Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracka mi zere ponozky!

Od: vesnach* odpovědí: 41 změna:

Nevim, jak je to mozny, ale je to tak!

Taky mate doma pracku, ktera krom prani se bavi tim, ze vam "zere" ponozky?

41 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

2x

jako že se ztratí nebo je v ní díra? Ztráty jsou myslím celkem normální, do koše na prádlo jistě každý hodí pár ba je si jistý že i do pračky a po vyprání je jen jedna. Ještě horší je to u kapesníků protože ten je jeden už na počátku koloběhu a výsledkem je prázdné šuple na kapesníky, prázdný koš, prázdná pračka, kapesníky nikde. Žrout oblečení obchází i dětské tábory a ozdravené pobyty, vyšlete dítko na týden s 5 páry ponožek a zpět se vrátí 3 a půl a z toho jeden o x čísel větší/menší.

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Vy perete ponožky?*sok* Vždyť po měsíčním nošení se samy vstřebají! Věřte!*palec*

lm®

To: slonbonjohn.*palec**haha*

Toto tvrzení je...PRAVDA

Manželovi se taky vstřebaly...

kytka*
hodnocení

1x

Ta moje jich sežrala,*haha* než jsem na ni vyzrála , ušijte si ze záclony pytel a perte je v něm ,nebo ve starším povlaku na polštář. *vtip*,myslím,že nejste sama.

hodnocení

1x

Moje pračka mi je žrala také...tak jsem ji vyměnila za novou - a světe , div se! Žere mi je také!*smich**bum**bum*

fidonet*
hodnocení

1x

Dnes mi není moc dobře, tak nevím, zda jsem uplně mimo, nebo se zde jen dobře bavíte. Asi to druhé, tak se hezky směji i já.

Já když jsem byl ještě hloupý, čerstvě osamostatnělý mládenec, tak jsem pral pracovní, teplé ponožky v ROMO pračce / vířivce. Přišla sousedka, taková stará protivná fůrie, že ji vadí, že u mne hraje gramofon, abych si to šel poslechnout k ní, o poschodí dolu. A opravdu, když bylo hrobové ticho , tak někde za zdí, s přiloženým hrnkem, bylo slyšet, že hraje Folk. Na ponožky jsem uplně zapoměl. Něž se vykecala, bylo 30 minut pryč. Vůbec mě nenapadlo, co mě bude čekat doma, ale to si milé dámy dovedete představit. Pračka ponožky nesežrala, ale rozsupovala, v jeden obrovský chumel, nějaké dobré teplé izolační hmoty *zed*, kterou topenáři používají na izolaci trubek.

lleennaa*
hodnocení

1x

Kdyby jenom ponožky! Ta moje potvora mi někde zašantročila vycpávku z podprdy!*zed*

lm®

Tahle diskuse je kameńák 2.Jen to píše život...

Jeden známý,toho času slaměnný vdovec dal prát dederonové záclony (z celé sokolovny - měl to nějak v pronájmu nebo co),jenže si nevšiml a zapl program s vyvářkou.Ven z pračky už nevyndal záclony,ale pouze nitě...*zed*

hodnocení

0x

Přišla jsem na to, že to pračka nedělá sama. Někde je skřítek, gizd jeden a ten dělá psí kusy s ponožkama. Ten skřítek se jmenuje Lichý a žere sudé ponožky *smich* A taky mi chodí upíjet kafe. Chvilku se nedívám a kafe z hrnku je v čudu! *sok**haha*

doplněno 18.03.10 16:16:

Jo a ty kapesníky mi krade taky. Z kapes, z koše, ze skříňky. *klik* Je to gizd!

kytka*

a mě ten skřítek stále schovává klíče a peněženku*vtip*

vesnach*
hodnocení

Netusila jsem, ze ziju v pohadkovym svete a to roky.*smich*

kytka*

nejste sama , a přesto je na světě krásně. Vyřešte to tím povlakem zapněte je do toho a uvidíte, bude utrum*palec*

repak*

Mě chodí na vizoura. A na ty fusekle a kapesníky taky.

knopka*

A sakra!Tak to nebude jen jeden,je to celé komando lichých,chodí mou pračku navštěvovat pravidelně *smich*!

hodnocení

0x

Nápad kytky s povlakem je bezva, ale ještě donut rodinu, agy tam dávali obě ponožky současně!*bum*

1jara*

Dejte jí napřed nažrat prášku.*smich*

lidus*
hodnocení

0x

Houby pračka, dělají to ti skřítkové.A mě i když dám ponožky do vaku na praní.Myslím, že se jmenují šotci a že je to děsně baví.

hodnocení

0x

Zdravím :)

Je to potvora co všechno nesežere, ponožky, kostice, klíče, peníze, sponky, hodinky, hřebíky, kostřičku skrysy, sluchátka, mptrojky, zubní kartáčky, zapalovače, kusy lízatek, řetízkopřívěšky, klávesnice, dráty a kabely popř jejich koncovky, tkaničky..malý výčet věcí co ta potvora žere ač v obchodě přislíbili jen vodu a prášek...

