Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Veřejné záchody

Od: petr456* odpovědí: 9 změna:
Chci se zeptat co mám dělat, když jsme na dovolené a jsou tu jedny veřejné záchody, ale já se strašně bojím brouků i těch záchodových pavouků.
Když chci jít na velkou a tady všude lítají můry ti velcí komáři, jsou tu pavouci a já se strašně bojím, ale na ten záchod potřebuju..

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

A co chceš poradit? Tak se raději po.er!

doplněno 16.06.20 21:52:

@petr 456: Pokud bydlíš za rohem, pak se ozvi. Ale jinak jsme si toto nedomluvili*smich*

petr456*
hodnocení

Ok, dobře dám na vaši, radu. Dám vám taky adresu a budete mě chodit utírat *smich*

hodnocení

0x

Jdi do lesa. Tam bude maximálně divočák a toho se snad nebojíš.

Ještě můžeš jít na záchod potmě.

petr456*
hodnocení

Díky ti. Divočák mi je jedno.

liska5
hodnocení

0x

Jací velcí komáři? To jsou neškodné tiplice. Ty zajímají květiny. Jen je zmátlo světlo...Během dne to takové drama není, to mi neříkej. Můry nalétávají,až když se večer svítí. A na velkou se chodí většinou dopoledne.

hodnocení

0x

Jděte na záchod včas, vezměte s sebou smeták na dlouhé tyči. Všechny stěny i strop omeťte, co spadne na zem, to zašlápněte, vymeťte ven. A pak konejte...

Co k tomu říct víc? Podobné záchody jsou asi někde v kempu, v hotelu by rozhodně byly lepší. Zajděte za majitelem či provozovatelem kempu, ať to uklízečky dají do pořádku a častěji kontrolují. Jaga.

lipanek

Nenenene. Nic nezabíjet prosím. Hmyzu je málo všeobecně.

To si jenom někdo dělá srandičky.

Pokud to je pravda, to je ta dnešní mládež. My jsme chytali pavouky do ruky, žížaly a u babičky na suchém záchodě mě ani nenapadlo se rozhlížet a hledat nějaký brouky. To jsem hledala WC papír. A bohužel, jenom nastříhané noviny. Ach, jo, tohle ať si davatel vyzkouší.

*hej*

17.06.20 10:35

Lipánek-*palec**palec**palec*

hodnocení

0x

No tak holt nemůžete jezdit na takovou dovolenou, kde se to hemží různou havětí. Jednou jsem přišla do stanu a seděla tam ropucha. Sehnala jsem lopatku a vynesla ji na louku. Ale pro vás bude lepší nějaký hotýlek nebo penzion.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]