Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malé fígle ll.

Od: babkazov® odpovědí: 15 změna:

Na Malých fíglech je už spouuuusta odpovědí. Můžu podobnou založit já?;) Starý pán volal policii, že má v kůlně zloděje, ať přijedou. Uslyšel dotaz, jestli je zloděj v domě a jestli někomu ublížil a ať se zamknou, že teď nemají koho poslat a až budou mít čas a až. . . Za chviličku starý muž volal znovu, že už nemusí jezdit, že toho zloděje zastřelil. A než stačil sluchátko položit, uslyšel policejní houkačku a záchranku a nad barákem se točila helikoptéra. A zloděje sebrali. Samozřejmě živého. *hej*Dobrý fígl, že?! A pravdivý

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Dovolte abych se vyjádřil k vláknům typu "Malé velké fígle"

Domnívám se, že to trochu postrádá smysl. Když vloží někdo dotaz do poradny, je pojmenovaný a podle toho se dá vyhledat. (I když to pojmenování je mnohdy všelijaké) . Pokud bude ve vláknu Malé fígle 100 různých rad, jak se chcete mezi nimi orientovat? Budete to muset pokaždé přečíst všechno. Kromě toho minule se to zvrhlo spíš v nějakou formu chatu o psích miláčcích :)

hodnocení

pravdomluvny, že vy jste vstával dupou nahoru?;)

doplněno 28.03.10 12:51:

A všiml jste si v jaké kolonce to je? Jmenuje se Volná diskuze ;)

marenka*
hodnocení

0x

No tak to je mazec *smich*

marenka*
hodnocení

0x

Já bych potřebovala fígla, jak si ostříhat vlasy zezadu *plac*Zepředu jsem to páchala celý dopoledne, super, podařilo se, a dozadu se střihnout bojím. Na kadeřníka nemám *bum*Já někde totiž četla, že stačí si ušmiknout culík *sok*

Jo a pejsci chrunděj od rána, to asi ten posunutej čas, to i prý krávy dojí míň :-P

hodnocení

A zrcátko dopředu a velké zezadu? A nůžky? *haha* Jj ten posunutý čas, tím to bude!*haha*

marenka*

toho zrcátka se právě bojím.. nějak mi u zrcátek šmajdá ruka. chci stříhnout a ruka mi jde jinam *smich*

doplněno 28.03.10 13:06:

Zase co jsem koukala na účesy, tak je dost dobrá móda.. okousance *smich*

hodnocení

Chtělo by to něčí šikovnou ruku a nebát se. *hej*Teď se oblíknu za krásnou a vezmu vnoučka do Loutkového divadla na Pejska a kočičku. Užijem si kultury *ua*Těším se.

marenka*

Jé, to je něco. A pro vnoučka to bude hodně znamenat. Já dodneška vzpomínám, když jsem byla s mojí zlatou babičkou na pohádce na bruslích. Teď nevím jak se to jmenovalo, nějaká ledová šou, ale pohádka byla o perníkové chaloupce.

kytka*

Marenko ,a co manželova šikovná ruka, nehodila by se? Že by Vás ostříhal?

marenka*

*hi*já ho nechci pomlouvat, mám ho hrozně moc ráááda *srdce*, ale nikdy! Ačkoli je velice šikovný opravář aut, byt dal taky dohromady (prostudoval si knížky a jel ;)) tak v tomhle mu nevěřím, on by to ani nepodstoupil. Já mu říkala, podržíš mi zrcadlo za mnou? odpověď? "prosím tě nevymýšlej hlouposti, víš jak budeš vypadat? " *smich*(nemyslí to zle)

papene*

*bezim*Mohla jste zaskočit.Paní co stříhá holky by vás klidně vzala také.*ua*

marenka*
28.03.10 15:29

Papene, *palec*

marenka*

Pap, odpovídám na dotaz z fíglů 1.*frajer*Který z nich je aktivnější *uspech*.. to by mohlo být poučné pro pány :D Tak hubenější, čilý, veselý pejsek je ten aktivní, pořád vymýšlí co by dělal, vyváděl .. ten co nemá zájem je silný, líný a jeho hlavní starostí je gaučík a pořádný žvanec *placni*

papene*

Aby se pánové neurazili.:D

Máme tady už fígle 3.Vlastně jednička už zkončila.

marenka*

To je vidět úspěšnost seriálu na přání ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]