Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jaké máte zkušenosti s dobou doručování u internetových obchodů (v rámci ČR)? V posledním době se mi dvakrát stalo, že jsem si něco objednala dejme tomu v neděli večer (zboží bylo na skladě), obchod přijal objednávku až v úterý odpoledne a odeslal ji ve středu odpoledne. Přes internet příliš často neobjednávám, takže s tímto nemám až tak velké zkušenosti. Je to běžný postup? Jde mi spíš jen o srovnání pro osobní potřebu.
Dobrý den. Je to různé, ale většinou mám zkušenost dobrou. Teď při poslední objednávce jsem čekal 15 dní, ale čekací doba byla u zboží 1- 3 týdny. Výzva k vyzvednutí přišla dneska. Obvykle, pokud je zboží skladem a objednám třeba v pondělí, tak ve středu to mám v Zásilkovně. Jen párkrát se mi stalo, že zboží bylo skladem (měli to tam alespoň napsáno) a odeslali ho až třeba 3 dny po přijetí objednávky. Proč to nevím. Ale někdy to dělají asi proto, až bude víc balíčků, aby to podali najednou. Jeden bazar CD, kde občas něco objednám má v podmínkách, že odesílá pouze v úterý. Takže když dejme tomu v úterý večer objednám, tak to dostanu někdy ve čtvrtek další týden. A to ještě záleží na tom jak chodí doručovatelka, protože podle nových úprav na ČP chodí jeden týden PO, ST, PÁ a další týden jen ÚT a ČT. A tenhle obchod bohužel nemá v nabídce dopravy Zásilkovnu.
Poslední dobou se mi stává (asi je to zbožím na skladě, možná i kvalitními e-shopy), že večer objednám a druhý den kolem poledne mi přijde hláška, že můžu zboží vyzvednout. Tak si představuji kvalitní servis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.