Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kometa neowise

Od: lukas126® odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
již po několikaté bych chtěl spatřit kometu neowise, několikrát za noc se ohlížím na velký vůz, který je nádherně vidět, ovšem kometu se mi ještě nepodařilo zahlédnout? Má někdo nějaké tipy jak na to?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x
nainstalovat google Sky nebo skymap, uz nevim nazev.. ale pokud nemate na tel. gyroskop, asi to taky moc nepomuze, ale kompas a gps by melo appce stacit na jakes takes zamereni
hodnocení

Díky za radu

lidus*
hodnocení

0x

Dcera i vnučky ji viděly, fotily už několikrát. Já čumím na oblohu na chalupě, kde je tma tmoucí narozdíl od Brna a stejně nevidím nic, hvězdy ano ale kometu ne.

hodnocení

Hm, právě, taky se o to snažím a nic z toho

jofa*
hodnocení

0x

Předvčírem jsem koukal. Krásně vidět v noci v půl jedné pod Velkým vozem ( zadní kola) na sever těsně nad obzorem. Musí být víc tma v místě pozorování. Ohon komety směřoval nahoru. Je to zážitek a při tom přemítat o vesmíru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]