Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jo jo, všude dobře, tak proč dřepět doma . Já navrhuji Myanmar - úžasná příroda, hodní a skromní lidé, všude samé zlato a k životu Vám stačí pár dolarů. Zdravím!
Nestrádala jsem, nestrádám a ani moje děti a vnoučata nestrádají. Vy čekáte co? Pečené holuby do huby, vyšší soc. dávky, bydlení zdarma? Nechápu dotaz ale skoro se zdá, že pláčete po komunistické ČÍNĚ, jinak vám tu nic nechybí.
@vlastizradce - Umim anglicky
To je dobře - co umíte dál?
a je jim jedno ze jejich deti budou trpet v zapadákově?
A čím trpíte vy?
Asi budu jiný než zdejší rádcové . Čeština je velmi omezující jazyk . Mluví ji jen 10 mio. obyvatel . Nikdo na vás nikde nečeká a je jedno zda je to v Praze nebo jinde. Vždy se musíte postarat sám o sebe . Mám známé co jsou v anglii , německu , švýcarsku a už se nikdy nevrátí . Maj tam rodiny , svuj život atd. Jak říkaj jsme banánová republika , kam se není duvod vracet . Samozřejmě místní budou říkat něco jiného , žijí zde a mají svou sociální komunitu , své majetky atd.
Anglii bych asi moc nedoporučoval , tam je stále polofeudální systém (sociální třídy) . Ale procestujte tu kanadu , usa , nový zeland či austrálii . Uvidíte a pak se možná vrátíte . Ale většinou se vracejí staří , nemocní co si jdou zavzpomínat , nebo nemaj na doktora , zustaly sami atd.
To že Vy jste "trpěl jako dítě v zapadákově!" ,který se jmenuje Česko ,ta země,stát nemůže ,za to asi mouhopu jen a pouze Vaši rodiče a Vaše výchova! Ale pokud myslíte ,že na Vás tam za "hranicemi všedních dnů čekají, tak se divím,že jste ještě v tomto zapadákově!
jen tak mimio soutěž-aani já ani jeden z mých sourozenců si toto nemyslí,že jsme trpěli v zapadákově.Zrovna tak si toto nemyslí ani mé děti.A to ani přesto že dcera umí německy a jeden čas pracovala v Rakousku a syn který umí (asi ) obstojně anglicky (nedokáži posoudit,neumím AJ,ale soudím dle toho že sleduje filmy a další v AJ nebo s AJ titulky!)
zaleží co máš rád teplo nebo zimu něco mezi tím jak dobře umíš anglický a včem si dobrý aby ses tim tam mohl živit
jak moc se chceš vidět s lidimi co máš v ČR
jestli ti nevadí letadlo
stačí si vybrat cs.wikipedia.org/...
Se svým nickem, svými názory, svým písemným projevem, byste se měl vrátit zpět na zem.
Svoji budoucí domovinu byste si měl ale vybrat sám, kde Vám bude dobře, kde se vám bude líbit, kde najdete otevřenou náruč pro nově příchozí, kde budete přínosem pro tu zem a Vaše děti budou vyrůstat v lásce a bezpečí.
Dnes máte opravdu strašně moc možností, kde prožijete smysluplný život, to není jako dříve, kdy člověk byl v zadrátované zemi.
Určitě se nenechejte od bandy ožralů nějak ovlivnit.
Milý mladý muži, Česko je krásná a bohatá země, s vysokou životní úrovní, skvělým zdravotnictvím a velice solidním sociálním systémem. Že může být o lépe, to nikdo nezpochybňuje. Ono by stačilo, kdyby do "velké" politiky šli slušní, vzdělaní a pracovití lidé. Jak říká ministr Havlíček, tak v politice jsou jenom ti dvojkoví a trojkoví. Věřím, že mladá generace má tady velkou budoucnost.
Abyste zjistil, kde se vám bude líbit, tak musíte procestovat svět. Určitě najdete zemi, kde budete šťastný. Vaším odchodem pomůžete nejen sobě, ale i celé ČR.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.