Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Učitelce vadí prozvánění

Od: cernicka odpovědí: 24 změna:

Zdravím ředitelka školy mě dala mobil na třidní učitelku abych jí o prázdninách mohla zavolat a učitelce vadí že jí prozváním. Přítel tvrdí . Prozvánění je jako troubení. Díky.

zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
Vše důležité bylo sděleno.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Sama si odpověděla v dotazu... "abych ji o prázdninách mohla zavolat".

Když něco potřebuješ, tak zavolej a neotravuj prozváněním.

Ty jsi ta co něco potřebuje, takže proč by Ti učitelka měla volat zpět?

hodnocení

10x

Prázniny jsou k tomu, aby si odpočinulo od výuky nejen žactvo, ale i kantoři. Ti především. Tak proč ji obtěžuješ i o prázdninách? Nemohl by Tvůj problém počkat do 1. září?

Pokud s ní skutečně musíš mluvit, zavolej a mluv. Prozvánění je neslušnost. Ona není povinná odpovídat na nějaké zvonění. A o prázdninách by neměla řešit žádné školní problémy.

A jinak, pokud Tě snad navádí nějaká uvolněná Molárka, vykašli se na takovou špatnou kamarádku a najdi si nějakou méně uvolněnou: třeba Horačku, Novačku, či Svobodku...*smich* Jaga.

Prázdniny jsou sotva v půlce a už se mládež nudí. Nebylo by lepší, kdyby byl jen 1 měsíc prázdnin? *haha* /Tohle je píchnutí do vosího hnízda, co?/.

Já si do toho hnízda píchnu ale trochu z jiného konce.Píšete že hlavně si mají a především odpočinout kantoři..pcheeee.A od čeho? Věřte že to je jedno z nejlepších zaměstnání co může být.A vím o čem mluví.Ani nevím proč jsou 2 měsíce doma za plný plat? Normálně at jdou pracovat někam celé 2 měsíce.Doma jsou o všechny svátky,práce pouze od pon.do pátku.Prostě nevidím nikde žádná negativa na zasloužený 2 měsíční odpočinek,Prostě paní učitelky to je kapitola sama pro sebe.

A at nikdo nepíše že si to zaslouží že jsou to nervy s dětičkama...samozřejmě jsou.Ale nervy má prodavačka,servírka,uřednice,průvodčí prostě všichni kdo pracují s lidma a někdy je to horší než dětičky.

Tak jsem si trochu píhnul do hnízda noo.

Jano, máte právo na Váš názor a sdělit nám ho, ale já mám právo Vám sdělit, že to tak není, jak píšete. Mýlíte se a přesvědčila by Vás jen brigáda ve škole, abyste poznala chod školy.

Milane přesně jak píšete můj názor Váš názor. Respektuji ho a je dobře že každý má jiný pak by ten život byl jednoduchý.Bohužel muj názor je opačný s tím nic neuděláme.A nemám to vycucané z prstu i jsem to slyšel od některých učitelek že to je veget,Ale samozřejmě neplatí to pro všechny zase kus od kusu...

hodnocení

9x

Zuzano a cernicko, když Vás práce nebaví, nevstájete tak brzo, volejte příteli a nechte paní učitelku na pokoji.

hodnocení

8x
Tenhle dotaz se až příliš podobá dotazům, kdy údajná vdaná paní posílala Pepovi z práce ve 4 ráno SMS a nechala je číst mistrové.
Někdo se tu nudí a vymýšlí pí... y.

hodnocení

2x

Ani se mi nechce věřit, že ředitelka rozdává soukromá telefonní čísla svých učitelek.

A otravovat učitelku o prázdninách prozváněním je dobré k čemu? *ee*

72mona
Ono nás nevěří víc;) M.
cernicka
hodnocení

Tak děkuji a hodí se navštívit učitelku a ukazovat jí Album s fotkami svího spolužáka? Učitelka ho má jako vzorneho žáka přesto že on má radost když někdo dostané 2 s Chování . Je prozvánění jako troubení? Děkuji .

Zuzano, počkejte do začátku školního roku, pak jí to vše ukážete a povíte.

Prozvonění a troubení je něco jiného, ale každý si to může vykládat po svém.

Učitelka má žáků během roku plné zuby a ještě k ní polezete o prázdninách.? Nehodí se to, leda, že by o to sama požádala.

cernicka
hodnocení

Mě řekla učitelka stačí 3 x prozvonit a zavolám zpět. Opravdu mě dala číslo ředitelka. Přítel tvrdí že je 1 jestli 3 x prozvoním nebo zatroubím. Děkuji .

tomaskostivy
hodnocení

Asi je nefer prozvánět učitelku zkrytým číslem. Jen aby její manžel nadával. Nás to v 80 letech nenapadlo.

tomaskostivy, zuzano, cernicko, ještě Vás to baví měnit jména a plácat nesmysl? Co v 80 letech jste dělala? Hrála v uhláku na horníka?

Milane, dnešní, nudící se pubertální mládež si nedovede vůbec představit, že v osmdesátých letech nejen nebyly mobily, ale i klasických telefonů bylo naprostý minimum. Ještě tak úřady, podniky a sem tam nějaký soukromý.
cernicka
hodnocení

Tak děkuji za odpovědi. Myslím že je 1 zda budu prozvánet učitelku ráno v 7 nebo v 19 hodin večer . Její manžel řekl že je 1 zda volá Petr nebo Pavel.

23.07.20 18:29
hodnocení

2x

Troll*zed*

miklous*
hodnocení

0x
Zdravím. A proč ji prozváníte? V kterou denní dobu?
Prozvánění samotné je nezdvořilé. Když něco chci, telefonuji - tzn. platím za hovor. Prozvánění mě ti, kterým jsem k tomu dala souhlas.
Otázku jste vložila ve 4 hod ráno. Doufám, že to nemá návaznost na prozvánění učitelky.
Kdybych byla učitelka a prozváněli mě všichni studenti asi bych taky neskákala štěstím... Třeba je na dovolené.
cernicka
hodnocení

Tak děkuji učitelka řekla že prozvánění vadí jejímu manželovi. Kámoška psala učitelce i v 7 ráno a měla zkryté číslo. Tvrdí že za to muže uvolněná Molárka . Děkuji

miklous*
Asi bych neřešila, jak se chová kamarádka. Spíš bych přemýšlela o tom jaké chování bych ocenila já. Jinými slovy... Kontaktovat učitelku v době jejího volna pouze z opravdu důležitých důvodů. Zvážit, jestli nestačí SMS a nechat na ní, kdy zavolá. Když už volám, tak se hned zeptat, jestli neruším - prostě respektovat právo druhého na klid a soukromí...

no, jo, černička očividně potřebuje doučko (viz molárka) a nedostala kapesný na kredit, tak holt musí prozvánět *smich*

jirkazxc
hodnocení

0x
Proč by měla učitelka platit za telefonat, kdyz volat chcete Vy?

72mona
hodnocení

0x

No, jestli jí voláš ve čtyři ráno, když vstáváš do práce... M.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]