Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nechci urazit žádnou ženu,
ale trápí mě poslední dobou jeden problém. Jsem už několik měsíců single
a za tu dobu se mi podařilo ,,ulovit ,, pár hezkých bab.
Fakt kočky, super fejsbůček, selfíčka, lajky, no jak to dnešní kočky umí.
Milování bylo úžasné, vše bylo super do té chvíle,
než se v zápalu vášně předemnou ohnuly...
a ačkoliv jinak upravené byly, zezadu nikoliv...
Je mi to krajně nepříjemné, přesto jsem se pokaždé zachoval jako dženťas a
nic nedal znát. Ale co to je za módu? Nebo jsem vychytal nějaká ,,trdla,,?
Chyba v matrixu? Může někdo poradit, jak naznačit,
aby se holily i vzadu, aniž by to znělo jako urážka?
Ach ti naši muži. Chtěli by porcelánové panenky a sami maj vzadu kožich.
Sám nejste dokonale všude upraven, protože na nikoho nebudete špulit. A jak to víte? Děvčata asi také nepředpokládala, že je budete detailně zkoumat zrovna tam.
Jinak vřele doporučuji vyzkoušet a poté běžně praktikovat vámi doporučovanou údržbu zadních partií. Není to nic jednoduchého a když to odrůstá... Nebo zkuste depilaci voskem
Fakt zkuste a pak napište. M.
To je dost irelevantní, já zadek na nikoho nevystrkuju, zezadu mě nikdo nelaská a ani bych to nechtěl. ale kdyby jo, asi bych si ho oholil, jenže to je kdyby..ale já jsem čistej hetero takže asi tak.
Aby ses náhodou nezbláznil, a to pouze pro takovou hloupost
Ty bys měl hledět na to, aby sis nalezl dívku, která nejenže vypadá dobře, ale především, která je inteligentní, chytrá, moudrá, pracovitá a šikovná.
Nejen v posteli, to ti bude časem k ničemu. Tyhle bárbíny se chtějí jenom ukazovat, toť vše.
Postavit ji k plotně, katastrofa. Uklidit, katastrofa. Vyprat, vyžehlit, vyluxovat, vytřít, nakoupit, postarat se o dítě?
To je v dnešní době, jak tak koukám přímo science fiction
Dobrý den, mně se líbí, že se konečně našel někdo, kdo má starost o to, aby se ženám a dívkám netvořily vzadu "kaštánky", protože, kde je holina, tam se "kaštánek" neudělá . Zdravím!
bene tak hluboko jsme snad ještě neklesli, až ke kaštánkům
ne, všechny ty ženy byly čisté, vonící, chutnající...jen vzadu neupravené a to 7 různých žen, tak se děsím co je to za módu, nejdřív jsem si říkal, že to bude dobrý, narazil jsem na vyjímku, třeba jen opomněla, ale pak znovu, a znovu, až si říkam co je? to balim ligu vyjímečných? Teď, jak píšu dál v diskuzi, mi došlo, že balim třicítky a ne dvacítky jako dřív...
Protože zvláštní dotaz je ještě stále aktivní, tak si dovolím doporučit, abyste si příště jen povzdechl a v duchu nebo i nahlas zapíval. Melodie - Rigoletto (La donna e mobile, mimořádně známá melodie). Text - stará sprostonárodní parafráze:
Ještě jsem neviděl
tak chlupatou ..del, / jak tuto neděli / u mojí Anděly. / To vám byl prales, /nešlo tam zalézt.
A já celou dobu přemýšlela, jak to myslíte a co jste to potkal za divné ženy, které měly chlupaté půlky Píšete zezadu, tak jsem si myslela, že popisujete zadek a ne předek. A nakonec z toho vyleze, že jde o předek, protože mluvíte o orálním uspokojování a ženu asi težko orálně uspokojíte v místech, kde nemá klitoris. Já žena jsem a chlupy tam kde popisujete, ženy nemají. Tak nevím, jestli jste vůbec nějakou nahou ženu viděl doopravdy.
No ale fuj... A ještě to tady veřejně roznimrává. Člověk když to vidí u opic, tak mu připadá "eklhaft", ale nakonec si řekne no dobře, jsou to zvířata a nevědí co činí. No a lidi, kteří by to vědět měli a měli by si to nechat pro sebe, když už mají takové choutky, to mají potřebu veřejně "ventilovat".
