Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyholené mužské partie -váš názor

Od: karla00 odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, dělám takový menší sociální experiment. Kde se zaměřuji na určité trendy poslední doby. Momentálně zjištuji názory na vyholené mužské partie? Zda se to dnešním ženám, dívkám líbí nebo ne? Mometální stav respondentů je 50:50 :) Ráda bych si pomohla i touhle poradnou k určitému přehledu:) dekuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jenda2*
hodnocení

10x

Co se líbí ženám a dívkám není podstatné. Udělejte průzkum, jestli ty samé ženy a dívky dokáží svému dítěti uvařit polévku a partnerovi chutný oběd. Předpokládám, že moc jich nebude. Tak co by tady chtěly hodnotit? Není to naprosto žádný přehled ale nesmysl.

liska5

Jendo2, to je tristní, ale dnes docela realita. O holení partií vědí slečny víc, než o vaření.

07.07.20 21:45

Oba dva -*palec**palec*

hodnocení

1x

Příroda to nějak nastavila a tak to má zůstat. Vyholený chlap vypadá jak opařené prase, nebo pětiprocentní. Nelíbí se mi ani vyholené ženy. Jak říkám jak to je od přírody, má to zůstat.

motak
A fousy se taky nemaji holit, kdyz to tak příroda vymyslela? Nehty taky nestrihat a vlasy už vůbec ne...bylo by to proti přírodě...
Evidentně ma člověk porad min a min ochlupení tak jestli to náhodou ta evoluce nedělá proti přírodě:)
liska5

To měl jednou Jan Kraus ve svém pořadu hodně starého borce, co "skolil" přes tisícovku žen a další mu padaly k nohám...A v rozhovoru došlo i na holení intimních partií. A ten opálenej houževnatej seladon řekl, že kdyby měl sex s vyholenou ženou, že by se cítil, jako pedofil. Tak ten hájil měkké kožíšky...

motaku, ty si dělej co chceš. Kdo chtěl, ten to pochopil.

motak
Ja si samozřejmě delam co chci to se neboj. Jen sem chtěl poukázat na nesmyslnost tvého prispevku o přírodě...
vilik*
A co mytí? Mytí je pro přírodní lidi povoleno? A česání vlasů? A antikoncepce?
Já jen, že kdyby příroda chtěla, abychom se myli a česali, měli bychom místo rukou mycí houbu a hřeben.
S antikoncepcí je to podobné. Nikdy v historii ženy nemenstruovaly tolikrát za život jako dnes, protože příroda chtěla, aby po dobu plodnosti byly permanentně těhotné.
Takže vaše úvahy o tom, co má většina považovat za správné, je pouze váš názor.

vilíku, já taky neříkám, že se tím musíš řídit, jen jsem vyslovil názor. Každý má právo vyslovit názor. A každý se k tomu postaví po svém.

vilik*
Tak například já jsem rád za to, že nebydlíme s rodinou v lesním porostu a nesvačíme pouze lesní zvěř, kterou bych musel bez použití jakéhokoliv nástroje osobně nalovit. Protože to víte, i pěstování zemědělské plodiny je už lidská vymoženost.

pb®
hodnocení

1x
Tak je pravda, že lízat a sát varlata je lepší, když jsou oholená, každopádně vyholení dohladka kol bimbasa nepreferuju, jen zarovnání a i kdyby nebylo a muž byl zcela netknut, nevadí mi to a muže bych kvůli tomu z postele nevykopala. Co mi vadí, je při sexu neoholená tvář, mně to píchá a sjetí strništěm po klitorisu to je jek by mě vzal drátěným kartáčem.

houbes*
hodnocení

1x
V dnešní době sex není tabu, takže mít chloupky v puse je nepříjemné. Vyholení partií preferuji je to hygienické a čisté. Osobně když mám čas vše jde dolů a jsem jak mimino ;). V poslední době se mi líbí když přítelkyně si nechá ochlupení nad , třeba proužek atd. Více to rajcuje ;)

etana*
hodnocení

0x

U chlapů je podstatnější, zda jsou čistí a upravení, i kdyby byli zarostlí jako Ezau. Vyholení se mi nelíbí, v mé věkové kategorii to ani nehrozí, ty už nikdo nepředělá, ale mladí si stejně jako vousy upravují i "spodek".

Mně spíš vadí chlapi, co jim lezou chlupy z nosu a uší, to je fakt nechutné. Intimní partie- to by se měli domluvit s partnerkou, co ona chce. Nejsme neandrtálci, přírodu neustále znásilňujeme svými zásahy, takže ohánět se tímhle argumentem mi připadá až směšné. Také nelítáme nahatí s kyjem po Praze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]