Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dělám takový menší sociální experiment. Kde se zaměřuji na určité trendy poslední doby. Momentálně zjištuji názory na vyholené mužské partie? Zda se to dnešním ženám, dívkám líbí nebo ne? Mometální stav respondentů je 50:50 Ráda bych si pomohla i touhle poradnou k určitému přehledu
dekuji
Co se líbí ženám a dívkám není podstatné. Udělejte průzkum, jestli ty samé ženy a dívky dokáží svému dítěti uvařit polévku a partnerovi chutný oběd. Předpokládám, že moc jich nebude. Tak co by tady chtěly hodnotit? Není to naprosto žádný přehled ale nesmysl.
Příroda to nějak nastavila a tak to má zůstat. Vyholený chlap vypadá jak opařené prase, nebo pětiprocentní. Nelíbí se mi ani vyholené ženy. Jak říkám jak to je od přírody, má to zůstat.
To měl jednou Jan Kraus ve svém pořadu hodně starého borce, co "skolil" přes tisícovku žen a další mu padaly k nohám...A v rozhovoru došlo i na holení intimních partií. A ten opálenej houževnatej seladon řekl, že kdyby měl sex s vyholenou ženou, že by se cítil, jako pedofil. Tak ten hájil měkké kožíšky...
vilíku, já taky neříkám, že se tím musíš řídit, jen jsem vyslovil názor. Každý má právo vyslovit názor. A každý se k tomu postaví po svém.
U chlapů je podstatnější, zda jsou čistí a upravení, i kdyby byli zarostlí jako Ezau. Vyholení se mi nelíbí, v mé věkové kategorii to ani nehrozí, ty už nikdo nepředělá, ale mladí si stejně jako vousy upravují i "spodek".
Mně spíš vadí chlapi, co jim lezou chlupy z nosu a uší, to je fakt nechutné. Intimní partie- to by se měli domluvit s partnerkou, co ona chce. Nejsme neandrtálci, přírodu neustále znásilňujeme svými zásahy, takže ohánět se tímhle argumentem mi připadá až směšné. Také nelítáme nahatí s kyjem po Praze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.