Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záhada-dobrý spánek po koláči

Od: maky® odpovědí: 15 změna:

Hezký den všem, v poslední době nám dcera přivezla na ochutnání z vlastních jablek jednou štrůdl a jednou koláč. Když večer kousek sním, spím jako zabitá, mnohem hlubším a delším spántem, než bez koláče. :-D Já to prostě nechápu, legraci si nedělám. Že by pečená jablka měla tento účinek? No, pro nespavce návod...vyzkoušejte.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Jsou lidé co potřebují hladinu sacharidů, aby se jim dobře spalo. Zkuste i ovesnou kaši nebo chleba apd a můžete si to potvrdit nebo vyvrátit.
hodnocení

clayman, hned dnes to vyzkouším, vyndala jsem z mrazáku manželovi na snídani zbytek vánočního pečiva, takže otestuji ten cukr. ;)

zanzibar*
hodnocení

3x

Nevěřím, spíš ten spánek máte spojeno s pohodou,koláč od dcery je příležitost, jak se vnitřně hodit do pohody, nebo jste byla venku déle než obvykle, to také uspává. Chci říci, že koláč není samospásný, ale zázraky dělá vyrovnaná a spokojená psychika.

doplněno 27.07.20 11:25:

Já jim takových koláčů dost, dostávám padaná jablka, teď mne čeká zkouška a nespím skoro vůbec.:)

hodnocení

Dcera přijde se psem, to mi také dělá dobře, dcera je milá a jejich kolie také. V trhu koupím jablka a rozvařím. Pak se s nima večer nacpu a napíšu výsledek.:-D

Vaše dcera má dobrou energii. Máte velké štěstí. Já jsem na ty energie citlivá a třeba když měla tchyně 80, tak tam bylo tolik přetvářky, že jsem musela jít předčasně domů, tam se vyzvracela a pak už mi bylo dobře. Přitom jídlo jako takové dobré a nikomu jinému ni nebylo.

hodnocení

dajka, ano, je to jako když přijde sluníčko, bude to ono. *palec2*

72mona
hodnocení

3x

No nebude jablky, ale láskou, se kterou byl ten koláč či štrůdl připravován*srdce*M.

doplněno 27.07.20 11:49:

Na tu skořici to také nesvedete. Já už mám jasno*slunce*

27.07.20 11:33
hodnocení

:)

hodnocení

Ještě by to mohly být účinky skořice, té tam dává hodně. *zmateny*

hodnocení

3x

To je spanek ulevy, kdy uz vite, ze vase mala holcicka uz konecne dospela a uz si umi sama uvarit.

hodnocení

axus, to už vím dávno, je jí 47 a má 3 děti, psa, kocoura a jednoho manžela.*smich* Kdo ví, co do tech koláčů dává.*zdravi*

liska5

Já mám taky takovou dceru, co má 3 děti, muže, psa, chameleona a peče, jak o dušu *mnam*Tam zas uspává mák z buchet, kromě lásky.*hi*

jezevec*
hodnocení

1x

Já mám pocit, že dcera do toho koláče dává ze zahradního bohatství NEJEN ta jablíčka... *smich*

hodnocení

jezevec, prohlédla jsem její zahrádku a nic, co by mne uspalo, jsem tam neviděla. Žádný otrušík ani nic takového podobného. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]