Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cigarety x náhrada za ně - názor na to

Od: yrur odpovědí: 3 změna:

Chci se zeptat kuřáků cigaret.

1) Kolik cigaret kouříte zhruba denně a jste závislí na cigaretách a rituálu kouření?2)

2) Od kolika let kouříte a proč a litujte?

3) Zkoušeli jste přestat a dařilo se vám to nebo byly absťáky a jaké?

4) Teď jsou v prodeji nikotinové polštářky, které se dávají pod horní ret a obsahují poměrně hodně nikotinu a navíc mají navíc mentolovou příchuť a logicky to nesmrdí jde to mít v puse skoro pořád, jako žvýkačka. Hodně lidí si to vychvaluje, tak nevím.

5) Zkoušel to někdo, přešel na to někdo úplně z cigaret nebo je lepší pořád klasické cigáro?

6) Co říkáte na IQOS a klasickou cigaretu? Je to dneska v módě.Přešel na to někdo napořád z cigaret nebo se stejně vrátil na klasiku cigaret?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Protikuřácké výrobky jsou dost drahé. V rámci svých bonusových programů pojišťovny mají program pro odvykání kouření. Dávají příspěvky na zakoupení různých protikuřáckých prostředků a léků. Podmínkou bývá návštěva lékaře nebo Centra pro odvykání kouření.Podívejte se na web Vaší pojišťovny. Určitě tam něco najdete.například:VZP přispívá 2500kč na odvykání kouření při splnění konzultace s lékařem: vzp.cz/... OZP 4000kč vzp.cz/... Každá pojišťovna něco příspívá.

doplněno 06.07.20 08:17:

oprava: ozp.cz/...

hodnocení

0x

Když mi, po 38mi letech kouření, přestala krybička stačit, začala jsem chodit na "skupinu". Chodilo nás 25 a nepřestaly pouze 2 slečny, které byly na silných antidepresivech. Celá ta odvykačka trvala týden, navečer 45 minut a přestali jsme všichni, bez problémů. Předtím jsem, kdykoliv přestala, měla strašné absťáky. Nespavost, zvracení, pocení, průjmy a zácpy, závratě. Prostě děs. Dnes na žváro nemám ani chť a dokonce mi ani nevadí, když stojím nebo sedím vedle kouřícího člověka. Jen u jídla by mi to fakr vadilo. :-D Bylo to koncem května 2002. Uvědomila jsem si, že takhle vypadá "praní mozku", ale za to budu vděčná do smrti. Náhrady? Myslím si, že jsou to větší svinstva než cigarety. Jen můj názor.

liska5

*sok*. To koukám, tenhle svět mne minul...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]