V květnu 2020 zahájila vysílání CNN Prima NEWS a FTV Prima si slibovala, že si získá své diváky, ale jde o velký propadák. Měla by CNN Prima NEWS skončit?
Tak před r.89 by takovéto vysílání vůbec nemohlo existovat. Tak buďme rádi i po 30 letech, že si můžeme vybrat, které zprávy sledovat, prostě podle svého rozhodnutí a uvážení. Nikdo nikoho nenutí, jestli sledovat to nebo ono.
Nám do toho nic není, ale souhlasím. Všichni v mém okolí se tomu vysmáli, jak si hrají na to, jak jsou světoví. Já se přestal dívat na primu úplně, vadí mi, že už jen název je anglicky (anglicky umím C1)
tenspatny*
A to já měl za to, že lexém "prima" je převzat z latiny.
Logicky vzato si čistě zpravodajský kanál může získat opět pouze takto zaměřené diváky - přetáhnout je z ČT24 apod. Není a ani nikdy to nebude program pro nadšené masy lidí. A čistě k dotazu: proč by měla prima cnn hned skončit? Jen proto, že Vás osobně nezaujala? Pokud vlastníkovi bude kanál vydělávat, poběží dál, pokud dlouhodobě prodělá, zaříznou to a nebo to budou dotovat, aby ten pomyslný kus koláče neukousl i přes ztráty někdo jiný. Ano, vše je totiž pouze o penězích. O Vaše povavení ve své podstatě majitelům tv nikdy nešlo.
V etno shopech prodávají podle mě hnusný hadry a taky by mě nenapadlo chtít aby svůj provoz skončili. Prostě tam nechodím. Je to věc toho konkrétního subjektu, zda se mu jeho činnost vyplatí a chce ji provozovat. Když vám to vadí tak na to nekoukejte. Zvolte jiný program a nebo to vypněte úplně. Bez telky jsem žila asi 6 let a vůbec mi nechyběla. Teď ji mám ale nemám ten návyk ji jen tak zapínat, tedy u nás je třeba týden vypnutá. Pak si na ni vzpomenu, zapnu, zjistím že nic nedávají a zas vypínám. Vlastně nechápu na co tam někteří celé dny koukají. Soudkyně Barbara, doktor z hor, malý pitaval, chlapci a chlapi, sestra Stefanie a Nick Slaughter, šlágr... Počasí ve kterém mi řeknou, že bude polojasno, místy zataženo, občas déšť... Děkuju, nepotřebuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.