Nejste přihlášen/a.
Nevim, jak je to mozny, ale je to tak!
Taky mate doma pracku, ktera krom prani se bavi tim, ze vam "zere" ponozky?
jako že se ztratí nebo je v ní díra? Ztráty jsou myslím celkem normální, do koše na prádlo jistě každý hodí pár ba je si jistý že i do pračky a po vyprání je jen jedna. Ještě horší je to u kapesníků protože ten je jeden už na počátku koloběhu a výsledkem je prázdné šuple na kapesníky, prázdný koš, prázdná pračka, kapesníky nikde. Žrout oblečení obchází i dětské tábory a ozdravené pobyty, vyšlete dítko na týden s 5 páry ponožek a zpět se vrátí 3 a půl a z toho jeden o x čísel větší/menší.
Dnes mi není moc dobře, tak nevím, zda jsem uplně mimo, nebo se zde jen dobře bavíte. Asi to druhé, tak se hezky směji i já.
Já když jsem byl ještě hloupý, čerstvě osamostatnělý mládenec, tak jsem pral pracovní, teplé ponožky v ROMO pračce / vířivce. Přišla sousedka, taková stará protivná fůrie, že ji vadí, že u mne hraje gramofon, abych si to šel poslechnout k ní, o poschodí dolu. A opravdu, když bylo hrobové ticho , tak někde za zdí, s přiloženým hrnkem, bylo slyšet, že hraje Folk. Na ponožky jsem uplně zapoměl. Něž se vykecala, bylo 30 minut pryč. Vůbec mě nenapadlo, co mě bude čekat doma, ale to si milé dámy dovedete představit. Pračka ponožky nesežrala, ale rozsupovala, v jeden obrovský chumel, nějaké dobré teplé izolační hmoty , kterou topenáři používají na izolaci trubek.
Tahle diskuse je kameńák 2.Jen to píše život...
Jeden známý,toho času slaměnný vdovec dal prát dederonové záclony (z celé sokolovny - měl to nějak v pronájmu nebo co),jenže si nevšiml a zapl program s vyvářkou.Ven z pračky už nevyndal záclony,ale pouze nitě...
Přišla jsem na to, že to pračka nedělá sama. Někde je skřítek, gizd jeden a ten dělá psí kusy s ponožkama. Ten skřítek se jmenuje Lichý a žere sudé ponožky A taky mi chodí upíjet kafe. Chvilku se nedívám a kafe z hrnku je v čudu!
Jo a ty kapesníky mi krade taky. Z kapes, z koše, ze skříňky. Je to gizd!
nejste sama , a přesto je na světě krásně. Vyřešte to tím povlakem zapněte je do toho a uvidíte, bude utrum
Zdravím
Je to potvora co všechno nesežere, ponožky, kostice, klíče, peníze, sponky, hodinky, hřebíky, kostřičku skrysy, sluchátka, mptrojky, zubní kartáčky, zapalovače, kusy lízatek, řetízkopřívěšky, klávesnice, dráty a kabely popř jejich koncovky, tkaničky..malý výčet věcí co ta potvora žere ač v obchodě přislíbili jen vodu a prášek...
Moje pračka mi dnes kromě vypraného prádla vydala dvě dvoukoruny. Už vím, jak vypadají vyprané peníze.
Teda nejdřív jsem myslel,že je to nějaký forek ale vážně nechápu jak se přes gumu a filtry a hadici vypouštění procpe ponoška. Nebo jsem při pátku fakt natvrdlej?
cacab, bude to tím pátkem...
hangár, dej ještě něco, máš s tím bohaté zkušenosti. Neděláš si výstavu, co všechno si našel?
To máte všichni zato, že si kupujete místo kvalitní pračky nějaký krámy. Já jsem investovala velký peníz do nové pračky a vyplatilo se mi to. Po každém praní najdu v bubnu nějakou tu korunu. Onehdy dokonce i papírou. Nebyla nová, ale vypraná v Perwollu... :D I tak potěšila
P.S. Za to tý mojí pračce odpouštím i to, že mám doma bednu lichých ponožek...
To by mohl říct každý Já chci... Jo, kdo umí, umí...
I když... Můžeme se domluvit. Prodám ji za nejvyšší nabídku :D
Výstavu, no tohodle zrovna ne..asi nejvetší úlovek byl smotek tisicovek (28 tis) a tedy ty velmi luxusně blokly buben jenž nešel roztočit ani rukou prostě nic takže komplet rozebrat a smotek vytáhnou a prej že nikomu nechyběl (se ti lidi maj, to tušit tak bábu vyženu a nastrčím nějaký bordel)...
Bonus byl v bodobě peti kostic který propíchly plastovou vanu a až ta pátá propíchla tak že prokapávala voda.Hotovej ježek..
Nakonec tu byli důlní elktrikáři co fšeckému rozumí a na plechu kde nebyl lak bylo 220V..příjemné zjištění.
Důchodci maj šikovného synka no ni..?
jj, problém jsem částečně vyřešila tím, že jsem si zakoupila sáčky na spodní prádlo. Dají se koupit v obchodě se spodním prádlem, já je mám z Tchiba. V balení byly 2 ks, jeden menší, druhý větší. Ponožky vložím dovnitř, uzavřu zipem , vyperu v pračce, vyndám, žádná se neztratí . Jinak se sáčky používají na šetrné praní spodního prádla a plavek. Mohu doporučit.
Dobrý den, i já jsem to vyřešila pytlíkem ze záclon, ale co se nestalo! Ty ponožky začaly mizet i ze šuplíků, i když je tam dávám stočený! Občas najdu nějakou lichou na chatě, kam jezdíme a kam bych si samotnou ponožku určitě nevzala. Podle jedné naší spisovatelky to dělá skřítek Zášupšník a má z toho strašnou jundu. Alena
Milé dámy.Jen jestli to u vás náhodou nebude ten němec co schovává věci z vaší blízkosti.Však víte který.Nějak si na jeho jméno nemůžu vzpomět.Mám tu sv..ňu taky doma.A nedá pokoj a nedá.Nekdy se mnou jde večer i do postele a žena mi musí ořipomět,co v té posteli mám dělat...cha cha c ha...
Od jisté doby se snažím kupovat stejnou velikost ponožek i stejnou barvu. (Pro nás dva dospělé)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.