Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bohuš Matuš a jeho přítelkyně

Od: xxx* odpovědí: 24 změna:

Sledujete někdo bulvár? Co říkáte na těhotenství nezletilé přítelkyně Bohuše Matuše?

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Tvoje starosti, na moji hlavu.

figurek*
hodnocení

9x

Já nevím co bych řekl. Snad tak nanejvýš Co je komu do toho?

No a k té zletilosti či nezletilosti. Ježíš Kristus se narodil, když bylo jeho mamince čtrnáct let.

liska5
hodnocení

3x

Bude se jí nejspíš líp rodit, než čtyřicítkám, co mateřství odkládají.

A když jí bude čtyřicet, tak děcko bude mít po maturitě. To zas tak špatný není - až na toho otce, co mu bude 67. *smich*

Třeba si za pár let najde Matuš ještě mladší.

hodnocení

3x

Připadá mi to normální. Když spolu 2 lidé různého pohlaví skotačí, občas se holt to ucho utrhne. ;) Co k tomu říct? Myslím si, že každý máme své starosti, proč si další přidělávat nějakým Bohušem?

Jen se mi nezamlouvá skoro 30 letý věkový rozdíl, mohl by to být její tatínek. Až jí bude 40 let, bude mít u sebe 70 letého dědulu. Pokud tedy vztah vydrží. Ale když si jinak rozumějí...Možná je lepší porodit v pohodě jako mladá, dokud to bez problémů jde, než pak jako 40letá podstupovat po doktorech kdejaké pokusy - a nic z toho.

Nic mi po nich není, proč je soudit? Nechte je žít. Jaga. *pivo*

joudic*
ale jako jeji matka byste ho urcite za ty kecy, ktere ventiluje do bulvaru vyliskala na dvakrat, solidni ostuda

hodnocení

3x

Náhodou - je to skvělá zpráva - světem zmítá koronavirus, ekonomická krize, rasové bouře, katastrofické sucho, globální oteplování - a přesto se najdou jedinci, kteří si lámou hlavu takovýmito kravinami.

No není to nádherná doba? *smich*

jendad
hodnocení

2x
A kdo je ten matuš?
liska5
18.07.20 18:45

Bohuš

hodnocení

2x

Nesleduji...

A těhotenství byť nezletilé přítelkyně pana Matuše je mi stejně fuk, jako těhotenství každé nezletilé matky.

Každý je strůjcem svého osudu a každý to v životě má takové jaké si to udělá.

Kdo jsem já abych někoho za něco odsuzoval.

hodnocení

2x

Přeji jim, ať jim ta láska vydrží a překonají všechny strasti, které jim bulvár nadělí

Já myslím,že těžce snáší problém s vlasy a tak si nabrnknul mladou a ta je ráda,že ho ulovila,

Četl jsem rozhovor s ním, že její rodiče mají nějaký drahý barák,tak kdoví jak se lovilo:)
Ale je nám po tom kulové, když se mají rádi, tak ať jim to vyjde.
Třeba mají společné hodnoty a názory na život, zájmy.
"Nejraději bychom se samozřejmě přestěhovali k rodičům Lucinky, kteří mají vilu za 25 milionů. Ale to je takový milý pokus o vtip. Já po nikom nic nechci,"říká Bohuš Matuš a dodává: "Moje maminka k nám chodí dvakrát týdně vyprat, pomáhá mi uklízet a podobně."https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/649984/bohus-matus-46-priznal-problemy-s-tehotnou-lucinkou-17-jeji-otec-rekl-ze-me-zabije.html

hodnocení

2x

Jak tu bylo napsáno, mladá je ještě nezkušená a myslí si, jaké udělala štěstí. Až dostane rozum, tak tak od podivného zpěváka odejde i s dítětem. Přece tomu nemůže člověk věřit, že spolu vydrží dlouhá léta.

nox®

Co vy víte. Třeba má pod čepicí a právě si pojistila bezstarostnou budoucnost.

jofa*
hodnocení

1x

Není ani první ani poslední kdy jeden z nich ztratil rozum. U toho staršího bych jej spíše hledal.

hodnocení

1x

Nic. Myslím, že do toho nikomu nic není.

liska5
hodnocení

1x

On sám se prý narodil matce, které bylo 17.

Takže tradice:-D

jofa*
hodnocení

1x

Spousta chlapů kolem padesátky je na mladé holky. Někdo se jen za dívčinama otáčí, někdo koná.

lidus*
hodnocení

0x

Dnes láska a do roka nenávist. Je to jejich věc a ne moje starost.

hodnocení

0x

Moji babičku musel pan farář zplnoletnit, aby se mohla vdát .. Děda byl o dvacet let starší, vydrželo jim to do smrti ..

donpapa
hodnocení

0x

Nezbývá než jim popřát narození zdravého potomka a hodně šťastných společných let. Stačí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]