Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte nějaký dobrý tip?

Od: abc odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
mohli by jste mi poradit nebo doporučit třeba z vlastní zkušenosti nějaký dobrý tábor za přiměřenou cenu? (přiměřená cena=ne moc drahé, ale ani moc levné) Pokud by to nebylo z vlastní zkušenosti nevadí. Vím, že je ještě brzo hledat tábor na příští rok, ale nechci ho začít hledat někdy třeba na konci února (na začátku března), protože to už skoro všechny tábory bývají třeba z poloviny obsazené. Na termínu nám nezáleží, ale mělo by to být spíš někdy v srpnu. Chtěli by jsme na 14 dní.
Předem děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ještě možná před dvěma týdny organizátoři nevěděli, zda vůbec budou moci pořádat tábory letos v létě a Vy už sháníte na příští rok?
Počkejte si na ohlasy po letošním létě a pak se ptejte.
Teď Vám neřekne nikdo nic.

liska5
hodnocení

0x

A taky lépe formulujte otázku: Tip na letní tábor.

Tip mám, ale třeba je moc daleko. Račí údolí na Jesenicku /Rychlebské hory, směr Javorník/

hodnocení

0x

V OC jsem si pro zajímavost vzala letáček s nabídkou tábora. Protože jsem mnoho let na tábor jezdila a zastávala všechno možné, od hospodářky, přes oddílačku až po hlavní.

Tábor na 14 dní, chatičky, během celého léta 2020 nedaleko Trutnova. Vypsaná nástupní místa. V nabídce bylo mnoho výletů - Adršpach, ZOO Dvůr a další. Připadalo mi to samé výletování, tábor je přece i o sportovním klání, různých soutěžích ve zpěvu apod. Jídlo 5 x denně. Cena za 1 dítě - 5.800 Kč.

Zdá se mi to mnoho. Pokud má někdo 3 děti školního věku, to aby na tábor šetřil celý rok, nebo si vzal půjčku.

Jinak program se mi vcelku líbil a krajina kolem Trutnova taky nemá chybu. Jaga.

vilik*
Mimo téma, za kolik byste si představovala čtrnáctidenní tábor pro jednoho?
Mně to vychází na 415 korun na den, s tím, že mají ubytování, 5 jídel denně, pití, celodenní plat vedoucího a instruktorů, předpokládám i cestovné a vstup do Adršpachu a do Zoo a nutná pojištění a platby daně. To vše za dodržení všech hygienických požadavků. Navíc, tyto tábory nejsou charita, ty někdo pořádá za účelem zisku.
Za ty peníze bych dovolenou pro sebe nepořídil.
Teď koukám na týdenní pobyty pro 4 v Čechách, malý apartmán mimo hlavní turistické lokality s jednou ložnicí a bez jídla mi booking ukazuje od cca 7 tisíc korun týdně, pěkný začíná na dvojnásobku. Za chatičky bych dal možná taky tak, když za místo pro 4 lidi a stan v kempu dám běžně podobnou sumu.
Když přičtu výlety a jídlo, jsem na 20-30 tisících. Za týden. Což odpovídá 5000 až 7500 korunám na osobu a tedy sedmi stovkám až tisícovce denně. Vedoucího si navíc musím dělat zdarma sám.
Mně ta cena prostě přehnaná nepřijde.
Rodič se třemi dětmi musí navíc sám vědět, co je ochoten pro zajištění dětí udělat, když už si je pořídil. A má možnost využít i jiné metody trávení prázdnin. Například postupné čerpání dovolené oběma rodiči, návštěva některých z prarodičů, pokud i oni mohou takto pomoci, nebo různou formou příměstských táborů, což je vlastně placená družina.
Mimochodem, kemp Marin Mělice chce za chatu pro 4 osoby 900 za noc, tedy 225 korun pro jednoho. Pak ty 4 stovky za den vypadají s jídlem a službami jako velice pohodová cena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]