Dobrý den, jen tak ze zvědavosti. Mluvím teď k dámám. Jaký máte obvod stehen v nejširším místě? Ptám se, protože ta moje mi přijdou obrovská. Jde o to, že jsem zhubla nějakých 15 kilo (ze 75kg na 59kg/výška 168). Okolí mi říká, jaká jsem hubená, ale mně to je pořád málo... Jsem typ hruška, proto jsou mou problematickou partií stehna a proto se ptám. Děkuji moc za ochotu.
Jasně - vždy je lepší mít větší stehna, než takový ten typ krabice s párátky. Pokud se tato žena umí obléknout, je to dobrý. Ale pokud si tento typ vezme kraťasy, je to hrůza pro všechny okolo. U nás jedna starší paní má tělo jako golem a nohy jako ostatní ženy ruce, nepřála bych vám ji vidět v těch kraťasích.
Muži mají různý vkus a to je dobře. Takto se dostane na každou holku, co do typu postavy. Mně třeba vychrtlé modelky, co mají nožičky jako záchodový pavouk, vyloženě odpuzují. Ženská má být dobře vybavená a vypadat jko ženská a ne jako její parodie.
Klidně můžete mít 60cm, když budete štíhlá v pase kolem 80cm. Ze zdravotního hlediska je důležitý obvod pasu. Aby ten nebyl moc. Takové postavy máme rodové a pak když člověk zhubne, tak zrovna tam, kde to nejmíň potřebuje.
No ale to Vám přece bude plně k ničemu, když Vám tady napíši, jaký mám obvod stehen třeba já. Ale šla jsem se změřit a mám 52 cm. Ale já měřím 175 cm a nohy a ruce mám dlouhé a nikdy jsem je neměla tlusté, protože mám ještě ke všemu tenké kosti. Obvod zápěstí mám 16 cm a moje kamarádka, která vůbec není tlustá, je o hlavu menší než já a má zápěstí o hodně silnější, protože má silné kosti. Takže takovéto srovnávání Vám v ničem nepomůže. Ale jestli třete při chůzi stehno o stehno, tak to už je problém a myslím si, že je to docela vážný zdravotní problém. Vzpomínám si, že i tady byla kdysi otázka od nějaké slečny, která měla stehna rozedřená až do krve a ptala se, jak má řešit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.