Může tu někdo napsat, co záslužného Piráti udělali pro národ. Zatím jen kritizují a pražská radnice, no raději nemluvím.
willybrandt*
Proč zrovna hnutí ANO, v čem vidíte jeho přísun?
donpapa
Důchodců se ptát proč ANO a KSČM je zbytečné.
willybrandt*
Koho preferujete Vy?
lipanek
Souhlasím - Piráti jsou nevolitelní, to je mládež, která zničí seniory /vezme jim majetek - zruší soukromé vlastnictví, pozve migranty, zlegalizuje drogy/.
Ale tak je celá tato anketa zavádějící, dám hlas KSČM a přibude i SPD nebo naopak.
willybrandt*
Já vím, ale s tím nic nenadělám. Kolonek je fakt málo a chtěl jsem tam dát všechny strany, které mají své zástupce v PS. Kdybych dal KSČM k ČSSD, tak by voliči ČSSD nebyli nadšení.
Já tedy politice absolutně nerozumím, ale ODS a ČSSD už měli několikrát šanci se předvést a pokaždé to bylo fiasko, nechápu, jak je ještě může někdo volit.
007cz
Ovce stráví celý život tím, že se bojí vlka. Ten, kdo ji ale nakonec sní, je pastýř.
ra...Pokud myslíš toho Peroutku, který byl po dobu okupace vězněn v koncentračních táborech tak toho ne. Ale já vím, ty tu jen tak blábolíš a lžeš tak jako pan M. Zeman, tč prezident.
To nechápu. Skočili jste na Babiše, že je pracovitý? Nebo že je otloukánek?
Vždyť tady mluví jinak, tak jak chcete slyšet a v Bruseli úplně naopak.
Sledujte prosím Vás, jak hlasují jeho členové, a co podepisují. Vždyť valná hromada těch jeho členů hlasuje proti národu, proti našim zájmům.
Lidi zajímejte se o jejich práci a nepočítejte pořád těch pár destikorun, co přidává. Vždyť přidal pár šprdlíků, ten zbytek byla povinnost.
lidus*
Nevím, z leva i z prava prodejní lháři, EU organizace k ničemu, o NATO si myslím to samé, je na čase aby zasáhla vyšší moc, lidstvo je nepoučitelné a čím dál horší. Jen doufám, že ta vyšší moc je a konečně řekne dost, planetu jste zničili, šanci jste měli a promarnili, neosvěčil se lidský druh, zkusíme něco jiného. Politika byla a je svinstvo, volby jsou k pláči.
Podle mě je spojení KSČM a spd v pořádku. Jinak vždy volím stylem,že vyhazu strany které ucite ne a z tech dvou, tří pak nějakou vyberu,obvykle tu co ma největší šanci uspět ...
willybrandt*
To bylo myšleno pozitivně, nebo ony strany nepreferujete?
motak
Volic spd a komunistu je pro mě stejny odpad...
willybrandt*
A pokud se mohu zeptat, ke kterému subjektu jste nakloněn?
To byl příběh nudisty Bédy Šulisty. Ale nevolil. Pokud si vzpomínám, tak fotil na nudistický pláži. Samozřejmě to skončilo odebráním fotoaparátu a při nastalé honičce nahatý Béda Šulista překvapil zájezd jeptišek dřepících v houští.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.