Ahoj mám takový problém,nebo spíš přítel. Přítel pracuje v Německu na baráku a dcera majitele domu to pořád zkouší na mého přítele... Pořád si s ním chce povídat a pořád se ohýbá (viz proložená fotka kterou mi poslal přítel z práce)a párkrát ho pohladila po ruce Včera ho dokonce zatáhla do jedné místnosti, chytla ho za tričko a chtěla ho polibit přítel naštěstí uhnul a dostal ji má tvář. Přítel jí jasně vysvětlil že má mě...ale ona toho nenechá je jak vosa a sladký nápoj... Mám chuť tu asiatku najít a vysvětlit jí to a vlepit jí jednu...na zadaného muže si dělá zálusk fuj... Vůbec nevím co teď,jsem úplně naštvaná..
Nehledejte bubáky, tam, kde nejsou. Podle ohnutí té dívčiny jí pravděpodobně upadl fenik. No a ona ho sbírá. Co je na tom divného? Kdyby bylo toto ohnutí v lese, řekla bych, že našla plac čirůvek. Jaga.
Jinak - buď mu věříte nebo nevěříte.
A on má buď rád jen Vás, nebo se nebrání dalším děvčatům.
Podle toho pak řešit dál. Co jet pracovat do Německa s ním, abyste si ho ohlídala?
To Vám takhle popisuje, jako Vy nám? . Nebo je to záměr, abyste žárlila, abyste se o něj bála? Jemu to asi dělá dobře, že Vás tím trápí. Není nějakej nezralej?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.