Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co ze sebou dál dělat?

Od: skyrim* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den, vůbec nevim co dál za sebou dělat, mě je prakticky 25 let ale prostě celkově mě dnes příjde takový všechno na prd už z důvodu toho že přežívám tak maximálně koníčkama který mě baví a tim jim věnuji veškerej čas a maximálně jsem v práci a toje tak vše. Ani se tu nemám skym bavit protože mi příjde že každej žije jak na vlastní hromadce písku nebo ve vlastní bublině ve svim vlastnim vymyšlenym světě mi to příjde, a vůbec aby s vás někdo všiml tak se vtírat a dolejzat musíte vy ale takovej nejsem a tohle rozhodě vůbec nedělám. Veškerý známosti už zmizeli po letech a já jsem ještě ten člověk kterej nepije nekouří a nemusí chodit po diskotekách a každej den prostě střídat holky jak ponožky i když ono je i problém najít normální holku která by byla zrovna určena na budování rodiny a tak veškerý žijou takový divný řekl bych až konzumní nemorální nezávaznej život dneska. A hlavně dneska jsem se zas přesvědčil měl jsem jít s někym ven ten člověk to neumí ani dodržet a to jsem rači mohl jít ven ne tu zbytečně dřepět doma a čekat zbytečně na někoho kdo vlastně neumí ani dodržet slovo.. To mi říka každej starší člověk v práci proč si nenajdu holku a tak když se tu nemám ani skym bavit jo kdyby to nebyl dneska takovej problém oni většinou se všichni automaticky odvracejí odvás nekomunikuje to nepíše to nic, ani na seznamkach přečte si to zprávu ale vůbec je nezajímáte.

Pak tu máme takový ty smažky fetáky co já vim co za další verbež tak většina takových s nimi žije ale pak tu jsou takový který maj nějaké ty morální hodnoty nežijou konzumnim životem jako dneska většina a prostě absolutně z té společnosti jste vyčlenovaný. Každej den ale potkávam tolik pohledných nebo i obyčejných holek ale každej žije na vlastní hormadce a nemá ani potřebu se to dneska vazat komunikovat a nebo automaticky bezduvodně když snima chcete něco navazat utočí i slovně a to nepochopíte nechápu dneska vůbec nic, asi tu budou i takový lidé který mě budou nějak přesvědčovat nebo napadávat ale tak nějak to opravdu vidim a cítim, lidí je opravdu hodně ale je to velkej problém hledat někoho normálního kterej ještě nežije takovym tim trendem dnešnim jako je sobeckej život a koukání jen na sebe a ví i co od života chce a nemá ani přehnaný nároky na všechno. Štve mě to bez koníčku bych byl uplně někde ani si to nechci domýšlet.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Je to docela dlouhé a nic neříkající. Ale nejvíc mne pobavilo, že chcete od lidí, kteří Vám neodpověděli podle Vašeho gusta, aby si to přečetli ještě jednou. :-D Promiňte, ale to už byste chtěl opravdu moc. Já měla co dělat, abych to celé přečetla jednou. Ale v podstatě jsem z toho pochopila, že máte problém navázat známost s holkou a i s kamarády a myslíte si, že to jsou oni, co jsou sobci, zahledění sami do sebe. No a z toho důvodu Vám poradím, abyste si to co jste napsal naopak znova přečetl Vy sám. Pak si také přečtěte své reakce na odpovědi jiných. A možná že Vám najednou dojde, kdo je ve skutečnosti ten sobec, který je zahleděný sám do sebe a který si libuje v roznimrávání bolístek. ;)

hodnocení

3x
S čím vlastně chcete poradit? Pusťte si Velkou Malou Británii. Jednu postavu mi připomínáte.

Nudí se a má strach jít ven.

skyrim*
hodnocení

Tak si to přečtěte znova když to nechápete a je to tak složitý i pochopit

hodnocení

3x

Začněte něco dělat pro druhé a nemyslete jen na sebe. To je základ. Čím víc člověk chce jen dostávat a neumí dávat, tím je to horší. Pomáhejte tam, kde je potřeba a pak najednou se vám začne něčeho dostávat. Jo a ten, kdo je v 19.18 v sobotu večer doma, tak ...radši nic.

skyrim*
hodnocení

Proč píšete že myslim jen na sebe? já nejsem sobec přečtete si to rači znova.

