Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se vám líbí Landův názor?

Od: nikdo* odpovědí: 21 změna:

Jak se vám líbí Landův názor na svobodu vyjadřování? Souhlasíte, nebo odmítáte?

cnn.iprima.cz/...

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, pan Landa má (z mého pohledu) nehezkou politicko-společenskou minulost, tak jeho názory (změny jeho názorů) už nesleduji. Pokud jde o ten odkaz, resp. článek, tak bych řekl, že je pan Landa až druhý - první je pan Minář, který také varuje společnost (jmenovitě a konkrétněji). Zdravím!

janm*
hodnocení

4x

Také souhlasím s Danielem Landou, myslím že chápu co chce říct, v některých věcech mi mluví z duše. Ten problém totiž spočívá v tom, že lidé si "neuvědomují" že jsou o osobní svobodu "okrádáni", neboť vše se prezentuje ve smyslu "dobra" pro danou osobu nebo skupinu osob, to je i smyslem výroků o kouření nebo ochranných přilbách apod., Něco v tom smyslu co uvádí Landa jsem zde uváděl i k potenciálně povinnému "čipování" lidí ale i u těch zvířat to může být diskutabilní z hlubšího pohledu. Ano velmi se mi líbí výrok : Lidé jsou ostrakizovaní v případě, že jejich názor není v souladu s oficiálním proudem," reflektoval Landa společnost.

Je náhoda že mám stejný pocit? Celkově "shora" jsou lidé stále více "ovládáni" jako "tupá masa" jistým směrem který si ale třeba většina lidí nepřeje, nikdy to třeba nechtěli a nechtějí zkrátka "musí" protože "někdo" řekl že je to "dobré"... Vidím obrovskou snahu lidi "uniformizovat" a do detailů více a více "ovládat". Dělá se to velice "šikovně" skrytou "propagandou" za využití "společenských struktur" a trestem bývá právě to Landovo ostrakizování , vyloučení ...

nikdo*
hodnocení

Ano, tak nějak to vidím taky.

72mona
hodnocení

2x
Souhlasím. M.

donpapa
hodnocení

2x

Nezdá se mi, že by zákonná povinnost nosit helmu při jízdě na motockylu byla zbavením svobody. Takže hned první věta mě znejistila, zda zrovna pan Landa je ten pravý, který by měl být frontman "hnutí" v boji za naše svobody. Denně přicházíme o své svobody, prezident se jezdí do Číny učit stabilizovat společnost, Brusel nás nutí implementovat do našich zákonů nesmysly, operátoři musí uchovávat naše hovory a SMS a stovky jiných fajnovostí. Otázka však je, jestli to Čechům vadí. Výsledky voleb jasně říkají - nevadí. Takže je všechno v nejlepším pořádku.

Trochu OT-odekdy je zákonná povinnost mít na moto HELMU? Já žiju v domění už od vyhlášky č.100/1975 sb. je povinna na moto PŘILBA !

donpapa

Je to tak *palec*, i když jsou přilby, které vypadají jako helmy.

Kolikrát byl president v Číně na školení?

motak
hodnocení

1x
Názory od psychicky labilnich lidi me moc nezajimaji...
72mona
Nevěděla jsem, že psychická labilita má co dělat s vnímáním reality. M.
etana*

Psychická labilita má s vnímáním reality společné všechno.

Landa je i pro mne osoba, jejíž plácání (každých pár let otáčí své názory naruby) nevnímám, je to zoufalec.

72mona

@etano - a vy to musíte vědět, že? *frajer*

Popravdě, je mi jedno, kdo je pan Landa. S tím, co řekl, souhlasím. A on není jediný. M.

etana*

73mona - nu, měla bych to vědět, mám na to diplom:)

72mona

Paráda! Konečně jeden neomylný odborník. M.

berger*

Chyba,72mona,omylný odborník...*smich*.Stačí kouknout na oslovení...

72mona
19.07.20 21:11

*smich*

etana*

berger - omylní jsme všichni, uštěpační jen zoufalci

berger*

Hm,škoda. Doteď jsem si myslel,že jsem uštěpačný anebo spíše ironický a rejpal a Vy jste mi to úplně zbořila. "Uštěpační jen zoufalci" - podle tohoto tvrzení,pokud nejsem zoufalec (a to fakt nejsem),nemohu být ironik. Achjo,asi budu muset vyhledat něčí pomoc... Někoho,kdo má na to diplom...*smich*

72mona

No jo, když já pořád nevím, jak souvisí labilita s vnímáním reality, potažmo s inteligencí. Já na to diplom nemám a nikdo mi to nevysvětlí. *plac*M.

berger*
72mona,"jak souvisí labilita s vnímáním reality, potažmo s inteligencí"-já se pokusím,ale asi OT. Když do sebe natlačím větší než rozumné množství vodky,má stabilita bude narušena,začnu vrávorat a budu tedy poněkud labilní. Budu mít pocit,že jsem nejhezčí chlap na světě a ta předtím škaredá ženská na baru je vlastně úžasná sexbomba,která po mně jede...To je to pokřivené vnímáni reality. A to,že ji sbalím a potáhnu k sobě,svědčí o šíleném poklesu inteligence.*alene*. Proto chlastám doma,v bezpečí...*smich*
72mona

Berger - o tom poklesu by se dalo diskutovat *smich*

Kdo ví, jak to je ve skutečnosti. Možná máme pokřivené vnímání, když jsme střízliví. *smich*Aspoň u některých jedinců to je možné pozorovat*smich* Ale příklad dobrý;) M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]