Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu si určit s kým chci sedět v lavici?

Od: emi odpovědí: 29 změna:

Zdravím budu chodit do 9 třídy. A od 5 sedím s Mírou. Vadí mě že kouří a zve mě na rande. Proto bych se ráda přesadla vedle hodného Pepi . Nevím zda to učitelka dovolí? Mrzí mě že si holky dělají s Pepi srandu tak kvůli zastávání chci s ním sedět. Děkuji.

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lipanek
hodnocení

5x

Výsledky inkluze.

12.07.20 08:58

*smich*

hodnocení

3x

Ve škole jsme si vždycky mohli utvořit dvojice podle toho, s kým kdo kamarádil. Paní učitelka je respektovala. Jen když ta dvojice spolu příliš vyrušovala, nebo zlobila, udělala učitelka náležité přesuny.

Ale pozor, aby Tě dosavadní sousedka PEPI třeba nepoškrábala, nebo nezfackovala. Bude si třeba Pepu chránit pro sebe.

Pokud jdeš skutečně do devýtki, opakuj si celé prázdniny češtinu. Protože se budeš rozhodovat, co dál a s hrupkamy tě jen tak někam nevezmou. *bzum* Jaga.

emi
hodnocení

Mám s češtiny 2 a Pepa je hodný žák. Je neprůbojný proto se ho zastavám. 2 blondýnam jsem řekla. " At ho nechají nebo to nahlásím . Myslíte v 70 letech se tak žácí nechovali? Díky.

To musí být dobrá škola, když máš z češtiny dvojku. To tam vyučujou ukrajinští učitelé, ne?

V sedmdesáti letech už ne... *haha*

Jaguško, netřeba umět dobze ceski.
Já znát od okolí chlapce, kteří je od mala část. retard.
Na zakl. škola on samé pětka a propad.
On vylezt ze sedmé a přijali ho na ten sedník.(rodice nemala úplatek)
Tam mit vyznamenání. *zed*
My mít v Česká zem tobrá školství!

Tak v sedmdesáti už člověk začíná dětinštět, tak proč ne?

"Mám s češtiny 2..."

Paní učitelka Vám zřejmě hodně nadržuje ;), tak s ní o tom zkuste promluvit, třeba Vám vyjde vstříc.

"...Myslíte v 70 letech se tak žácí nechovali?"

Ne, nechovali.

hodnocení

3x

Zuzano,

Nevím zda to učitelka dovolí?***to taky nevíme, ale musíte jednat s učitelkou.

hodnocení

1x
Tohle mi zavání trollem!
---
Pokud ne, tak na to se holčičko budeš muset zeptat přímo paní učitelky v září.
Jj, Pepa, Míra... A ty budeš Lojzička, že? ;)

Já bych zrušil prázdniny :)

Anebo ne. Jako za starých časů, děcka na pole :)

12.07.20 17:38
*palec*

hodnocení

0x

A co tak za učitelkou zajít a situaci jí vysvětlit?

emi
hodnocení

Učitelka tvrdí že jsme ve třídě 1 rodina. At jdeme všichní dohromady. Já myslím že za chování může uvolněná . Molárka . Děkuji

ccc*
hodnocení

0x

A nechceš si určit i známky z předmětů taky sama? V zaměstnání si určíš taky plat sama? Délku dovolený si udáš taky sama? A nechceš rovnou dostat důchod. Na co by ses učila, že. Jen brát prachy za nic a druhý ať se za Tebe šrotujou. *andel*

"V zaměstnání si určíš taky plat sama? Délku dovolený si udáš taky sama?..." "...brát prachy za nic a druhý ať se za Tebe šrotujou".

Proč ne ;)? V téhle zemi neomezených možností je možné všechno. Vzdělání není rozhodující, stačí mít dobrý žaludek a vybrat si tu správnou politickou stranu. *frajer* .

emi
hodnocení

Já se i pro radost s Pepou občas vyfotím aby Míra žárlil. Pak foto ukazuji třídní učitelce. Díky.

emi
hodnocení

Někteří žácí už dostalu kvůli Pepovi 2 s Chování . Mě a jemu učitelka ve všem věří. A má nás ráda. Děkuji.

ccc*

pro emi -"Mě a jemu učitelka ve všem věří." - za to já ti nevěřím.

Počkej do 18 let. Pak si sednout můžeš třeba za mě pro mě na Bory. A možná si tam doděláš vzdělání z češtiny. Oni Ti chtějí ukázat všichni jen sbírku ptáků. Tak se neboj a běž. *palec2*

emi
hodnocení

Děkuji za odpovědi. Učitelka je ráda že s kamarádem fotím. Chci sním sedět v lavici aby Míra žárlil. Díky.

lidus*
hodnocení

0x

Nikdy mi nikdo nenakazoval s kým mám sedět v lavici, pokud jsem se věnovala učení a nekecala se spolusedícím, jinak bez diskuze přesazení. Nemyslím si, že dnes je to jinak.

No já bych se ani moc nedivil, kdyby se to dneska bralo jako omezování osobní svobody.

emi
hodnocení

Tak děkuji za rady. Slíbyla jsem Pepovi že až v zimě sním budu chodit na vycházky do lesa. Ted musím s bratrem na tábor.

ccc*

emi, kdy si doděláš vzdělání? Hned 4 chyby! Za dvě jsi dostala? Nemyslíš vážně. *zed* Jdi do školy, ať ti vrátí peníze za učení. Nic Tě nenaučili. *houpy*

emi
hodnocení

Prázdniny jsou nuda už aby byl Prosinec. Díky.

emi
hodnocení

Ráda bych šla s Pepou pro radost třeba navštívit třídní učitelku která mě vozí autem domů nebo na člun. Kvůli focení. Děkuji.

Zuzano a Emi, co na to Pepa?

emi
hodnocení

Pepa je asi rád že někdo v 16 letech o něj stojí. Klucí ho moc neberou . Je slušný a nekouří. Seznámil mě s knihou Rychlé šípy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]