Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek k narozeninám

Od: pjaew odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych poradit, co dát dědovi k narozeninám? Vždy něco kreslím (je mi 14) a tak chci i něco teď, ale nic mě momentálně nenapadá.

Předem moc děkuji za nápady, co nakreslit.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Udělej mu malovanej diplom k narozeninám s jeho jménem za nějakou jeho dobrou vlastnost nebo počin. Já jsem dostala od malé vnučky DIPLOM babičce za hraní si s vnoučaty... Na okrajích byly obrázky mých oblíbených věcí, jako les, kolo, kytky, balon, pejsek, slepičky, houby...Rozvrhni si text podle středové osy, nezapomeň na datum a svůj podpis. Hotové ti to můžou ve městě nebo ve firmě u rodičů zalaminovat /zatavit do folie/

toom*
hodnocení

3x

Ono stačí když budeš jen projevovat o něj veliký zájem víc se ho vyptávat na otázky který tě zajimá jak žil život atd .. vybuduješ si u něj veliký respekt a lásku *hi* přece je to už děda a ten tu mezi náma už dlouho nebude tak mu udělej radost .. a uživej si ho

hodnocení

3x
Něco mu můžete upéct nebo udělat nějaký dezert.
pjaew
hodnocení

To je dobrý nápad, ale děda má kulatiny a babička pekla spoustu cukroví, tak nevím, jestli by to vůbec zkusil, ale jinak dobrý nápad, děkuji za radu :).

Když mu každý rok dáte namalovaný obrázek, tak on to pak očekává. Překvapte ho něčím novým.

hodnocení

2x

Nakreslil bych dědu v jeho nějaké typické poloze; osobně bych byl rád, kdybych takový obrázek dostal od vnučky; jistě bych si ho dal zarámovat...jedna z možností...

pjaew
hodnocení

To mě taky napadlo, ale zase tak dobrá fakt nejsem.

Ale děkuji.

etana*
hodnocení

2x

Obrázek mi na čtrnáctiletou dívku pro dědu ke kulatinám nepřipadá samotný jako dar, přidat ho k nějakému malému, finančně nenáročnému, ale nápaditému dárku by neškodilo. Ptáš se na radu, my tvého dědu neznáme, tak to není snadné, ale třeba by ti maminka pomohla vybrat nějakou lahůdku, kterou má děda rád. Ale myslím, že by mu i fusekle stačily, podstatný je úmysl a možnosti, to, žes na něj nezapomněla a to se mi moc líbí, jak na to myslíš. Jdi docela výjimka, co tak sleduji cvrkot.

pjaew
hodnocení

Moc vám všem děkuji.

Dělám tohle:

google.com/...

Není to nic extra, (už jsem dělala i mnohem těžší) ale myslím, že by se to mohlo líbit.

Potom tam napíši krátký citát.

Ještě jednou všem děkuji za rady. Možná něco použiji příště... :)

pjaew
hodnocení

No, ještě vlastně ten název radši napíši v českém jazyce.

Právě to jsem Ti chtěla připomenout. Protože pokud děda není náhodou třeba kapitán Flint, ale normální český Pepík, to hapy, nebo thankju by mu asi nic neřeklo.

Jinak, pokud opravdu ráda kreslíš a máš na to, vymysli něco opravdu SAMA. Tohle je jen pouhé obkreslování. Mohou to být klidně květiny, ale přímo od Tebe. To má daleko větší cenu, než něco jen tak "obšhehnout." Jaga.

pjaew
hodnocení

Já vím, že něco přímo ode mě by bylo lepší, ale děda má tu oslavu dnes a už mi dochází nápady... Už jsem toho tolik kreslila. Nejradši kreslím podle předlohy bez ní už málokdy. Bojím se totiž, že bych to pokazila...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]