Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pálí po mém příteli

Od: susenkaoreo odpovědí: 5 změna:
Ahoj mám takový problém,nebo spíš přítel.
Přítel pracuje v Německu na baráku a dcera majitele domu to pořád zkouší na mého přítele...
Pořád si s ním chce povídat a pořád se ohýbá (viz proložená fotka kterou mi poslal přítel z práce)a párkrát ho pohladila po ruce
Včera ho dokonce zatáhla do jedné místnosti, chytla ho za tričko a chtěla ho polibit přítel naštěstí uhnul a dostal ji má tvář.
Přítel jí jasně vysvětlil že má mě...ale ona toho nenechá je jak vosa a sladký nápoj...
Mám chuť tu asiatku najít a vysvětlit jí to a vlepit jí jednu...na zadaného muže si dělá zálusk fuj...
Vůbec nevím co teď,jsem úplně naštvaná..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

4x

Mám pro Vás jedinou radu - příteli řekněte,ať si tyto sračky vyřeší sám a neobtěžuje Vás tím. Co tím sleduje,chce působit zajímavě,atraktivně?

A to je pravda. Vůbec neměl nic říkat, abyste se netrápila. Když si neumí sám poradit, tak si má najít jiné bydlení.

nov
hodnocení

4x

Jen se před vámi vytahuje, abyste si myslela jak je žádoucí a neodolatelný.

hodnocení

2x

Nehledejte bubáky, tam, kde nejsou. Podle ohnutí té dívčiny jí pravděpodobně upadl fenik. No a ona ho sbírá. Co je na tom divného? Kdyby bylo toto ohnutí v lese, řekla bych, že našla plac čirůvek. Jaga.

Jinak - buď mu věříte nebo nevěříte.

A on má buď rád jen Vás, nebo se nebrání dalším děvčatům.

Podle toho pak řešit dál. Co jet pracovat do Německa s ním, abyste si ho ohlídala? ;)

liska5
hodnocení

0x

To Vám takhle popisuje, jako Vy nám? . Nebo je to záměr, abyste žárlila, abyste se o něj bála? Jemu to asi dělá dobře, že Vás tím trápí. Není nějakej nezralej?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]