniho prádla a taky pohlavní orgán může volně dýchat aniž by se potil. Nejsem žádný špindíra,každý den si beru čisté kraťasy. Ikdyž sedim v klimatizované kabině tak je i tak cítit teplo od sedačky, nebo slunko jak pálí a podobně.
Jaký je váš názor na to, nebo jaké máte zkušenosti vy zletem a spodním prádlem, radši volnost nebo mít na sobě upocene spodní prádlo
Jaký je váš názor na to, nebo jaké máte zkušenosti vy zletem a spodním prádlem, radši volnost nebo mít na sobě upocene spodní prádlo
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
motak
0x
Ja jezdím nejčastěji uplne nahy,přece nebudu v upocenych kratasech. A orgán je aspon na cerstvem vzduchu a lip se mu dýchá.
Takže určitě volnost!
Takže určitě volnost!
kami®
Bude stačit takhle jezdit každý den do práce. Vylézt z auta před firmou. Chlapi obvykle vozí do práce i své kolegy.
janm*
0x
Tak každý by měl podle sebe, mně spodní prádlo nevadí, ale zásadně bez ohledu na roční dobu volím "klasické" hodně "volné" žádné uplé slipy a podobné moderní nesmysly, čili v podstatě účel splní a zároveň se nic nedusí a je to pohodlné, nemám s tím problém ani ve vedrech když pracuji (bez klimatizace)
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]