Nejste přihlášen/a.
Ahoj, otázka volně do éteru - považujete sami sebe za fyzicky atraktivní?
Nejsem žádná sexbomba, každopádně ošklivá taky ne. Nemám nadváhu, cvičím a snažím se na sobě makat a být upravená, chlapi se za mnou otočí leda když vystrkuju zadek v legínách na bruslích nebo prsa ve výstřihu, ne když se v teplákách hrabu s dětmi na pískovišti. O co se snažím, je se netvářit blbě ale na lidi se usmívat a rozsévat kolem sebe pozitivní energii a dobrou náladu. Jedna moje kolegyně mi říkala, že do 30 má člověk ksicht s jakým se narodí a od 30 jaký si zaslouží. A když něko bude furt koukat jak bubák, vryje se mu to do tváře a krásný nebude.
Dobrý den, určitě musím být fyzicky atraktivní, protože když přijedu do Prahy na Masarykovo nádraží, tak si mě tam hned někdo vybere. Tu žádá drobné, jindy nabízí zaručeně pravou kosmetiku a i kvalitní hodinky jsem mohl zakoupit. Myslím, že to bude mojí atraktivitou a ušlechtilou tváří . Zdravím!
P.S. A jednou, ve večerních hodinách, jsem tam odmítl pozvání od jedné zmalované (už poněkud starší) slečny. Prý, jestli se s ní nechci rozveselit a pobavit. Jenže neuvedla, na jakou komedii mě zve do kina .
V 8. tride na zakladce, na konci skolniho roku, usporadali holky ze tridy volbu nejvetsiho sympataka nasi tridy. Ucast byla automaticka pro vsechny. A kupodivu jsem to vyhral. Aniz bych o to jakkoliv stal. Prvni cena, pokud si dobre vzpominam, bylo orezavatko a sada barevnych pastelek.
Takze pri nejmensim muzu rict, ze ve svych 14. letech jsem byl zrejme alespon pro 15 holek na svete atraktivnejsi nez minimalne 15 dalsich kluku.
-
Dneska o mne obcas rikaji, ze jsem jako malej. Takze zrejme na tom jsem podobe jako tenkrat.
Tak jsem se hluboce zamyslel... Věk 50+,váha tolik,kolik výška přes metr,plešatý,třídenní strniště na bradě,ukousnutý a dvakrát zlomený nos,jizva od nože přes půl ksichtu,devět necelých prstů na rukách,dalších několik jizev různě po těle,povahou gauner,typické oblečení woodland... - ano,jsem atraktivní. A hlavně povaha - za mlada jsem byl strašně domýšlivý,ale teď už fakt nemám chybu...
No,s mým názorem,že Herodes byl celkem fajn chlápek,do školství asi nemohu,ale ty reklamace - to beru,fajn nápad. S těmi bonusy - to bych nezkoušel říci si o ně,prostě bych si je vyžádal,oznámil bych zaměstnavateli,že je dostanu.... Máte pravdu,že často v okolí slýchávám "mami,já se strejdy bojím..."
berger - dobrý, teď by mě ale zajímalo (v procentech), kolik lidí by na to skočilo. Ale na první dobrou, bez čtení dalších komentářů.
Ladycat,dělám si srandu,jenže proto,že mi nic jiného nezbývá,ten popis na začátku je bohužel pravdivý... Nos mi ukousl vlčák,když jsme probírali,kdo bude velet smečce,potom jsem potkal hoblovku,cirkulárku a auto,to ty jizvy a upadlé prsty. A nůž jsem potkal v pouliční rvačce v Ostravě u hlavního nádraží,ostravaci vědí... A jsem tak strašně atraktivní,že jsem vždy každou kočku musel "ukecat". Klika je,že to mi docela šlo...
. Dnes už jsem hodnej...
Když jdu do sklepa pro brambory a praskne mi žárovka, pak ano. Jinak ve svých důchodových letech zaručeně - NE!
Navíc si myslím, že jen velmi málo lidí o sobě dokáže říct na plná ústa, že právě oni jsou fyzicky atraktivní. Vyjadřuje to jejich sebestřednost, přehnané sebevědomí a často, bohužel, i fakt, že mají několik dioptrií. Jaga.
No je rozdil rict Jsem fyzicky atraktivni a Povazuji se za fyzicky atraktivni(ho).
To druhe jiste muze znacit ono prehane sebevedomi a dioptrie, zatimco to prvni je proste konstatovani faktu.
Berger - toho svého nemohu. Pro něj je atraktivní pouze sklenka v mé ruce nebo zvuk otevírané konzervy No co, typický chlap
M.
Noo,po mých sklenicích s pivem jdou ohařka a vlčanda,marně jim vysvětluji,že v této smečce budu chlastat jen já. Po konzervách jdou pumři,takže Vaše teorie o typických chlapech je trochu mimo... Aspoň u mých sebranců. Jo a ta vlčanda je to milé štěňátko z minula.Má 42 kg... Trochu povyrostla,ursa major...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.