Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz. Víte o nějaké ,,veselé příhodě ze stavby,,? Co se dá všechno vymyslet na stavbě nebo rekonstrukci?
Například. Soused natahal krky a protahal nějaké ty potřebné dráty do krabiček. Jeho zedník mu spáchal takovou legrácku. Jak mu koukaly ty nějaké ty dráty z krabic ven, tak do nich přidal asi 30 cm dalších na půl přehnutých a zvýšil tak jejich počet. Těch co potom čouhaly ven. Chvíli nad tím nevěřícně přemýšlel, co to tam vlastně natahal. Máte taky něco podobného?
1x
Zedníci uklízeli nepořádek po demolici domu. Jeden z nich si šel odskočit za keř. Ostatní se na něj domluvili, jeden se potichu připlížil zezadu a nastavil lopatu. Když bylo hotovo, lopatu stejně nenápadně odnesl.
Ten člověk se zvedl, natáhl si kalhoty a podíval se za sebe. Neviděl nic. Rozhlédl se vyděšeně kolem, opět neviděl nic. Stáhl si modráky a proklepal je. Nevypadlo nic. Když začal stahovat trenky, za náklaďákem se objevili s húrónským řevem ostatní. A s tou lopatou. Takže se mohl upokojit, předmět doličný se našel a neskončil někde na nepatřičném místě. Jaga.
0x
Bol som na na stavbe kde sa betonovala terasa.Chlapi miesali beton v miesacke.Nosili ho vo furiku a postupne roztahovali.Vsetko sa zdalo o.k.,mali pekne vytahane vysky a drzali sa toho akurat mi nesla do hlavy jedna zahada.Mali tam malu KARI ROHOZ (mrezu 15x15x6-drat).Tato mreza bola v betone a vzdy ju mierne potiahli smerom von z betonu.Pytam sa: Chlapi preco tahate tu mrezu?Ked dojde gazda tak aby videl ze tam je ta rohoz.
A teraz z vlastnej stavby:Mal som ist pre vibrator betonu do pozicovne,kedze sa na poslednu chvilu rozhodlo ze sa beton v zaklade uvibruje.Tak som iniciativne zobral bicykel (auto som tam vtedy nemal) a siel som.Ked som sa vratil tak sa uz chlapi uskrnali popod fuzy ale majster mi podal kluce od svojho auta a zachoval sa tak ako sa patrilo,akurat si tiez neodpustil nejaku stiplavu poznamku.Takze ano,ponaucenie nikdy nechodte pre vibrator bicyklom.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.