Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volby do PS

Od: willybrandt* odpovědí: 31 změna:

Pokud by se dnes konaly volby do Poslanecké sněmovny, komu byste dali svůj hlas?

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

ANO

Může tu někdo napsat, co záslužného Piráti udělali pro národ. Zatím jen kritizují a pražská radnice, no raději nemluvím.

willybrandt*
hodnocení

Proč zrovna hnutí ANO, v čem vidíte jeho přísun?

donpapa

Důchodců se ptát proč ANO a KSČM je zbytečné.

willybrandt*
hodnocení

Koho preferujete Vy?

lipanek

Souhlasím - Piráti jsou nevolitelní, to je mládež, která zničí seniory /vezme jim majetek - zruší soukromé vlastnictví, pozve migranty, zlegalizuje drogy/.

U ANO nesouhlasím.

12.07.20 14:50
hodnocení

3x

Trikolora

hodnocení

2x

KSČM, SPD

Proč je KSČM a SPD v jedné kolonce?

willybrandt*
hodnocení

Není v tom úmysl, jen je málo kolonek k dispozici. Budu rád, když uživatel upřesní, který subjekt :)

willybrandt*
hodnocení

O pořadí rozhodl potenciál v %.

KSČM, SPD

SPD

Ale tak je celá tato anketa zavádějící, dám hlas KSČM a přibude i SPD nebo naopak.

willybrandt*
hodnocení

Já vím, ale s tím nic nenadělám. Kolonek je fakt málo a chtěl jsem tam dát všechny strany, které mají své zástupce v PS. Kdybych dal KSČM k ČSSD, tak by voliči ČSSD nebyli nadšení.

Díky za reakci.

hodnocení

2x
Obávám se ale, že jeho příznivci ho voli právě proto.
Volby do PS

ANO

Chybí podpis*haha*

ANO

Já tedy politice absolutně nerozumím, ale ODS a ČSSD už měli několikrát šanci se předvést a pokaždé to bylo fiasko, nechápu, jak je ještě může někdo volit.

007cz

Ovce stráví celý život tím, že se bojí vlka. Ten, kdo ji ale nakonec sní, je pastýř.

007cz
hodnocení

2x

Něco z historie,,,,,,, co mi to připomíná?

Volby do PS #2
17.07.20 07:10

Peroutku?

007cz

ra...Pokud myslíš toho Peroutku, který byl po dobu okupace vězněn v koncentračních táborech tak toho ne. Ale já vím, ty tu jen tak blábolíš a lžeš tak jako pan M. Zeman, tč prezident.

03.08.20 11:37

ANO

Trapné *bzum*

lipanek
hodnocení

2x

Proč vyhrává ANO?

To nechápu. Skočili jste na Babiše, že je pracovitý? Nebo že je otloukánek?

Vždyť tady mluví jinak, tak jak chcete slyšet a v Bruseli úplně naopak.

Sledujte prosím Vás, jak hlasují jeho členové, a co podepisují. Vždyť valná hromada těch jeho členů hlasuje proti národu, proti našim zájmům.

Lidi zajímejte se o jejich práci a nepočítejte pořád těch pár destikorun, co přidává. Vždyť přidal pár šprdlíků, ten zbytek byla povinnost.

lidus*

Nevím, z leva i z prava prodejní lháři, EU organizace k ničemu, o NATO si myslím to samé, je na čase aby zasáhla vyšší moc, lidstvo je nepoučitelné a čím dál horší. Jen doufám, že ta vyšší moc je a konečně řekne dost, planetu jste zničili, šanci jste měli a promarnili, neosvěčil se lidský druh, zkusíme něco jiného. Politika byla a je svinstvo, volby jsou k pláči.

motak
hodnocení

0x
Podle mě je spojení KSČM a spd v pořádku.
Jinak vždy volím stylem,že vyhazu strany které ucite ne a z tech dvou, tří pak nějakou vyberu,obvykle tu co ma největší šanci uspět ...
willybrandt*
hodnocení

To bylo myšleno pozitivně, nebo ony strany nepreferujete?

motak
Volic spd a komunistu je pro mě stejny odpad...
willybrandt*
hodnocení

A pokud se mohu zeptat, ke kterému subjektu jste nakloněn? :)

hodnocení

0x

Ivo Jahelka kdysi v jedné své písničce zpíval: Volte Bédu Šulistu!

Ale nevím, zda na některé z kandidátek skutečně bude. ;) Jaga.

To byl příběh nudisty Bédy Šulisty. Ale nevolil.
Pokud si vzpomínám, tak fotil na nudistický pláži. Samozřejmě to skončilo odebráním fotoaparátu a při nastalé honičce nahatý Béda Šulista překvapil zájezd jeptišek dřepících v houští.

joudic*
hodnocení

0x
procenta odpovidaji vekovemu rozpolozeni poradny

petr1*
hodnocení

0x
ČSSD
Jiná strana nemá sociálnější program.
donpapa

Nevolitelní!

willybrandt*
Proč nevolitelní? Tradiční strana se sociálním programem. Pořád lepší než komunisti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]