Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám malý penis, 13 let

Od: trapnydotaz odpovědí: 21 změna:
Dobrý den, mám tu jeden trapný dotaz:
Mám malý penis, je my 13 let a mám ho 6 cm norm. a 12 cm v erekci.
Vím že se to změní ale ten problém je v tom, že když jsem si ho naposledy měřil (asi 5 měsíců) byl v norm. 9 cm a při erekci 14 cm. Takže, proč?
Děkuji

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ccc*
hodnocení

3x

Hlavně by jsi měl přidat v češtině a povině z ní maturovat. Napíšeš pár vět a máš tam hrubky. Hlavně že tě zajímá "vocas". Na to máš dost času. *haha*

ondrej7
To říká ten pravý. By jsi - správně je bys, povině - správně je povinně. Hrozný... A ještě si to dovoluje někomu něco říkat, když samo to pravopis absolutně neovládá. Takže si tady nejhraj na důležitého a jsi se aspoň ty primitivní základy pravopisu také zopakovat - jseš v češtinu podle toho, co jsi napsal, na skutečně téměř stejné úrovni jako nějaký zakomplexovaný třináctiletý pubertální klučík, který zkoumá svoje měnící se tělíčko.
09.07.20 22:57

Nechybí čárka?

Hlavně, že tě zajímá "vocas".

v příkladu i Ano, je to tak.

Nebo se pletu? :)

Tak mlč, jak chceš, co nadělám,
hlavně, že já se znám.

trapnydotaz
hodnocení

Ano, má tam být čárka.

hodnocení

3x

Netrap se s tím, vezmi na vědomí, že jsi ještě kluk a ne chlap a ve dvaceti tě to už trápit nebude. Ostatně, i malý dovede udělat hodně radosti, protože na velikosti vůbec nezáleží. Teď je mnohem důležitější ta čeština, abys později nebyl za pako. Tak hodně radosti a úsměvů, to je nejdůležitější!

gordon

sorry bro, ze ti to rikam takhle ale holkam na velikosti penisu a výšce záleží. To, ze te uklidnují jakože na velikosti nezalezi a i s malym se da hrat divadlo..jako jo no (je to pul pravdy) ale kdyz by si mely vybrat mezi malym a velkym tak si vyberou velkeho - odepřou ti pravdu jen proto aby se necitily spatne protoze pocity jsou pro ně vsechno. Proste to budes mit v zivote o cosi tezsi/otravnejsi a budes to muset necim vynahradit. No, 14 cm neni hodně ale taky to neni málo. Realne to neni neco z čeho by sis měl delat komplex a brat to jako neprekousnutelny problem.

hodnocení

3x

Je vidět, že už stárneš! Čím je člověk starší, tak se mu všechno zmenšuje.

hodnocení

1x

Ve by sis měl ještě "hrát na písku",fotbal s kamarády,chodit do zahrad krást ovoce (u sousedů je VŽDY lepší) a další jiné aktivity,třeba "drandit na kole ... a ne sedět u PC koukat na "P" a měřit si cipíska a poté psát na poraďte.CZ!

Ještě může zkusit poradte.SK :-D

hodnocení

1x

Metr ustrihni u desitky a pak uz nameris vzdycky pres dvacet.

trapnydotaz
hodnocení

Dobrý den,
mám tu jeden trapný dotaz:
Mám malý penis, je mi 13 let a mám ho 6 cm v klidovém stavu a 12 cm při erekci.
Vím že se to změní, ale ten problém je v tom, že když jsem si ho posledně měřil (asi 5 měsíců) byl v klidovém stavu 9 cm a při erekci 14 cm. Takže, proč?
Děkuji
Opraveno, snad, neměl jsem čas to kontrolovat, a jsou přece prázdniny, tak se nebudu trápit s češtinou, ne
trapnydotaz
hodnocení

Já s jsem napsal m a našeptávač nabídl my.
ccc*

Když Ti někdo dá kudlu a řekne Ti, aby ses kuchnul tak se kuchneš? To snad né. Používej mozek. *uf*

nov

Jen poznámka, káráte tazatele za pravopis a vy sám máte v textu 3 chyby. *smich*

hodnocení

0x

... ten problém je v tom, že když jsem si ho naposledy měřil
Nevěřím. Určitě jsi ho měřil těsně před položením dotazu. Ve 13ti je ještě na penis brzo. Na trapné dotazy možná už pozdě.

priklad11*
hodnocení

0x

Tenhle je na tom hůř a nevzdává to

novinky.cz/...

priklad11*
hodnocení

0x

Začni šetřit

cnn.iprima.cz/...

hodnocení

0x

víš on ten sex neni ani tak o dýlce tvý chlouby jako spíš o tom co stou chloubou dokážeš v daný chvilce udělat

můžeš ho mít dlouhej jak šnůru na prádlo ale pokud snim nebudeš umět zacházet budeš stejně v háji :-D

takže kašli na zbytečný měření a nestresuj se hloupostma máš ho normálního stejně jako ostatní kluci v tvým věku *palec*

annnooonyymmm
hodnocení

0x
Masturbuj, a budeš ho mít většího

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]