Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké účesy se nejvíc líbí holkám?

Od: paticka odpovědí: 3 změna:
Čau, jaké účesy se nejvíc líbí holkám? Mám rovné vlasy. Strany mám víc ostříhané a hořejšek méně a mám patku. Je to pěkné?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jj, je to momentálně IN účes, čili je v kurzu.
Mně osobně se líbí, ovšem nesluší každému.
Musela bych vidět tvou fotku :)

iz*
hodnocení

0x

Jak na kom. Bez fotky se nedá něčí účes posoudit.

hodnocení

0x
Mne nejvíce oslovuje účes, kdy na první pohled člověk vypadá upraveně. Nejlépe bych to vysvětlila na vousech. Mám ráda vousy, ale už stačí o trošku větší délka, menší hustota, pak působí jako kozí bradka. Nebo spletení vousů do copu, a už na mne takový muž působí neseriozně nebo nečistě a neupraveně jako bezdomovec. Zároveň mi tím říká, že stejně bez zájmu bude jednat i se svojí partnerkou.
Nebo může být účes dokonalý a díky díře v uchu ho za seriozniho tak moc nevnímám, ruší mne to.
Nelíbí se mi asymetrické účesy s jednou stranou dlouhou, nebo příliš moc vyholené. Přesto se víc soustřeďuji na chování člověka, kterým mne osloví, na komunikaci. O koho jde.
Mně účesy moc upravovat nebo tužit nešly, nedržely. A nechci trávit každý den ráno delší čas úpravou vlasů. Mám ráda obyčejné účesy.
Popisovaný účes asi hezký je. Patku za rušivou asymetrii nepovažuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]