Nejste přihlášen/a.
V poslední době jsem s přítelem nespala 21 dnů. A přijde mi že mě podvádí, proč?
Protože dříve jsme spolu byli často a teď když má volno radši půjde se svým kamarádem na brko než aby byl semnou. Dříve odepisoval hned, teď je aktivní a neodepisuje třeba 10 minut.
Volala jsem mu,a on měl hovor a když jsem se ho zeptala s kým volá tak mi napsal "Mě někdo volal nevím kdo nebral jsem to"
A to jako půl hodiny...
Jsem paranoidní?
((
Protože dříve jsme spolu byli často a teď když má volno radši půjde se svým kamarádem na brko než aby byl semnou. Dříve odepisoval hned, teď je aktivní a neodepisuje třeba 10 minut.
Volala jsem mu,a on měl hovor a když jsem se ho zeptala s kým volá tak mi napsal "Mě někdo volal nevím kdo nebral jsem to"
A to jako půl hodiny...
Jsem paranoidní?
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
maky®
4x
Vyžadovat odpověď do deseti minut není normální, už má vašeho šmírování dost. Proč se ho ptáte, kdo mu volal? Je to vlezlé chování.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]