Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ženy - jaký máte obvod stehen v nejširším místě?

Od: bianka odpovědí: 13 změna:
Dobrý den, jen tak ze zvědavosti. Mluvím teď k dámám. Jaký máte obvod stehen v nejširším místě? Ptám se, protože ta moje mi přijdou obrovská. :-D Jde o to, že jsem zhubla nějakých 15 kilo (ze 75kg na 59kg/výška 168). Okolí mi říká, jaká jsem hubená, ale mně to je pořád málo... Jsem typ hruška, proto jsou mou problematickou partií stehna a proto se ptám. Děkuji moc za ochotu. :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr456*
hodnocení

5x
Já sice, nejsem dáma, ale myslím si, že vždycky je lepší mít větší stehna než "párátka". A jestli máte postavu typu hrušky, tak je to v pořádku. *slunce*
bianka
29.06.20 20:48
hodnocení

Děkuji.

Jasně - vždy je lepší mít větší stehna, než takový ten typ krabice s párátky. Pokud se tato žena umí obléknout, je to dobrý. Ale pokud si tento typ vezme kraťasy, je to hrůza pro všechny okolo. U nás jedna starší paní má tělo jako golem a nohy jako ostatní ženy ruce, nepřála bych vám ji vidět v těch kraťasích.

Když nemám párátka, tak je výhoda, že se nohy nezlomí, když se do mě opře silný vítr. :-D

kepler*
hodnocení

5x

Muži mají různý vkus a to je dobře. Takto se dostane na každou holku, co do typu postavy. Mně třeba vychrtlé modelky, co mají nožičky jako záchodový pavouk, vyloženě odpuzují. Ženská má být dobře vybavená a vypadat jko ženská a ne jako její parodie.

hodnocení

2x

Tak jsem se tedy pro Vas zmerila a mam 54cm. Nevim jestli je to malo nebo moc, ale sportuji a hodne jezdim na kole.

hodnocení

2x

58 cm. Vážím 58 kg, asi je to náhoda, ale párátka bych nechtěla mít. :-D

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, bude to OK, až se Vám během chůze nebudou stehna o sebe otírat (nějaké číslo je zbytečné). Zdravím!

liska5
hodnocení

0x

Klidně můžete mít 60cm, když budete štíhlá v pase kolem 80cm. Ze zdravotního hlediska je důležitý obvod pasu. Aby ten nebyl moc. Takové postavy máme rodové a pak když člověk zhubne, tak zrovna tam, kde to nejmíň potřebuje.

30.06.20 08:41
hodnocení

0x

cca 52 cm

72mona
hodnocení

0x

Nikdy za celý život, ani když jsem měla hubnoucí mánii, jsem si obvod stehen neměřila. Takže nevím. M.

hodnocení

0x

No ale to Vám přece bude plně k ničemu, když Vám tady napíši, jaký mám obvod stehen třeba já. Ale šla jsem se změřit a mám 52 cm. Ale já měřím 175 cm a nohy a ruce mám dlouhé a nikdy jsem je neměla tlusté, protože mám ještě ke všemu tenké kosti. Obvod zápěstí mám 16 cm a moje kamarádka, která vůbec není tlustá, je o hlavu menší než já a má zápěstí o hodně silnější, protože má silné kosti. Takže takovéto srovnávání Vám v ničem nepomůže. Ale jestli třete při chůzi stehno o stehno, tak to už je problém a myslím si, že je to docela vážný zdravotní problém. Vzpomínám si, že i tady byla kdysi otázka od nějaké slečny, která měla stehna rozedřená až do krve a ptala se, jak má řešit.

hodnocení

0x

Poprvé v životě si ho měřím:-D, 52cm.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]