Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokud byste měli americké občanství, komu byste dali svůj hlas?

Od: willybrandt* odpovědí: 13 změna:

Pokud byste měli americké občanství, komu byste dali svůj hlas?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

06.07.20 09:56
hodnocení

2x

Bernie

hodnocení

2x
Upřímně moc nevím, kdo všechno kandiduje, ale vím, že Trumpa v žádném případě ne. Ten člověk je bohatý idiot a nemá na postu prezidenta co dělat.
joudic*
kanye west *vtip*
kralovi*
jina volba, nez je Kanye, snad nepripada ani v uvahu, ne?

Asi takhle, že? Radši někoho diskriminovaného -

hodnocení

0x

Nekomu kdo si ho zaslouzi...

willybrandt*
06.07.20 19:48
hodnocení

To jest?

No, pro zmenu asi nejakemu demokratu, nebo liberalovi...ono by se to prostribrilo...hlavne je mi to uplne jedno, kdo bude sedet v to jejich cukrovym baraku..

To je to jako odměna?

motak
hodnocení

0x
Nejsem Američan,tak mě to nezajímá. Stejně jako nevím, komu bych dal hlas v německých volbách protože nejsem nemec, tak je mi to ukradený.
willybrandt*
hodnocení

Však Vás nikdo nenutí odpovídat. Všeobecný rozhled je dneska součástí politické a společenské gramotnosti.

motak
Ptal jste se tak vám odpovídám. Takový názor,že to někoho nezajímá vas nezajímá?
willybrandt*
hodnocení

Zajímá mě názor, že Vás to nezajímá. Kdyby mě nezajímalo to, že Vás to nezajímá, pak by pozbylo smyslu se o to zajímat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]