Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je mi 13 let s myslím si že jsem gay

Od: adamjekler odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat je mi 13 let a myslím si že jsem gay. Protože když masturbuji tak mě více vzruší muži než ženy ale po masturbaci si řeknu že co se to se mnou děje a přijde mi to nechutný. Muži se mě vůbec nelíbí a ženy ANO! Ale více se vzruším na mužích. Myslíte že jsem gay?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Každý člověk má hormony jak mužské, tak ženské. Jejich poměr v pubertě může kolísat, takže je brzo na nějaké závěry. Ono se to teprve ukáže, gay můžeš být, ale nemusíš. Zatím se s tím tolik netrap, protože za nějaký rok teprve budeš mít jasno Nech to zatím být a zbytečně to neřeš.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Nevím, zda se chlubíš nebo si stěžuješ, ale jsem přesvědčená o tom, že jsi úplně normální. Jen by ses měl věnovat víc učení a pomáhání v domácnosti, aby ti zbývalo míň času na "blbosti". Ida

liska5
hodnocení

0x

V tomhle věku nelze říct nic. Ono i v těch osmnácti se mnozí teprve hledají a nejsou si jisti.

liska5
14.06.20 22:39
hodnocení

0x

*alene*

houbes*
hodnocení

0x
Doporučuji začít chodit s nějakou holkou. Na procházky, kamarádit se a mít společné zájmy. Ten vztah ti jednou může pomoci, protože když budeš uvažovat, že možná jsi na kluky, tak to v životě nebudeš mít vůbec lehké. Všechno je teď v tvé hlavě , protože ty váháš jaké máš sexuální zaměření a nikdo ti teď nepomůže. Tohle je tvé soukromí, které se opravdu jednou může stát tvojí noční můrou. Taky si uvedumuješ a je to v této chvíli pro tebe dobře, že je to nechutný, tak bys měl omezit a nebo se vůbec při masturbaci dívat na muže. Ty se teď hledáš 13-15 let tvého věku je rozhodující, hormony a puberta se začíná projevovat. Proto si kladeš sám sobě i takové otázky.
jozinko

Netráp sa predčasne, maš zmatok v hlave, v nohaviciach,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]