Připadá mi to normální. Když spolu 2 lidé různého pohlaví skotačí, občas se holt to ucho utrhne. Co k tomu říct? Myslím si, že každý máme své starosti, proč si další přidělávat nějakým Bohušem?
Jen se mi nezamlouvá skoro 30 letý věkový rozdíl, mohl by to být její tatínek. Až jí bude 40 let, bude mít u sebe 70 letého dědulu. Pokud tedy vztah vydrží. Ale když si jinak rozumějí...Možná je lepší porodit v pohodě jako mladá, dokud to bez problémů jde, než pak jako 40letá podstupovat po doktorech kdejaké pokusy - a nic z toho.
Nic mi po nich není, proč je soudit? Nechte je žít. Jaga.
joudic*
ale jako jeji matka byste ho urcite za ty kecy, ktere ventiluje do bulvaru vyliskala na dvakrat, solidni ostuda
Náhodou - je to skvělá zpráva - světem zmítá koronavirus, ekonomická krize, rasové bouře, katastrofické sucho, globální oteplování - a přesto se najdou jedinci, kteří si lámou hlavu takovýmito kravinami.
Četl jsem rozhovor s ním, že její rodiče mají nějaký drahý barák,tak kdoví jak se lovilo Ale je nám po tom kulové, když se mají rádi, tak ať jim to vyjde.
"Nejraději bychom se samozřejmě přestěhovali k rodičům Lucinky, kteří mají vilu za 25 milionů. Ale to je takový milý pokus o vtip. Já po nikom nic nechci,"říká Bohuš Matuš a dodává: "Moje maminka k nám chodí dvakrát týdně vyprat, pomáhá mi uklízet a podobně."https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/649984/bohus-matus-46-priznal-problemy-s-tehotnou-lucinkou-17-jeji-otec-rekl-ze-me-zabije.html
Jak tu bylo napsáno, mladá je ještě nezkušená a myslí si, jaké udělala štěstí. Až dostane rozum, tak tak od podivného zpěváka odejde i s dítětem. Přece tomu nemůže člověk věřit, že spolu vydrží dlouhá léta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.