Nejste přihlášen/a.
Zdravím budu chodit do 9 třídy. A od 5 sedím s Mírou. Vadí mě že kouří a zve mě na rande. Proto bych se ráda přesadla vedle hodného Pepi . Nevím zda to učitelka dovolí? Mrzí mě že si holky dělají s Pepi srandu tak kvůli zastávání chci s ním sedět. Děkuji.
Ve škole jsme si vždycky mohli utvořit dvojice podle toho, s kým kdo kamarádil. Paní učitelka je respektovala. Jen když ta dvojice spolu příliš vyrušovala, nebo zlobila, udělala učitelka náležité přesuny.
Ale pozor, aby Tě dosavadní sousedka PEPI třeba nepoškrábala, nebo nezfackovala. Bude si třeba Pepu chránit pro sebe.
Pokud jdeš skutečně do devýtki, opakuj si celé prázdniny češtinu. Protože se budeš rozhodovat, co dál a s hrupkamy tě jen tak někam nevezmou. Jaga.
Mám s češtiny 2 a Pepa je hodný žák. Je neprůbojný proto se ho zastavám. 2 blondýnam jsem řekla. " At ho nechají nebo to nahlásím . Myslíte v 70 letech se tak žácí nechovali? Díky.
A nechceš si určit i známky z předmětů taky sama? V zaměstnání si určíš taky plat sama? Délku dovolený si udáš taky sama? A nechceš rovnou dostat důchod. Na co by ses učila, že. Jen brát prachy za nic a druhý ať se za Tebe šrotujou.
"V zaměstnání si určíš taky plat sama? Délku dovolený si udáš taky sama?..." "...brát prachy za nic a druhý ať se za Tebe šrotujou".
Proč ne ? V téhle zemi neomezených možností je možné všechno. Vzdělání není rozhodující, stačí mít dobrý žaludek a vybrat si tu správnou politickou stranu.
.
Já se i pro radost s Pepou občas vyfotím aby Míra žárlil. Pak foto ukazuji třídní učitelce. Díky.
Někteří žácí už dostalu kvůli Pepovi 2 s Chování . Mě a jemu učitelka ve všem věří. A má nás ráda. Děkuji.
pro emi -"Mě a jemu učitelka ve všem věří." - za to já ti nevěřím.
Počkej do 18 let. Pak si sednout můžeš třeba za mě pro mě na Bory. A možná si tam doděláš vzdělání z češtiny. Oni Ti chtějí ukázat všichni jen sbírku ptáků. Tak se neboj a běž.
Děkuji za odpovědi. Učitelka je ráda že s kamarádem fotím. Chci sním sedět v lavici aby Míra žárlil. Díky.
Nikdy mi nikdo nenakazoval s kým mám sedět v lavici, pokud jsem se věnovala učení a nekecala se spolusedícím, jinak bez diskuze přesazení. Nemyslím si, že dnes je to jinak.
Tak děkuji za rady. Slíbyla jsem Pepovi že až v zimě sním budu chodit na vycházky do lesa. Ted musím s bratrem na tábor.
emi, kdy si doděláš vzdělání? Hned 4 chyby! Za dvě jsi dostala? Nemyslíš vážně. Jdi do školy, ať ti vrátí peníze za učení. Nic Tě nenaučili.
Ráda bych šla s Pepou pro radost třeba navštívit třídní učitelku která mě vozí autem domů nebo na člun. Kvůli focení. Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.