Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor - čip v mozku

Od: cipvmozku odpovědí: 21 změna:
Dobrý den, jaký máte názor na čip (implantát) do mozku? Předem děkuji za odpovědi.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Implantáty do mozku se aplikují běžně. V současné době je nejnovější aplikací BLM zatím v beta verzi 1.0. Předchozí nástroj od MeeToo je v důsledku toho na ústupu a aktualizace se nevydávají. Historií je již Fridays for Future. Malou, nikoli však nezanedbatelnou šanci na comeback má Covid-19.

davidschmied
hodnocení

4x

Se vší úctou nevím co jste si vzal(a)... ale chci to taky.. a chci toho hodně :D

hodnocení

2x

Pokud jde o neuralink, tak dokud bude existovat Windows, tak svůj mozek nikdy s něčím tak nestabilním nepropojím. To by udělal jedině magor...

doplněno 09.07.20 22:15:

Jo, potom to beru! :-D

Možná vydají linuxovou distribuci, to by šlo, ne? *smich*

lipanek
hodnocení

2x

Myslím, že jste se přeslechl. Jedná se o malý čípek a dává se úplně jinam.

cipvmozku

Dobrý den, ne nepřeslechl jsem se, opravdu to je čip do mozku, resp. se dává do hlavy.

No, nemálo lidí má hlavu vraženou v pr*eli a ne si ji vyndat. TAkže bych to opravdu ověřil, jak to s těmi čípy je :)

hodnocení

0x

V jakém smyslu? Co by měl umět? Proč zrovna do mozku?

hodnocení

0x

Neutrální, protože nevím, k čemu by měl sloužit. A do mozku?

novak1*
hodnocení

0x

Proto nejezdete do darebáckych státu . Dají vám čip a budou vás řídit na dálku. A budete psát hoaxy po internetu.

A když tě unesou šediváci a vloží ti čip? :-D

internetweek.cz/...

novak1*

Kto jsou šediváci?

Šediváci = mimozemšťané.
novak1*

Mimozemšťané neexistuji ,to vám garantuju. Nikde není ani muška ani blška mimo zeme.

hodnocení

0x
Neuralink?
cipvmozku
hodnocení

Ano, myslím neuralink

youtu.be/...

Tak pokud to pomůže v lékařství, hlavně v léčbě alzheimera, tak jsem na 100% pro.*palec2*

smode*
Proč ne. Hlavně aby z toho nakonec vůbec něco bylo (na to jsem velmi zvědav) a neskončilo to třeba jako Elizabeth Holmes a její Theranos. Tohle je trošku jiná liga než skládat autíčka co sotva překonávají EV1 (a ještě s dvacetiletým zpožděním :) )

lidus*
hodnocení

0x

Čekám na to, nechodím a těším se, že budu.

danielk
hodnocení

ani náhodou,žádný čip do hlavy nechci nechci aby mi četli moje myšlenky,doufám,že se něčeho takového ani nedožiju...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]