Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velký věkový rozdíl

Od: annak odpovědí: 8 změna:

Je normální když se 13ti letá holka zamiluje do 21 letého "kluka"?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Zamilovat se můžeš i do mnohem starší osoby.

hodnocení

5x

Samozřejmě, že je to normální.

doplněno 08.07.20 17:31: Když se může zamilovat stará do mladého, proč by nemohla mladá do "starého"?

jezevec*
hodnocení

4x

Včera jsme byli s manželkou na večeři. Ostatní hosté na mě někoklikrát zasyčeli "pedofile" nebo "úchyláku" a to jen proto, že je mi 40 a manželce 19. Úplně nám tím zkazili naše desáté výročí...*smich*

hodnocení

2x

Když se zamiluje 23letá holka do 31letého kluka, najednou je to normální. Nebo snad ne?

Když mně bylo 21, mojí ženě bylo 9 let. A už jsme spolu 32 let ...

PS: Pochopitelně jsme se nebrali, když jí bylo 9 let*smich*

liska5
hodnocení

0x

To jsou ty platonické lásky ze školních let.

Já byla zamilovaná do jednoho hokejisty. On to samozřejmě nevěděl a neví...A o tom to je!

hodnocení

0x

Kdyby mi přišla domů 13letá dcera, že je zamilovaná do 21letého kluka, tak by mi to normální vůbec nepřipadlo.

Něco jiného by bylo, kdyby měla 18 a zamilovala se do 26letého. Ale ve 13 je to brzy. Je teprve na začátku dospívání. To jsou lepší kamarádky.

houbes*
hodnocení

0x
Normální je to pro tebe, nenormální to bude pro toho co mu je 21!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]