Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tyrani detí a slabych mne velmi šokuje

Od: jajka* odpovědí: 3 změna:
Prave som čtela o moderatorce coz se rozplakala pri sprave o utyranom chlapcovi. Ze ho palil zehlickou, cigaretami, sprchoval studenou vodou a bil maleho chlapceka trojrocneho. Som z toho v soku. Ze takove neco mohl nekdo udelat. Diteti malinkému. Sem vo velkem šoku a je mi velmi zle z toho. Proc neni trest smrti. Nebo neco podobneho. Takovy clovek nema pravo zit bez bolesti. A co ta ,,matka" co to dovolila. Co s takovyma lidmi, jak ich spoznat a branit se, kdyz mohou skodit jinaččími spusoby, nenapadneji ale predsa, tyranizovat, sikanovat. Co s takovyma lidmi delat, rodinami. Vzdyt to je neco hrozné. Akoze to nevidela doktorka nebo tí co tu svini poznali, ze je nebezpecnej. Ja kdyz si pomyslim na to ubozatko a na takove deti co jsou tyrani..ted jsem stretla cikanku malou holku s mamou hrabali odpady a malá mala len nohavicky spodne pradlo, tak mi doslo líto co s ni je, v tych osadach ja nevim ale odpovedzte mi jak se mam zrovnat ze tohleto existuje na nasom svete tady. Takove zlo. Kdyby aspon vedela, ze po smrti existuje spravodlivost pre té nestvúry. Vzdyt to je neco tak oskliveho, ze ja ani dychat nemuzu. Jak se s tym mam srovnat? A co s takovyma lidmi kdyz jsou sousede spoluzaci mych deti a mozna mohu provadet tohle neco podobneho kdyz jen slovne tym kterejech miluju. Vzdyt tohle je hrozny cin tomu chlapcekovi malinkatej andilek co mu to provadela ta svine, ten si nezaslouzi vice žít. A co okolí. Sousedi museli neco vedet! A nikto nic. Ako s tymto dalej zit.? Chlapecek malinkatej aj vsechny deticky tyrané bité at jen vam nekdo pomúže prosim. Prosim lidi lidi nebudte lehostejny k nepravostem pobliz, prosim vsechny dobré lidi, lidi, robte co muzete, aby sa nezopakovalo uz nikdy týraní detí. Dekuji za pročtení a moznosti napsat, vylit si srdce, vzdyt ja nemohu ani spát a co zitra, jenom tu nevinnou detsku tvaricku co tak trpela, co tak plakala a kricala a ta zruda co to delala a co ta matka ako toto je mozné, ze okolí nic nedelalo, ze chlapi tu zrudu hnusnou dablovou neserezali, vzdyt vedeli jiste co to je za dábla. Chlapecek odpocivej v pokoji, vytrpel si si co malokto takovou bolest.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jestli se Vám aspoň trochu ulevilo, tak je to dobře. Jak se s tím vyrovnat? Pokud tyto problémy budou přetrvávat, doporučil bych návštěvu psychologa. Týrání lidí a zejména dětí v pořádku není. Ale není ve Vaší moci to napravit, bohužel, takže výčitky mít nemusíte..

hodnocení

1x

Slabí jsou týráni proto, že silní se nedají ..

hodnocení

0x

Je to v rodině a dědí se to z generace na generaci. Jim to týraní třeba nepříjde a navíc říkáte chudák chlapeček? Bude (byl by) stejný jako rodiče, takže jaká škoda. Spíš psychopati nebo rodiče, kteří neumí vychovat své děti do života jsou napováženou. To pak utváří společnost.

doplněno 22.07.20 07:50:

epochaplus.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]