Nejste přihlášen/a.
A co chceš poradit? Tak se raději po.er!
@petr 456: Pokud bydlíš za rohem, pak se ozvi. Ale jinak jsme si toto nedomluvili
Jděte na záchod včas, vezměte s sebou smeták na dlouhé tyči. Všechny stěny i strop omeťte, co spadne na zem, to zašlápněte, vymeťte ven. A pak konejte...
Co k tomu říct víc? Podobné záchody jsou asi někde v kempu, v hotelu by rozhodně byly lepší. Zajděte za majitelem či provozovatelem kempu, ať to uklízečky dají do pořádku a častěji kontrolují. Jaga.
Nenenene. Nic nezabíjet prosím. Hmyzu je málo všeobecně.
To si jenom někdo dělá srandičky.
Pokud to je pravda, to je ta dnešní mládež. My jsme chytali pavouky do ruky, žížaly a u babičky na suchém záchodě mě ani nenapadlo se rozhlížet a hledat nějaký brouky. To jsem hledala WC papír. A bohužel, jenom nastříhané noviny. Ach, jo, tohle ať si davatel vyzkouší.
No tak holt nemůžete jezdit na takovou dovolenou, kde se to hemží různou havětí. Jednou jsem přišla do stanu a seděla tam ropucha. Sehnala jsem lopatku a vynesla ji na louku. Ale pro vás bude lepší nějaký hotýlek nebo penzion.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.