Mně to jako ženské vadí. Většinou bez trika chodí nějakej pupkatej chlupatej pantáta a mně to fakt nepřijde v pohodě. Je mi to proti srsti i u svalovců, třeba v tramvaji atp... Prostě si myslím že na veřejnost by člověk měl chodit přiměřeně upravený
Vypracovaný týpek bude pro závistivce za narcise a na těch 98% zbylých chlapů je doslova zoufalý pohled Já se za sebe nestydím, ale určitě bych se nevystavoval - max na zahradě apod.
Byl jsem relativně nedávno na Mácháči a lidé, kteří by měli oteplovačky a hubertus, bych považoval minimálně za divné. Tím chci říct, že asi dost bude záležet na situaci.
Jsem ráda, že ve vedru neběhají po našem městě polonazí muži. Na plovárně a na pláži to očekávám, no a na nějaké stavbě ať si dělníci odloží, co potřebují. Manžel vždy v létě vychází z domova v tričku s krátkým rukávem, doma má tílko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.