Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Test, kde nejde o výsledek

Od: ben® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, odkazuji na znalostní test, kde (dle mého názoru) nejde o výsledek, ale je to zajímavé a taková osvěta. Zdá se, že i smrtka má někdy smysl pro humor a absurditu. Jenom napovím, že se nemusíte obávat volit vždy tu nejšílenější možnost (většinou se trefíte) . Tak si to zkuste a zdravím!

idnes.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

2x

Bene*palec2*

Mám 64%. A něco je doslova k neuvěření :-D. M.

doplněno 07.06.20 00:07:

A co vy? Jste se nepochlubil...*tyty*Jak jste dopadl?

Přiznám se, že jsem věděla pouze Attilu a Přemyslovce. 72mona(zatím ještě ne 3) *smich*

doplněno 07.06.20 15:14:

Tak jen hlásím, že jsem přeposlala odkaz pár lidem a má to úspěch. A všichni hlásí výsledek kolem šedesáti procent. Takže co se týče odhadu, jsme na tom všichni stejně;) M.

ben®
hodnocení

72mona(už dlouho ne 3) - jo, je to síla. Kdyby nešlo o smrt, tak je to někdy až komické.

ben®
hodnocení

72mona - nevěděl jsem ani ťuk, tak jsem jen hádal. Ovšem, okolo 60 % jsem udělal (slovní hodnocení bylo v tom smyslu, že jsem v historii poměrně dobrý). Myslím, že opravdu nejde o výsledek, ale o ty šílenosti.

007cz
hodnocení

2x

Na druhý pokus 100%.*smich*

ben®
hodnocení

007cz - jasně. A na třetí pokus 120 % .

007cz

Tak 3 pokus a zase 100%, ještě natrenuji na těch 120. *smich*. Jinak "dobrý"

hodnocení

2x

Jojo, obcas je smrt doslova sarkasticka.

Vojtech Fric - procestoval pul sveta a zemrel na tetanus po skrabnuti o hrebik pri krmeni kraliku doma na dvorku...

Jan Zizka - jeden ze svetove nejuspesnejsich generalu, prosel nespocet bitvami a umrel na kousnuti od blechy...

Ludvík Jagellonsky - utopil se, kdyz zdrhal z prohrane bitvy (a navic sme to zaplatili Habsburkama)...

Bobby Leach - pro mnohe asi neznamy, prezil spluti Niagary a umrel na nasledky po uklouznuti na slupce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]