Spoustu let se mi stávalo, že když jsem zavřel oči, ať ve tmě nebo za světla, tak jsem viděl takový divný tvary, šmouhy... Něco jako taková skleněná lampa co v ní je nějaká tekutina a ta se pořád mění, jakoby bublá, tvaruje se. Šlo to vždy z vnějšku očí do středu a pak hned další a další... A třeba před rokem jsem si začal víc všímat, víc jsem to pozoroval. A zjistil jsem, že se uprostřed toho vždy na ani ne vteřinu objeví lidská tvář. Úplně ostrá, oči, nos, pusa, ale nikdy jsem v tom nikoho známého neviděl. Tak jsem se na to ještě víc soustředil a fakt to tam bylo. Na začátku jsem měl strach, protože to vypadalo jako lebka. No, ale teď to zmizelo. Už tak dva tři měsíce to nevidím. Ani tváře, ani ty tvary a fleky, nic. Jen prostě tmu. Neví někdo, co by to mohlo být, nebo na jakého odborníka se obrátit? Děkuji.
Kdyz muzeme rozeznavat zname tvary v uskupeni mraku nebo ve skvrne od kavy na prelozenem listu papiru, proc bychom to same nemohli rozpoznavat v mzitkach?
A teď bez legrace. Někdo potřebuje pro zobrazení obrázků ze svého podvědomí křišťálovou kouli a někdo karty. Jiný člověk má vize a nepotřebuje k tomu vůbec nic, žádný předmět. Mě se například vize postupně skládala devět let z kousků pocitů postupně jako několik sekund trvající miniseriálek jednou za čas. Ukazovala varování. Kamarádka měla sny předvídající blízkou budoucnost. Nevím, jak se vize ukazují jiným, obvykle všichni tvrdí, že je nemají. A vizím nevěří. Jeden obrázek ale vůbec nic neznamená, pokud není jak vizi poskládat. Vize přicházejí z podvědomí. Nebo jde jen o obrázek, co se vám vynořil z paměti. Nebo fantazii. Můžete se zeptat hluboko do svého srdce, svého podvědomí. To zná odpovědi na všechny otázky. Pokud by to byl například obrázek Ježíše ( jak uvedli jiní), tak svaté i Boha si člověk představil v dřívějších dobách, když prosil o ochranu. Podvědomím se zabývá hypnotizér, ale zkoumat jeden obrázek, co neruší, by asi nechtěl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.