Nejste přihlášen/a.
Myslím si, že žádnou. Když na obecním úřadě vyřazovali, vzala jsem si ohromnou sovětskou vlajku. Byla úplně nová. Nejprve jsem z ní chtěla, jako pořádná hospodyňka, našít trenky, nakonec k tomu nedošlo, manžel rudé trenky nechtěl. Ani se mu nakonec nedivím.
Použila jsem ji jen 1x v životě. Měla k nám přijet známá z práce, nevěděla, kde bydlíme. Tak jsem jí řekla, ať se dívá po domech, že bydlím tam, kde visí velikánská rudá vlajka. Tu jsem natáhla na dlouhou tyč a vystrčila z okna v 1. patře. Visela pěkně až dolů do zahrádky. Známá mě podle ní našla bez problémů, nebylo to zaručeně k přehlédnutí.
Jinak leží složená v zásuvce a jednou asi skončí mezi hadry. Nemám pro ni žádné využití. Jaga.
Kdysi jsem od někokoho dostala tyto vlajky, od každé min. dvě, byly nové, takže jsem si ušila dvě sukně, jednu modrou a jednu červenou, také červené kalhoty jsem měla - s velkými kapsami.
Cenu asi žádnou, ale látka je určitě kvalitní. V devadesátých letech je vyprodávali v prodejnách levných látek a tak jsem jich několik koupila. Ušila jsem z nich postupně dětem peřiny - ozdobila našitými dětskými motivy, měla jsem z nich několik kalhot, synovi trenky, ještě kapsáře a známé letní tašku. Zkuste to nabídnout jako látku, takové se už nevyrábějí. Samozřejmě , že srp a kladivo letěly pryč.
Ruská vlajka se srpem a kladivem je velice žádaná. Dělat z ní trenky je trestuhodné znehodnocení státního symbolu. Komunisté se musí obracet hrůzou v hrobech. Jinak si ji každý komunista ihned koupí. Dnes je to již tato vlajka vzácná. Vystavte na Aukru za 300 Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.