Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký máte názor na chození venku bez trika - chlapi

Od: knirac odpovědí: 12 změna:
Chodíte chlapi v těhlech vedrech venku bez trika? Jaký na to máte názor?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

3x

Doma na dvoře bez trika,na veřejnosti minimálně tílko. Nemám postavu na to,abych ji hrdě ukazoval,tak to radši považuji za nevhodné...:-D

knirac
hodnocení

To já taky ne ale ty lidi na stavbách ti pupkouni že jim ještě leze zadek z kalhot z těch je mi na blití

knirac - zkuste si to pár hodin na stavbě a pochopíte, proč je těm "pupkounům" celkem jedno, co si o nich myslíte ;).

hodnocení

3x

Samozrejme ze bez trika. V kosili.

lee*
hodnocení

2x
Mně to jako ženské vadí. Většinou bez trika chodí nějakej pupkatej chlupatej pantáta a mně to fakt nepřijde v pohodě. Je mi to proti srsti i u svalovců, třeba v tramvaji atp... Prostě si myslím že na veřejnost by člověk měl chodit přiměřeně upravený

hodnocení

1x
Vypracovaný týpek bude pro závistivce za narcise a na těch 98% zbylých chlapů je doslova zoufalý pohled :) Já se za sebe nestydím, ale určitě bych se nevystavoval - max na zahradě apod.

72mona
hodnocení

1x
Ve městě je to děs, na stavbách to spíš očekávám. To pohoršena nejsem. M.

vilik*
hodnocení

1x
Byl jsem relativně nedávno na Mácháči a lidé, kteří by měli oteplovačky a hubertus, bych považoval minimálně za divné.
Tím chci říct, že asi dost bude záležet na situaci.

knirac
hodnocení

Sorry nemělo to přijít do dědictví

jofa*
hodnocení

0x

Jaký vedra? Tady v Podkrkonoší se to nechá nazvat max. teplo. Jinak samozřejmě vždy i mlád něco na sobě.

hodnocení

0x

Jsem ráda, že ve vedru neběhají po našem městě polonazí muži. Na plovárně a na pláži to očekávám, no a na nějaké stavbě ať si dělníci odloží, co potřebují. Manžel vždy v létě vychází z domova v tričku s krátkým rukávem, doma má tílko.:)

joudic*
hodnocení

0x
bez trika jedine nevypasene divky, jinak bych byl radeji, kdyby ostatni (krome koupaliste apod) byli obleceni

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]