Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes tady mám něco z osobního života. Příjde mi, že v poslední době tu lidi píšou, že neví kde si najít partnera, že seznamky nefungují a jedno z druhým.
Já tento problém nemám, protože aktivně slečny oslovuju, takže ostych nemám. Ale za ty 3 roky jsem si mězi těma xx holkama se kterýma jsem byl na rande, nedokázal najít partnerku..a já nevím proč. Respektive jsem to přestal naprosto chápat v momentě, kdy jsem potkal holku, která mi vykládala jak svého přítele živila, koupila mu počítač za několi desítek tisíc aby mohl hrát hry. Potom se rozešli a museli se dělit o nábytek z jejího bytu na který on přispíval.
Já nevím, kde je u mě problém. Oblíkám se tak, aby to ladilo. Peníze mám. Auto mám, že by se dalo jezdit na výlety. Ale není to jen o těch materiálních věcech. Třeba jsem zjistil, že všeobecný rozled mám takový, který nemá spousta vysokoškoláku. Studoval jsem gympl.
Obecně mám problém snad všude, at už je starší, mladší, vrstevnice. At už jsem přílišnej gentleman nebo se chovám, že to mám spíš na háku. Spíš mě příjde, že jsem až moc hodnej, že mám za standard, že se za ženy platí. A jsem takovej tradiční a idealista.
Já nevím, jasný slyšel jsem rady že ta pravá teprve příjde a člověk nesmí hledat, protože to příjde samo. Ale to jsou trochu kecy. Když nějakej hoštapler si dokáže najít holku, kterou využívá skrz peníze, proč já si nemůžu za 3 roky najít nějakou fajn holku.
Navíc poslední dva týdny mi příjde, že nemám žádné úspěchy v seznamování, ty holky mi příjdou takový jiný, že každá se spíš stará o to svoje, nechtějí se bavit. Už mi nic moc nedává smysl.
Už jsem to tu psala několikrát, moc hledáte, moc se na to upínáte a tím si to kazíte. Pusťte hledání partnerky na nějaký čas z hlavy a věnujte se úpně jiným věcem, koníčkům, práci, kamarádům.
Tomuhle neporucis.
Gentleman, fetka, reditel banky, lopata, hezounek, tlustoprd, sectelej, tupej, frajirek, nouma...v kazde skupine najdes jedince, kteri si svuj protejsek najit dokazou stejna tak jako jedince, kteri na nikoho kloudnyho celej zivot nenarazi.
Verim, ze to je asi frustrujici, ale tohle je neco co bud dopadne nebo nedopadne. At uz proto delas nebo nedelas cokoliv nebo at jses jakejkoliv.
Nějak jsem nezaznamenala, kolik je vám let. Nevadí, čtyčicátník určitě nebudete.
Další věty jsou jen mů povzdech, ne rada. Ta přijde nakonec
Můj pohled na dnešní mladé je poněkud skeptický. Mám pocit, že spousta jich žije pouze pro efekt. Ukazují dokonalý život na svém instáči, ale skutečný jim uniká. Jsou zaměření hlavně na sebe a svůj "mediální" obraz. Když se pak setkají se skutečným člověkem, ne s tím, co ho milujou "ale úplně nejvíc" pouze přes displej svého telefonu, tak jsou zmatení. Nejde jen o vzhled, ale hlavně komunikaci. Slova, reakce jsou jiná, než ta napsaná. Nemusí to být váš případ, ale obzvlášť holky to takto mají. Když občas poslouchám ty hovory děvčat, jak jsou ve skupince sebejistá, pohazují vyžehlenými vlasy, stále si kontrolují vzhled pohledem do mobilu (zlatá éra našich kapesních zrcátek je dávno pryč), tak je mi trochu smutno. Kde jsou ty doby, kde se všichni scházeli jako parta na lavičkách u kulturáku? Tam teď sedávají bezdomovci a opálení spoluobčané. Jak se mohou dnešní mladí poznávat a získávat zkušenosti v komunikaci, když na sebe maximálně narazí v obchodním centru?
Někdy bývá problém právě v tom, že je chlap moc hodnej. Je známo, že ženy opravdu jdou více po rebelech, hajzlících, prostě po někom, kdo zaujme. Být vámi, tak se věnuju věcem, které vás baví. Choďte mezi lidi se stejnými zájmy a nehroťte to. Nebo také skončíte s nějakou vypočítavou mrchou, která to s vámi prostě jen bude umět a vyždíme vás. M.
Je možnost čekat na lásku, kdy Vám hlava, srdce i to mezi nohama samo poví, že jste se zamiloval, že tohle je ta pravá, anebo vzít zavděk, tu, se kterou Vám bude dobře, budete se rozumnět, a živote vedle ní bude bez konfliktů a zádrhelů.
Problém je, že ta pravá láska nemusí vůbec přijít, nemusíte ji vůbec potkat a zatím život uplyne anebo přijde až na stará kolena.
Ale kdy Vás to potká /a zda-li vůbec/, to nikdo neví, ani Vy sám, leda ten nahoře, na obláčku. Život je risk.
Jenomže je potřeba mít děti, potomky, že jste nežil nadarmo, mít radost z dalšího pokračování rodu.
Já jsem svoji první životní lásku potkala až v 63! letech /samozřejmě platonická, nedosažitelná/ a kdybych na ni měla čekat, tak se vlastně nikdy nevdám, nemám děti, vnoučata.
Jinak, proč jsou mladí lidé takoví? I chlapci jsou takoví. Jsou vychováváni v jiné době, než my, nebo generace našich prarodičů. V digitální době, mají jiné zájmy, standarty.
Je to tak, nese to doba, mohu dát opravdu jenom radu, kterou jste už dostal, hledejte dál, v zájmových kroužcích, ve sportu, kde se něco děje, kde se cvičí tělo, i duch. Nejsou všechna děvčata taková, jenom saháte do stejných vod.
Zdravím
Zřejmě jste ještě "mladý" protože tyto problémy s postupujícím věkem většinou "odpadají". Zatímco ženy do cca 30 možná i čtyřiceti let jsou samé "rozvahy" "úvahy" "kalkulace" "spekulace" "nároky" "požadavky", "ofuky" apod.,tak ty, co z jakýchkoliv důvodů zůstanou samy v 50 nebo 50 + (rozvod, rozchod, chronicky svobodné atp.) na to jdou velice rychle a zpravidla "neplýtvají časem", na co za mlada "musíte" čekat,máte hned (svatba, sex, stačí si vybrat) teď jen záleží na vás jestli si tedy "počkáte" (byť z nouze) nebo jste třeba již věku "mírně pokročilého" a třeba i na "starší". Mimoto, lepší být sám než špatně zvolit, což se může stát a často i stává, ta radost nadšení a nadrženost se pak promění v bolest a utrpení, jste-li nyní sám užijte si to, ať si pak nemusíte vzpomenout na tato slova...
Ale kdo chce kam...znáte to...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.