Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přetisk na tričko

Od: wydra® odpovědí: 4 změna:

Najdu tady nejakou radu, jak na trech odevech, kam mi omylem napsali jmeno, ktere jsem vubec nechtela? Objednae byly z nejakeho webu, asi jsem to zvojtila ja, ze jsem si to dobre neprecetla. Nebyly to levne kousky, nebyly ani nejlevnejsi. Domluva s firmou mozna neni. Jedine reseni je to nejakou barvou premazat. Presit nejakou latkou by nebylo hezke a bylo by to asi hodne znat.. Material je tenky, velice prijemny, hladky. Kdyby to udelala i nejaka firma, byla bych rada. Poradi mi tady nekdo? Diky za kazdou snahu!

Přetisk na tričko

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jedině nášivku

hodnocení

1x
Prodávají se zažehlovací obtisky. Kterými bys to mohla překrýt. Dokonce si můžeš i sama na tiskárně potisk udělat. homeprint.cz/...

liska5
hodnocení

0x

Existují fixy na textil. Tam to zůstane navěky, to nevyperete. Ale bála bych se, že se to při psaní rozpije. I tak při zabarvování čímkoliv je potřeba pod to dát aspoň několikery noviny, aby barva neprosákla na zadní díl trika a zároveň byl textil napnutý. Vás zajímá bílá, ale ta tu nepřipadá v úvahu a tm.modrá bude určitě jiného odstínu a pak to bude škaredé.

Ty zažehlovací záplaty se brzy v rozích budou odlepovat a jsou hrubé na takový materiál.

hodnocení

Vymyslela jsem sama, dosla do fy, ktera dela potisky na tricka. bez problemu pretisknou cernou barvu a jmeno zmeni a udelaji mensi pismena. Tak nejen vsem dekuji, ale treba se to reseni muze i nekomu hodit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]