Moje pračka mi dnes kromě vypraného prádla vydala dvě dvoukoruny. Už vím, jak vypadají vyprané peníze.

malvinka*

Před lety jsem měla Tatramatku se špionkami chobotničkami. Zřejmě zjistily, že je rozvod na spadnutí, tak mému byvalému manželovi vyžraly stav ženatý a ostatní údaje z občanky. Zanechaly pouze podobenku. Jojo měly mi to prásknout dříve.*jasne*

cacab*
hodnocení

0x

Teda nejdřív jsem myslel,že je to nějaký forek ale vážně nechápu jak se přes gumu a filtry a hadici vypouštění procpe ponoška. Nebo jsem při pátku fakt natvrdlej?*bzum*

cacab, bude to tím pátkem...

hangár, dej ještě něco, máš s tím bohaté zkušenosti. Neděláš si výstavu, co všechno si našel?

sebod*

To máte všichni zato, že si kupujete místo kvalitní pračky nějaký krámy*bzum*. Já jsem investovala velký peníz do nové pračky a vyplatilo se mi to. Po každém praní najdu v bubnu nějakou tu korunu. Onehdy dokonce i papírou. Nebyla nová, ale vypraná v Perwollu... :D I tak potěšila*smich*

P.S. Za to tý mojí pračce odpouštím i to, že mám doma bednu lichých ponožek...*haha*

kytka*

Já chci taky pračku, která mi bude platit za to ,že ji nenech odpočinout:D*haha**slunce*

sebod*

To by mohl říct každý Já chci... *bum* Jo, kdo umí, umí...:) I když... Můžeme se domluvit. Prodám ji za nejvyšší nabídku :D

Výstavu, no tohodle zrovna ne..asi nejvetší úlovek byl smotek tisicovek (28 tis) a tedy ty velmi luxusně blokly buben jenž nešel roztočit ani rukou prostě nic takže komplet rozebrat a smotek vytáhnou a prej že nikomu nechyběl (se ti lidi maj, to tušit tak bábu vyženu a nastrčím nějaký bordel)...

Bonus byl v bodobě peti kostic který propíchly plastovou vanu a až ta pátá propíchla tak že prokapávala voda.Hotovej ježek..

Nakonec tu byli důlní elktrikáři co fšeckému rozumí a na plechu kde nebyl lak bylo 220V..příjemné zjištění.

Důchodci maj šikovného synka no ni..?

malvinka*

Hangi a to jsi nevyfasoval žádné nálezné?:D

fidonet*
hodnocení

0x

Namáte něco co žere odpadky? Nejlépe bez přísunu el.proudu? *slunce**hej**placni*

hodnocení

0x

jj, problém jsem částečně vyřešila tím, že jsem si zakoupila sáčky na spodní prádlo. Dají se koupit v obchodě se spodním prádlem, já je mám z Tchiba. V balení byly 2 ks, jeden menší, druhý větší. Ponožky vložím dovnitř, uzavřu zipem , vyperu v pračce, vyndám, žádná se neztratí :) . Jinak se sáčky používají na šetrné praní spodního prádla a plavek. Mohu doporučit.

janina180160
hodnocení

0x

Kdysi mi moje postpubertální dcera vyčítala, že jí pračka žere ponožky, protože ona je do špíny dává všechny. Odpověděla jsem jí, že je zajímavé, že moje ponožky se neztrácejí. Ještě dnes vidím její pohled, když odvětila: "No protože k Tobě si to ta pračka nedovolí!"

vesnach*
hodnocení

Janina

*smich*

doplněno 19.03.10 15:00:

Asi ji budu teda muset autoritativne priskrtit kohout.

fany08*
hodnocení

0x

Naší pračce chutnají i moje kalhotky:D

stracena*
hodnocení

0x

Dobrý den, i já jsem to vyřešila pytlíkem ze záclon, ale co se nestalo! Ty ponožky začaly mizet i ze šuplíků, i když je tam dávám stočený! Občas najdu nějakou lichou na chatě, kam jezdíme a kam bych si samotnou ponožku určitě nevzala. Podle jedné naší spisovatelky to dělá skřítek Zášupšník a má z toho strašnou jundu. Alena

arakain77*
hodnocení

0x

Milé dámy.Jen jestli to u vás náhodou nebude ten němec co schovává věci z vaší blízkosti.Však víte který.Nějak si na jeho jméno nemůžu vzpomět.Mám tu sv..ňu taky doma.A nedá pokoj a nedá.Nekdy se mnou jde večer i do postele a žena mi musí ořipomět,co v té posteli mám dělat...cha cha c ha...

lm®

No vidíte ,ještě že tu ženu máte.Vždyť Vy byste v té posteli snad spal!*ee**tuc*

hodnocení

0x

Od jisté doby se snažím kupovat stejnou velikost ponožek i stejnou barvu. (Pro nás dva dospělé):-P

dejavu*
hodnocení

0x

Ano, pračka mi žere též ponožky, které zákeřně ukrývá někde v útrobách, aby jimi obarvovala prádlo, holka zas malé lžičky a teď tu máme dokonce nůžkožrouta, nejsou tu jediné nůžky :(

arakain77*

Tak to máte doma ,,STEJNŮ SVIŇU JAK JÁ"...Myslím že ALZHAJMER se ten prevít jmenuje.

marenka*
hodnocení

0x

Tak to já mám samočistící lednici, heč! :-P Vyklízí si sama jídlo, nikdo neví kam to dává, dokonce ani odpad nenechá. Jen by potřebovala nějaký upgrade, protože občas nechá talířek s jedním kolečkem salámu, nebo větvičku od rajčátek *smich*

yvet*
hodnocení

0x

Nám sice pračka ponožky nežere, ale máme lžičky s nožičkama. :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]