Když někdo píše rači a je mu prakticky 25 let, tak tady je asi každá pomoc marná - je to ..., který se potřebuje vykecat a a ne slyšet rady od lidí, kteří mají leccos za sebou.

liska5
hodnocení

3x

Fajn lidi, tedy i holky, jsou v různých kurzech, klubech, oddílech, kroužcích, sborech, souborech. Zjisti si, kde něco takového a přidej se k nim. Vydej se na exkurze, co pořádá nejbližší muzeum, přidej si kurz jazyka, pomáhej ochotníkům stavět kulisy, zkus nějaký sport, večer se tu chodí na volejbal, třeba u vás na něco jiného. Sice je teď blbá doba, ale zase se vrátí akce - Sedět a remcat je ztráta času.

V kadeřnictví u nás ležela hromádka lístečků. Pozměním to, ale tak nějak.

Standa, 33 let hledá fajn dívku na kafe i na výlety. 725848969

Určitě to dotyčný dal do více provozoven.

hodnocení

2x

Máte pravdu, že každý žijeme ve své bublině, ve svém světě, snažíme se plnit si své sny. Nikdo se nenarodil proto, aby vás bavil nebo vám hrál loutkové divadlo. Každý z nás se obklopuje lidmi, kteří se nám líbí, které máme rádi. Budujeme si své rodiny, svůj život, svůj smysl života. Je to život každého z nás a co si s ním kdo udělá, je pouze jeho věc, jeho volba, jeho zodpovědnost. Nevyjadřujte se tak pohrdavě! Nemusíte chápat, stejně tak, jako nikdo z nás nechápe váš život. Jaký si ho uděláte, takový ho budete mít. Je to pouze vaše věc. Není to věcí nikoho z nás. Pak by to bylo vměšování se do vašeho života, manipulace. A věřte, to by se vám hodně nelíbilo.

Bez postranních úmyslů se vás zeptám: Co po nás potřebujete? Co chcete? Co očekáváte? Co pro vás můžeme udělat?

hodnocení

2x

Uff. Tezke cteni...

...zvaldl jsem sotva prvni radek.

Ale uz z tech prvnich par slov je jasne, ze v cele te tve litanii urcite fnukas, jak je zivot a vsichni okolo tebe na hovno a ty jses ten jedinej, kterej to vidi, jses jiny nez ostatni, nad veci a zkratka, ze jses chudak, ktereho nikdo nema rad.

Prestan sedet doma, norit se do virtualniho sveta PC her a jdi delat neco kloudneho...

hodnocení

1x

@skyrim - Tak si to přečtěte znova když to nechápete a je to tak složitý i pochopit
Není to složité - vy v podstatě o ty lidi moc stojíte, ale oni z nějakého důvodu nechtějí vás. Tak si je všechny zařadíte jako nějak "špatné", protože u sebe přece žádný problém nevidíte.

janm*
hodnocení

1x

No jo, ono to tak více méně asi je, člověk hledá spásu v druhých, ale nakonec přijde na to, že druzí ho nespasí, je to slepá cesta. Ano druzí vám (ti) mohou v něčem pomoci, můžete si pomoci navzájem, nějak se podepřít, mít spolu vztah mít se rádi mít spolu děti , ale ... Ale? Stále bude něco chybět a stále lidem něco chybí, no tak stále hledají..., nové vztahy nové lásky a tak dále ale nakonec stejně přijdou na to , že druzí mu nemohou nikdy dát to podstatné, to musíme hledat uvnitř sebe, druhý člověka opravdu nespasí, nakonec člověk přijde na to, že vše je vlastně jen velká iluze...Vy jste se toho "dotkl" začínáte tušit že to tak je a zároveň jste se toho asi ulekl, ne nelekejte se pouze se malinko odkryl závoj a vy jste uviděl svět takový jaký vlastně je..

