Nejste přihlášen/a.
Na Malých fíglech je už spouuuusta odpovědí. Můžu podobnou založit já? Starý pán volal policii, že má v kůlně zloděje, ať přijedou. Uslyšel dotaz, jestli je zloděj v domě a jestli někomu ublížil a ať se zamknou, že teď nemají koho poslat a až budou mít čas a až. . . Za chviličku starý muž volal znovu, že už nemusí jezdit, že toho zloděje zastřelil. A než stačil sluchátko položit, uslyšel policejní houkačku a záchranku a nad barákem se točila helikoptéra. A zloděje sebrali. Samozřejmě živého.
Dobrý fígl, že?! A pravdivý
Dovolte abych se vyjádřil k vláknům typu "Malé velké fígle"
Domnívám se, že to trochu postrádá smysl. Když vloží někdo dotaz do poradny, je pojmenovaný a podle toho se dá vyhledat. (I když to pojmenování je mnohdy všelijaké) . Pokud bude ve vláknu Malé fígle 100 různých rad, jak se chcete mezi nimi orientovat? Budete to muset pokaždé přečíst všechno. Kromě toho minule se to zvrhlo spíš v nějakou formu chatu o psích miláčcích
Já bych potřebovala fígla, jak si ostříhat vlasy zezadu Zepředu jsem to páchala celý dopoledne, super, podařilo se, a dozadu se střihnout bojím. Na kadeřníka nemám
Já někde totiž četla, že stačí si ušmiknout culík
Jo a pejsci chrunděj od rána, to asi ten posunutej čas, to i prý krávy dojí míň
toho zrcátka se právě bojím.. nějak mi u zrcátek šmajdá ruka. chci stříhnout a ruka mi jde jinam
Zase co jsem koukala na účesy, tak je dost dobrá móda.. okousance
Chtělo by to něčí šikovnou ruku a nebát se. Teď se oblíknu za krásnou a vezmu vnoučka do Loutkového divadla na Pejska a kočičku. Užijem si kultury
Těším se.
Jé, to je něco. A pro vnoučka to bude hodně znamenat. Já dodneška vzpomínám, když jsem byla s mojí zlatou babičkou na pohádce na bruslích. Teď nevím jak se to jmenovalo, nějaká ledová šou, ale pohádka byla o perníkové chaloupce.
já ho nechci pomlouvat, mám ho hrozně moc ráááda
, ale nikdy! Ačkoli je velice šikovný opravář aut, byt dal taky dohromady (prostudoval si knížky a jel
) tak v tomhle mu nevěřím, on by to ani nepodstoupil. Já mu říkala, podržíš mi zrcadlo za mnou? odpověď? "prosím tě nevymýšlej hlouposti, víš jak budeš vypadat? "
(nemyslí to zle)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.