Nejste přihlášen/a.
14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
vilik*
2x
To je lehké. To je pan Štír při nákupu dividendových akcií.
Mohla by to být i paní ministryně financí za předpokladu, že by se útrata vztahovala na platbu za studium angličtiny a výdělek by se bral jako vyšší společenská prestiž. Protože vyšší útrata státního rozpočtu automaticky vyšší výdělky nepřinese, i když nám je tak prezentována.
A jestli mi teď napíšete, že jste chtěla slyšet nějakou vtipnou odpověď na banální hádanku, tak popravdě říkám, že nevím.
Mohla by to být i paní ministryně financí za předpokladu, že by se útrata vztahovala na platbu za studium angličtiny a výdělek by se bral jako vyšší společenská prestiž. Protože vyšší útrata státního rozpočtu automaticky vyšší výdělky nepřinese, i když nám je tak prezentována.
A jestli mi teď napíšete, že jste chtěla slyšet nějakou vtipnou odpověď na banální hádanku, tak popravdě říkám, že nevím.
ben®
2x
Dobrý den, nechci kazit již vyřešenou hádanku, ale mohl by to být i vstupní pracovník na jatkách (placený v úkole / od kusu)
. Zdravím!
vilik*
Tak to asi nechápete princip. Můj pes veterináři zajistil po celou dobu jeho života relativně pravidelné příjmy za roční prohlídky, odčervování a očkování.
Ty 3 stovky, které jsem platil za utracení, a které si ani nechtěl vzít, protože to bral jako poslední smutnou službu, mu de facto tento příjem ukončily.
Ty 3 stovky, které jsem platil za utracení, a které si ani nechtěl vzít, protože to bral jako poslední smutnou službu, mu de facto tento příjem ukončily.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]