Nejste přihlášen/a.
Dobrý den kamarád bude mít narozeniny . Mám mu napsat v 5 hodin ráno než pujde do práce? Abych byla 1? Děkuji.
Ve škole jste sice často chyběla, ale touha po mužských Vám zůstala. Máte muže, který vydělává pro rodinu, máte děti, chovejte se podle toho.
To slovo Pepi mi opravdu připomíná dotaz o té lavici. Buď jste obě stejně chytré, nebo je to Vaše dcera, nebo si děláte srandu. Kdo ví.
Ale teď vážně. O Vánocích jsem popřála prostřednictvím SMS, bylo taky hodně brzy ráno, asi 5 hodin. Na rozdíl od Pepi ale bývalému zeťovi. Nenapadlo mě v té chvíli, že když přijde SMS, telefon o tom dá hlasitě vědět. Zetě jsem probudila, polekal se a já to měla pak "na talíři" ještě hodně dlouho. Jaga.
A mohu mistrové říci že mě práce bez kamaráda nebavý? Mám smlouvu na dobu neurčitou. Dovolila jsem mu aby moje zprávy četl mistrove aby se divila memu chování že vdaná píše svobodnému ráno v 5. Děkuji.
Mistrová tvrdí že jí muj názor nezajímá . Chci kámošovi udělat radost tak mu píšu že nejraději pracuji s ním. Přeji pěknou neděli.
O trollení se dotyčný snaží, ale bohužel na to nemá. Trollení se totiž musí umět a musí se to dělat tak, aby to nebylo tak hloupé a průhledné. Tohle je nuda v obou případech a ani zasmát se člověk nemůže, protože to je tak pitomé, že to je spíš k pláči. Ale "znala" jsem jednoho virtuoza v trollení, ten dokázal tahat lidi za nos dlouhé měsíce a většina mu na to nikdy nepřišla. Jenomže on když někdo trollí, tak vlastně lže a musí si pořád něco vymýšlet a to po nějakém čase začne hodně unavovat. Navíc musí mít velmi dobrou paměť, protože si musí pamatovat co kde napsal, aby si neodporoval ve svých tvrzeních. A to je dost vyčerpávající. Proto i takoví mistři v trollení za nějakou dobu prostě sami "vyšumí" a vytratí se z diskuzí.
Duševní zdraví je zcela v pořádku, asi ne když vdaná ženská má potřebu mistrové se chlubit Pepou. Napište raděj manželovi.
Manžel si take na Facebooku píše se svími spolužačkami. Já kámošivi píšu i na Vánoce ráno ve 4 dokud manžel spí. Mistrová se diví že tak brzy vstávám.
Víte mě také vadí když na mě zvonil Pojištovák v 8 večer. Měl křivý nos a písmo jako dítě s 2 třídy. Museli jsme ho vyhodit.
Já se prosím slušně ptám . V 34 letech po 6 letech manželstvý jsem nejistá životem. Bývalo lepe. Díky.
Co jsi to za mámu, když tě děti nudí. Potřebovala bys asi vypráskat "kožich". Máš asi chlapa měkotu.
Manžel je na montáži a děti na táboře. Já se spíše těším na podzim že půjdu s kámošem na rybáské hody. Taky mu píšu že práce bez něj mě nebavý . K narozeninám mu chci dát 300 kč . Děkuji
Manžel se má vrátit na 3 týdny s montáže. Mě to mrzí . Nemohu s kámošem slavit narozeniny v Restouraci. Jen mu tajně napíšu se synovo mobilu v 5 ráno. Bez Pepíka mě práce nebavý . Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.