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Ono je to trochu jinak, než si myslíte. Každý žije tak, jak umí. Někdo umí žít spokojeně a zvesela, ke všemu přistupuje pozitivně. Druhý je pesimista a žije nespokojeně. Někdo umí být "tahounem" a vystačí si i sám, jiný se s tahounem veze, bez tahouna žít neumí. Ale všichni žijeme ve stejné době. A žijeme! Takže žít se v dnešní době dá. I ve válce se lidé museli naučit žít. Nikdo nemá možnost si celý okolní svět přizpůsobit sám sobě, každý musí být ten, kdo se přizpůsobí tomu okolnímu světu. S tím nic nenaděláte. Tak přestaňte fňukat a čekat, až se okolí uzpůsobí vám, a začněte se učit přizpůsobovat se vy svému okolí. Změňte sebe a své požadavky na přátele a na holky. Napište si na papír, jaké myslíte, že máte vlastnosti, jaký jako člověk jste. A až si to po sobě přečtete, dozvíte se, jaký ve skutečnosti nejste, ale jaký byste být chtěl. A pak si poctivě napište nový seznam vlastností, ten skutečný. A s tím pracujte. Přátele a holku si hledejte takové, jací odpovídají vašemu skutečnému ražení. Ne tomu, za jakého se sám považujete. Jen tak dobře zapadnete, budete mít přátele i holku, a budete spokojený. Nehledejte ve "vodách" které by se vám líbily, ale v těch, kterým odpovídáte vy sám. A držím vám palce.*slunce* Ida

liska5

Je to tak. jestli si najde holku a bude vést tyhle depresivní řeči, tak ta holka uteče.

jajko
hodnocení

0x
Ahoj, pracuj na sebe zatiaľ,citaj kvalitné naucné veci, ziskavaj vseobecny prehlad vo svete, rob co Ta baví a pracuj na sebe hlavne, lebo dobreho pruatela moze mat len jemu podobny..dobry clovek, teda co takym chce byt, mat priatela je velký dar a malokto ho má, tak snaz sa vyt dobrym priatelom, a k tomu ziskavaj potrebne kvality charakteru, a najdi si nejakych kamaratov, slusnych, charakternych co chodia do prirody, napriklad turistov, alebo nejake zaujmove sporty nenarocné, ktore ludia robia viac menej aby boli spolu. Kasli na tych co sa tvaria ako citrony. Usmej sa a nauc sa smiat. Mal by si pracovat na svojom charaktere, mudrosti, vzdelanosti a hlavne na emocionalnej inteligencii. Raz budes mat rodinu a vychovavat deti a byt zodpovednym za svoju rodinu, byt priatel vlastnej manzelke. Skumaj svoj charakter.Cítaj.rozmyslaj. a raduj sa ze si zdravý a mas vsetko co más. Mas zivot pred sebou a to je krasne, sam si zodpivedny za svoje stastie. Nerumazgaj ako baba. Co ste vy za chlapov vsak treba bojovat, zivot je boj a sláva humoru. Ked mas zlych nespolahlivych kamaratov, kasli na nich. Na zoznamkach treba aj vediet komuniovat, zeny hladaju istotu, zrelost, muža, nie nariekajucu babu, zorientuj sa. ZORIENTUJ SA KONECNE. Ano dnes je vela zla, orientuj sa na dobro a to rob. Zmier sa s tym ze zijes v takej dobe kde su ludia naozaj neludsky. A co ked to co vidis na druhych, je vsetko aj v tebe? Vsetko bude ak za tym pojdes cielavedomejsie. Aby sa ti uz nestalo ze nejaky clovek ta tak doatane do hnevu, smutku. Takym sa vyhybaj co nevedia dodrzat slovo. Okolo teba je vela nestastnych ludi, kazdá ta fetka je len chudak clovek co nedostal lasku, nemal lasku v rodine, nik ho nevypocul. To dievca co ti tak odvrklo, mozno zazilo tolko podrazov ze sa boji a takto sa bráni. Zlo je ich obrana, lebo su to chudence. Alevo certove pokolenie. Vyber si co chces. ;) vyber si a vyber si dobre, si predsa muz, ktory má velkú silu.

gordon
hodnocení

0x

co se sebou delat?

Nietzsche by rekl --"stát se nadclovekem" a mít "vůli k moci"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]