Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde opravit překlepy?

Od: emilka12* odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu.Jdou tou opravit překlepy.Sem tam udělám chybu a nevím jak li opravit.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nejdou. Jediná možnost je si svůj příspěvek před odesláním pečlivě přečíst.

mowla*
hodnocení

0x

Opravit už odeslaný příspěvek nelze, ale pokud je chyba příliš matoucí, můžeš jej doplnit orapevným textem...

doplněno 13.07.13 20:11:

Oprava: ...opraveným...

:-D

doplněno 13.07.13 20:12:

Takže asi takto.

emilka12*
hodnocení

Díky moc,to mě nenapadlo,ale je škoda že překlepy nejdou opravit.Na jiných vebech to jde,třeba na faceboku.

doplněno 13.07.13 20:29:

Bene když já svoje příspěvky kontroluji ale někdy zapomenu :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste před odesláním příspěvku využít tlačítko "Zobrazit náhled". Tam je ještě možnost vrátit se zpět a opravit. Zdravím!

doplněno 13.07.13 20:36:

Rozumím, jen jsem si myslel, že jste to tlačítko třeba přehlédla. A jinak - "důvěřuj, ale prověřuj".

hodnocení

0x

Překlepy vůbec neřeším. Je všeobecně známo, že vlastní chyby pisatel (ano, teď mám na mysli psaný text, ale je to tak i v životě) špatně odhaluje.

Důležité je, jestli je odpověď dobrá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]