Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, při brouzdání na YouTube jsem našel "vykopávku", kterou jsem neznal a o které si myslím, že je to velice hezká písnička (a krásné spojení sesterských hlasů). V úvodu videa je krátký rozhovor, který vede zřejmě pan Jaromír Tůma s mladým děvčetem. Poznáte onu dívku? Jinak doufám, že se bude písnička líbit (starším asi ano a mladšim zřejmě nikoliv). Hezký poslech a zdravím!
.
nov - ne, důkaz nemám. Ještě jsem si prošel nějaké její mluvení na YouTube a jsem stále přesvědčen, že to je ona (při zpěvu to není patrné, ale když mluví, tak stále "žvatlá" jako ta slečna z videa). Pokud někdo napíše lepší určení (konkrétní jméno), tak jsem ochoten se omluvit.
P.S. V té době uváděla pořady i Valerie Chmelová, ale ta to nebude.
Jmenuje se Hana Lelitová provdaná Prymusová. Rozhovor s ní vede Jan Fiala. Jde o videoklip z pořadu Brněnské kolo, natáčelo se ve Starém Smokovci. fdb.cz/...
nov - děkuji Vám za správné určení toho děvčete i za další podrobnosti a fakta k tomu pořadu. Dopustil jsem se omylu a ještě jsem přesvědčoval další o své "pravdě" - a za to se všem omlouvám.
@nov
Také děkuji za vyřešení. Není možno obodovat, tak alespoň fiktivní bod. Aha, je možné obodovat a už se stalo.
Tak bene mám tip. Miluše Voborníková.
Asi jo, když vyloučím Ulrichovou, tak ta Zagorka.
Jofa, netvrdím, že nemáte pravdu. Ale tento účes s ofinou mi k ní nějak vůbec nesedí. Jsem sama zvědavá, jestli Ben tento tip potvrdí. Pokd ne, mohl by přidat malou nápovědu. Za připomníku krásných hlasů sester Elefteriadu a jejich méně známé písničky v každém případě dík!
Dobrý den. Já tu písničku Bene znám. Jednak mám doma ten vinyl a jednak výběr na CD Ať se můzy poperou a dalších 23 hitů. Ale s tou Hankou Zagorovou se mi to nezdá. Ani podle hlasu a s přihlédnutím k tomu, že se hlas mění. Mám plno obalů SP z roku 1971 a nikde takové vlasy nemá. Ale je pravda, že paruky byly běžné, tak bych to ůplně nevyloučil. Spíš bych se přikláněl k té Haně Maškové, ale ani tam bych hlavu na špalek nedal. Viděl jsem nějaké starší pořady zhruba z těch let a Hanu Zagorovou bych poznal podle hlasu i kdybych jí neviděl. Myslím podle hlasu při mluvení, nikoli při zpěvu. Tam zcela jistě už proto, že mám od ní všechno. Kdyby byl k dispozici celý pořad, tam by to snad bylo v titulcích.
V poslední větě , ... můžete mi zahrát aspoň kousek?, je její hlas patrný. Mladý, ale řekl bych "usvědčující".
gamapolis - Hanou Zagorovou jsem si jistý asi na 99 % - právě podle hlasu (šlapala si na jazyk a tak trochu "diblíkovala"). Je vidět, že už tenkrát měla dost výrazné lícni kosti v obličeji. Hana Mašková má jiný obličej a také v době vzniku toho pořadu (normalizace) byla už zřejmě v USA.
Dobrý den, tak vidíte, myslel jsem si, že hádanka to není těžká a ono to tak snadné není. Přiznám se, že i já jsem byl nejdříve trochu zmaten, ale myslím si, že jsem onu dívku poznal. Pokud jde o nápovědu, tak první je hned v tom rozhovoru (další přidám později). Zdravím!
P.S. Miluška Voborníková to není.
Dobrý den, jak by řekl nebožtík soudruh Jakeš: "Třeba ta Zagorová. Taková milá holka to je a všecko ..." Ano, je to Hanka, ale jako černovláska. Domnívám se, že má paruku, protože v té době to byl módní hit. A ta písnička je "echt" česká, resp. moravsko-řecká (hudba Aleš Sigmund a Martha Elefteriadu / text Petr Ulrych). A ten cimbál v bigbítu je skvostný. Zdravím!
Dobrý den, hádanka je vyřešena (není to Hana Zagorová), uznávám svůj omyl a omlouvám se za něj. Snad to nic nemění na tom, že písnička to je hezká. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.