Fuj a tajxl...
joudic - netřeba se dále vyjadřovat, přezdívka již říká vše. Suzymon, je mi tě líto, ale i slepice v kurníku má víc mozkových buněk. Píšu o tom, že mám problém s rektálními chloupky u žen, které žijí aktivní sexuální život, a že je to sice přirozené, ale nejsem na to zvyklý a vadí mi to. Oklonosti opakovat snad nemusím, dočíst se to dá, ale musí člověk zapojit trochu té inteligence, než začne odsuzovat, fujtajblovat a vůbec pi*ovat. Zdravim opičí mozky
Hele frajere, je dost možné, že mám mozek slepice. Ale viděl jsi už mozek jepice? Že ne, tak se koukni doma do zrcadla, protože já, i jako ta slepice vím, že bych "problémy" s rektálními chloupky, které Tobě lezou mezi zuby, nechodila řešit na poradnu, kde těžko najdeš ty své chlupaté protějšky, abys jim to vysvětlil. Takže tady svůj sexuální problém zřejmě nevyřešíš. Ale jelikož nemáš mozek slepice, ale jepice, tak to nevíš a to Tě omlouvá. Ale nejsem nepřející, tak Ti poradím. Až zase půjdeš lovit nějakou tu sobě podobnou jepici, protože podle toho jak to zde líčíš, jde pouze o náhodné sexuální povyražení které skončí tak rychle jak začalo , tak než s ní někam odkráčíš, jděte třeba společně na záchod a požádej ji, aby na Tebe vystrčila zadek a podle toho se zařiď. Nemá oholeno, tak holt smůla a vycouvej z toho. Nebo kdyby se Ti hodně líbila, tak se jí zeptej, jestli by nebyla proti tomu, abys jí napřed upravil to "mikádo" podle svého gusta. Já osobně bych Tě teda někam kopla a mířila bych velmi dobře a neboj, určitě bych se trefila...
Ještě furt řešíte chlupaté prdele? Už to chce rozříznout...navrhuji každou novou známost hned ze začátku podrobit testu, to znamená navrhnout jí formou hry, abyste si prohlídli navzájem detailně svá těla, to dá šanci nespokojenci včas utéct, než zapojí zmlsaný jazýček. Pokud adeptka na sex odmítne, je to nejspíš frigidní ženská a nebude s ní žádná sranda. Navíc ani ženám není příjemné, když až ležíc na zádech zjistí, že partner ho má malého nebo nemá oholené koule.
A prosím naturalisty a jiné chlupáče ať se ani nezapojují do diskuze, tohle není rozprava o hájení bobra! Děkuji za pochopení.
Zrovna včera to byl docela nářez, proto jsem už nevydržel a šel hledat radu na net, což mě dovedlo k těmto stránkám. Jinak to byla fakt krásná žena, 31 let, blond vlasy, štíhlá, opálená, venku je z takových člověk paf... a pak...víte já nejsem úplnej cimprlich, i semiš se mi líbí, dost věcí dokážu přehlídnout, ale tohle mi prostě vadí... jestli znáte způsob, jak to změnit vnitřně, u sebe, pak naslouchám...
,,Buďte rád že jsou umyté,, no tak ani nevím, co na to napsat. Myslel jsem že žijem ve 21.století v evropě, tak jsem předpokládal určitý hygienický a kosmetický standard. To že se dočkám takové odpovědi na otázku, proč se dneska už holky neholí pořádně jako dřív, jsem fakt nečekal. Stejně jako ,,je to jejich zadek, jejich věc,, ... no tak s takovou se můžem rovnou vrátit do jeskyně nééé? Na co se pak mýt? Můj smrad, moje věc, ne, tak se přitul a miluj mě ale abych nereagoval jen na zhovadiny, ocením i užitečnější odpovědi: ano, to holení v rámci předehry by snad i šlo, zkusím kdyžtak až se opět usadím. Stejně tak vyzdvihnout upravený předek - to zkusím, děkuju. A stejně tak uznávám vaše narážky na mou povrchnost. Teď ale nehledám vážný vztah, z jednoho se oklepávám. Chci si užít sex, dokud jsem mladý. Konec mého vztahu bylo těžké období kdy už to vypadalo, že sex přestal existovat. A jsem asi dost rozčarovaný z toho, na co jsem byl zvyklý dřív a s čím se setkávám teď. Taky mi teď došlo, že ,,dřív,, jsem balil dvacítky, dnes, vzhledem k věku, balím třicítky. Ty mívají děti, rodinu, asi opravdu mají míň času na ,,údržbu,,.
Vy píšete hovadiny. Žena podle vás musí být kolem recta oholená, aby (použiji váš termín) "nesmrděla". A vy sám dodržujte hygienický a kosmetický standard jak? Mně stačí se po každé stolici osprchovat, nepotřebuji se tam holit, pouze vepředu. A není mi 20 ani 30 a času mám víc než dost. Až se oklepete, vyrazte na sex s holícím strojkem. A je docela možné, že vás toto téma jen přitahuje..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.