Nejste přihlášen/a.
Najdu tady nejakou radu, jak na trech odevech, kam mi omylem napsali jmeno, ktere jsem vubec nechtela? Objednae byly z nejakeho webu, asi jsem to zvojtila ja, ze jsem si to dobre neprecetla. Nebyly to levne kousky, nebyly ani nejlevnejsi. Domluva s firmou mozna neni. Jedine reseni je to nejakou barvou premazat. Presit nejakou latkou by nebylo hezke a bylo by to asi hodne znat.. Material je tenky, velice prijemny, hladky. Kdyby to udelala i nejaka firma, byla bych rada. Poradi mi tady nekdo? Diky za kazdou snahu!
Existují fixy na textil. Tam to zůstane navěky, to nevyperete. Ale bála bych se, že se to při psaní rozpije. I tak při zabarvování čímkoliv je potřeba pod to dát aspoň několikery noviny, aby barva neprosákla na zadní díl trika a zároveň byl textil napnutý. Vás zajímá bílá, ale ta tu nepřipadá v úvahu a tm.modrá bude určitě jiného odstínu a pak to bude škaredé.
Ty zažehlovací záplaty se brzy v rozích budou odlepovat a jsou hrubé na takový materiál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.