Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nebaví mě práce

Od: zuzana* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den po roce mě dala firma smlouvu na Dobu neurčitou. A mě nebavý do práce vstávat ve 4 ráno a pracovat bez kámoše . Děkuji

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Už zase?

NEKRMIT TROLLA ! ! !

zuzana*
hodnocení

Mistrová o tom nechce slyšet. Já smlouvu na Dobu neurčitou nechtěla. Se ženami v práci si nemám teměř o čem povídat proto nejraději pracuji se spolužákem. Děkuji .

Tak dej výpověď a mazej do školy se doučit češtinu, TROLLE!

hodnocení

0x

Tohle už tady nějaký čas nebylo, že Zuzano? Zase přišla nuda?

Uklidněte se a makejte. Jistě peníze potřebujete a nikdo Vám je jen tak zadarmo nedá. Když nebudete vstávat a makat, budete sušit hubu.

Už kdysi Ivo Jahelka přece zpíval: Peníze jsem vydělal poctivou to prací...

A jinak, do práce přece nechodíte kvůli tomu, abyste drbala s ostatními, ale abyste pracovala a něco si vydělala. Vy máte ty představy o zaměstnání nějaké zkreslené. *ee*

hodnocení

0x

TWL, zkus aspoň obměnit slovní zásobu, tohle je tak průhledný, že netřeba ani rozklikávat otázku. BTW: Co Pepa? (to je řečnická otázka)

zuzana*
hodnocení

Jsem vyučená Kuchař čišník . Dělám v potravinách. Já po roce nechtěla Smlouvu na Dobu neučitou. Mám napsat Právničce? Děkuji

zuzana*
hodnocení

Mě mrzí že nemohu pracovat s kámošem. A zaučují mě s jinou ženou. Vedoucí si mě Chválí já smlouvu na Dobu neurčitou nechtěla. Děkuji .

jirikellner
hodnocení

Zuzano když tě práce nebavý najdi si jinou. Smlouvu snad máte v práci všichní stejnou. Já také vstávám do práce v 5 ráno a dojiždím 10 Km.

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 23. 07. 2020 23:29:15
A jaký to má smysl, položit zde dotaz a sám si na něj odpovídat?
Ale no tak.
Odpovídat sám sobě. Že se nestydíš. Fuj...
zuzana*
hodnocení

Tak prominte. Přemyšlím napsat zprávu Advokátce . Co mám dělat se smlouvou na Dobu neurčitou. V 35 si nevím bohužel rady. Děkuji

Zuzano a tak dál, trhněte si nohou...;)

zuzana*
hodnocení

Možná stačí zajít se zeptat na Sociálku. Manžel mě stejně platí alimenty. Jen mám starost že v září zavřou školky. Mám 6 leteho syna. Děkuji

Nemáte zač, rádo se stalo. Ale nejlepší je zavařovat v zavařovacím hrnci. Tam můžete nastavit jak teplotu, tak i čas.

zuzana*
hodnocení

Myslíte v 70 letech si ženy ve věku 35 let dovolili napsat že je práce nebavý ! A že jim vadí smlouva? Máma tvrdí ." Nikoliv .

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]