Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu nosit koženou bundu která je kratší než džíny?

Od: bikerek odpovědí: 12 změna:

Ahoj můžete mi poradit jestli můžu nosit koženou bundu která je kratší než džíny?

Jestli koróna půjde do haj., a budou doufám do podzimu nějaký koncerty chtěl bych vyrazit. A tak potřebuju poradit, spíš asi od ženských, ty se v módě spíš vyznají...*pusa*

No mám černý hodně cool děravý džíny a mám krásnou barevnou koženou bundu co je na motorku, taková ta vícebarevná, bikeracingová, s velikými motivy firem a s menšími nášivkami firem. Když jsem si vzal na hlavu šátek a na nohy conversky, brutál pecka!.*frajer*

Problém tý kombinace je nejenom v tom, že bunda je motorkářská - tlustá, těžká, těsná a krátká (jak brnění, ale chrániče nemá) Když už nebude teplo a budu vnitřně chladit *pivo*tak v ní (snad i ve zdraví) přežiju. Ale i v tom že džíny jsou stylový, s pasem dost nízko a jsem trochu vyšší. Takže mezi spodkem bundy a vrškem džín je dost velká mezera, vzadu asi na dva, vepředu asi na tři prsty. To je když klidně stojím. S tím se nedá nic dělat. A když třeba zvednu ruce, bunda se vysune už hodně vysoko, skoro až do nebo nad půl břicha.

(Můžu si vzít normální džíny nebo kraťasy co mají vyšší pas - ale jsou obyčejný, bez děr. Tím by se problém trochu zmenšil. Pásek by možná byl zároveň, možná by byl skoro zakrytý. Jako celek by to bylo takový nažehlený, moc obyčejný.)

Tak a - jde mi o to, co si o tom myslíte. Jestli to takhle zkombinovat jde. Prostě jestli je to v pohodě, jestli to jde i na normální nošení, jestli je to v pohodě nebo cool, a nebo to je blbý. Zajímal by mně váš názor.

Dál, pokud by to teda šlo, s těmi nízkými díratými - co nejlíp pod tu bundu. Aby to jednak jako celek vypadalo na koncert cool, ale taky bunda to při pohybu moc nebrala sebou protože do těch džín (s dírami) to zastrkávat nemůžu, to bude vypadat asi blbý protože pak bude zase vidět že ta bunda je hodně kratší než džíny. Nebo to nějak upevnit. A zase aby to nebylo příliš dlouhý, to bude taky vypadat blbě protože zas to na pohled tu bundu zkrátí.

Dík.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hg
hodnocení

3x

Určitě není nutné nosit bundu až pod kotníky, může být i kratší.:)

hodnocení

1x

Já tedy nikdy neměl žádnou bundu delší než kalhoty.Jedině pak kabát ,ty jsou delší!

bikerek
hodnocení

Co teda myslíte?

etana*
hodnocení

0x

Nášivky firem, které ti za to neplatí...to bude brutál pecka jak ze sedmdesátek. Já jsem pro *ua*

bikerek
hodnocení

Tak ty už tam byly.

lipanek
hodnocení

0x

A neříká se tomu už kabát?

bikerek
hodnocení

0x

Tak nevím, vím že jsem se špatně vyjádřil v pojmenování tématu, opravit to ale nemůžu, nejde to.

Ale teď vidím, že vy jste to asi ani celé nečetli anebo vůbec nepochopili.

Po přečtení celého textu dotazu předpokládám že bude všem jasné o čem píšu a co myslím.

V tom případě nemá vůbec cenu vůbec pokračovat, můžete to teda celé smazat. Díky.

liska5
hodnocení

0x

Máme to chápat tak, že bunda je jen těsně nad pas, pak mezera a na bocích džíny? Že Ti jde o tu mezeru, jestli to není divné? Každopádně začnou vedra, pak ji až do podzimu budeš potřebovat maximálně na motorku.

bikerek

Ano, jestli to je v pohodě nebo ne.

Bunda je těsně k pasu obyč džín nebo kraťasů (tam nevypadá ještě krátká, není mezera), ale už dost nad pas u těch děravých džín. (když stojím, tak mezera mezi spodkem bundy a vrškem pásku je asi vzadu 1-2 a vpředu asi 3 prsty). Ona ta bunda je dlouhá k pupku, těsně ho sotva zakryje.

liska5

Asi to bude vypadat blbě zapnuté. Snad jen rozepnuté, jako taková nedbalá elegance.

Pak zas řešit, jaké pod tu bundu správné triko a jak dlouhé, aby se dojem nepokazil...

bikerek

To bych taky právě potřeboval poradit, co a jak dlouhý by bylo v tomto případě asi tak optimálně, akorát.

Aby to bylo jako celek hlavně super, bikestylově, no prostě cool. Nějak aby ta bunda nevypadala moc krátká.

liska5

To zkoušejte. Ležérně delší triko nebo tílko asi tak o15-20 cm/?/ pod pas, nejlépe bez vzoru, obrázků a nápisů, když jsou na bundě. Bude z bundy koukat, což je záměr. Tak to sladit barevně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]